Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(neiste @ 2012 03 08, 13:27)
Baikit!!!Man gyvent su ja reiks!!Bet vis tik kokia itaka SM daro!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif Prisiskaiciau, kad blykste reikalinga, geris, o cia rasot, kad pats nereikalingiausias daiktas blink.gif Net sudvejojus buvau, ar man tikrai jos reik. Bet vis tik reik. Visokie gimtadieniai kai kambario apsvietimas tik su keliomis lempomis, sventes, naktis mieste...Reikia man jos, jau anksciau reikejo..

ne nu, jei ismoksi su ja fotkint ir naudosi - tai zinoma geras daiktas, be parkiu. bet cia ATSKIRAS moxlas. nera lengva.
o per visokius gimtadienius, baliukus man pakakdavo imontuotoas blykstes, nes fotkes ir taip ir taip negyvos (juk nesinesiosi dar reflektoriu, 2 asistentus, kurie tau pades, palaikys). tiesiog as taip baisiai nusivyliau, kai kazhkokiam baliuke pasiemiau ta blykste su mintim "va cia jau GERAI pafotkinsiu", o rezultatas is tikruju labai nedaug skyresi nuo imontuotos blykstes. bet as nesimokiau, nesiskaiciau ir nieko neismaniau.

kazhkam - TAIP.
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 08, 10:43)
Zinau, kad naujokiu kalbos mazai kam idomios, tad startuoju su pirmuoju n.d.
Nors plagijavimas pas jus netoleruotinas, prisipazinsiu, kad ideja pasiskolinau is erikamaja. Ateity, tikiuosi, atrasiu savo sedevrus  biggrin.gif

Užskaitau. smile.gif
Ingrida S., taip pat užskaitau.

Maggie, o man patiko lomo. Pirma labiausiai. smile.gif
Atsakyti
Alabama, Ka, Svajone musu - aciuu uz zalia sviesa toliau tobulet ir stengtis notworthy.gif

Maggie, kazkas sako aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 08 kovo 2012 - 12:44
QUOTE(neiste @ 2012 03 08, 12:27)
Baikit!!!Man gyvent su ja reiks!!Bet vis tik kokia itaka SM daro!!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif Prisiskaiciau, kad blykste reikalinga, geris, o cia rasot, kad pats nereikalingiausias daiktas blink.gif Net sudvejojus buvau, ar man tikrai jos reik. Bet vis tik reik. Visokie gimtadieniai kai kambario apsvietimas tik su keliomis lempomis, sventes, naktis mieste...Reikia man jos, jau anksciau reikejo..

dažnai gimtadienius fotkini? patinka? ketini tuo nuolat užsiimti?
Atsakyti
Mano rytinis mėginimas susiraugauti su tulpe ax.gif

user posted image
Atsakyti

per gimtadienius reik gert, pasakotis istorijas, sokt, o ne fotkint
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 08, 16:03)
per gimtadienius reik gert, pasakotis istorijas, sokt, o ne fotkint

o ka tada i facebooka det, a? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 08 kovo 2012 - 14:05
Nepamenu kada gimtadieny buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 08, 12:05)
o ka tada i facebooka det, a? cool.gif

dainų nuorodas iš youtube, per kurias šokai ir draugai visi tai prisimena mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti

aš irgi taip galvojau.. na , kad patalpoj nepamainomas daiktas, per šventes ir pan.. bet kai išsitrauki blykste, pafotkini, ir žmonės sako- gal užtenka spygint? tai tada supranti, kad geriau iso pakelt, ir skylę iki pat galo atsidaryt biggrin.gif

na jei komercijai naudosi, tai gal tada jo, gal panaudosi.. bet buitinėm reikmėm, eiliniams gimtadieniams, tai visiškai nereikalingas daiktas.. geriau jau didesnis iso, ir šviesa natūrali, nei blykstė IMHO
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 08, 10:43)

Pašviesint ir kontrasto uždėt, visai kitaip žiūrėtųsi. Šį sykį užskaitau biggrin.gif Bet jei ruošies toliau temoj būt ir užskaitymų iš manęs tikėsies, reiks langus prieš fotkinant išsivalyt biggrin.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 08, 11:45)
Labas mergaitės,

Užskaityta.

Blykstę ir aš pirkau, naiviai tikėdamasi, kad ji išgelbės tamsiais žiemos vakarais, darželių šventėse ir bažnyčiose. Naudojau lygiai du kartus. Vieną ką gerą įsigijau pirkdama ją, tai įkrovėją batareikom. Va tą tai naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Erikamaja, aciu biggrin.gif mielai langus issvalyciau, bet kad aplink nama remontai vyksta, trinteles laukiu kol sudes, nes dabar taskosi baisiai ir visas "grozis' nuseda ant langu doh.gif ale prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti