Meeeergai sutapimas!!!!!!
grizo mb sako "Renkis", ziuriu i ji.."Ko?" "Vaziuojam i Avitela blykstes pirkt" Jetus, lekiam apsiziuret, kol nepersigalvojo. Cia tipo su moters d ir mano artejancia svente .
QUOTE(kristalines @ 2012 03 07, 15:15)
Nežinau kaip Tau sekasi, bet mano atveju juodų kadrų nebūna Arba būna svarbi aplinka ir nelabai. Visai nenorėčiau per žiedų ceremoniją, kad fotikas užstrigtų (ne elementai), o juodam kambary niekas žiedų nemauna niekada.
Aš kalbu apie blykstes iš čainų, kai bile tik blykstė.
Rg, kazka nedasakai apie tuos kopustus
iki pirmo kablelio pagalvojau, kad i kita puse jis tau rengtis liepe
tik kazne ar geriausia vieta ta avitela?
QUOTE(neiste @ 2012 03 07, 15:27)
grizo mb sako "Renkis", ziuriu i ji.."Ko?" "Vaziuojam i Avitela blykstes pirkt" Jetus, lekiam apsiziuret, kol nepersigalvojo. Cia tipo su moters d ir mano artejancia svente .
QUOTE(kristalines @ 2012 03 07, 15:15)
O kodel Tu jos to klausi? Ar neverta blykstes tureti?
Man ne karta ji pravertė, kad ir nieko apie ją nzn
Man ne karta ji pravertė, kad ir nieko apie ją nzn
klausiu, nes yra mada nusipirkti viską, ką kiti turi ir ko dažniausiai paskui mažai reikės ar pirkti ne tai, ko reikės.
sakyčiau, pirma fotkint reik išmokt, o ne techniką pirkt. čia ne konkrečiai Miss Cherie taikoma, o toks apskritas (aplamas ) pamąstymas. ne kartą apie tai esu rašius, kas kartą užsirovus, kad ne mano reikalas, kas ką perka, negi man gaila. negaila. t.y. svetimų pinigų tikrai negaila, gaila laiko, kurį žmonės skiria technikos pirkinėjimams vietoj to, kad tvirtai išmoktų fotkint ir suformuotų savo poreikių paketą, pagrįstą argumentais, o ne momentiniais "noriu, reikia", nors toj stadijoj dar nežinia, nei kam reikia, nei kodėl noriu..
QUOTE(robobebras @ 2012 03 07, 15:32)
Rg, kazka nedasakai apie tuos kopustus
Bus laikas, bus ir vaikas Reik pačiai susiformuot 100 proc., kad galėčiau džiaugtis tuo, ko dar neturiu
Aviteloj būna nuolaidų Esu pirkusi siuvimo mašiną visai papigiai.
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 15:43)
Bus laikas, bus ir vaikas Reik pačiai susiformuot 100 proc., kad galėčiau girtis tuo, ko dar neturiu
nu tai gal atkalbet reik?
Kiba rimtai apie apie vaikus, kad reik paciai "susiformuot" i kazkokias kitokias formas?
QUOTE(robobebras @ 2012 03 07, 15:47)
nu tai gal atkalbet reik?
Kiba rimtai apie apie vaikus, kad reik paciai "susiformuot" i kazkokias kitokias formas?
Ko čia pristojai Neatkalbėsi Parašysiu asmeniškai, gerai, kai kils noras
QUOTE(neiste @ 2012 03 07, 15:27)
Gera vyrą turi :
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 15:32)
Oi, kaip sekasi geriau nesakysiu o siaip technika bet kada manau gali pavesti, ir ta blykste nebūtinai bus kalta. Fotkini, ir bac, uzuolaidom amen...
Bet buna ceremonijos tamsiose, lb tamsiose bažnyčiose
Arba pvz mano močiutės jubiliejų šventėme tokioje tamsioje salėje, kad baisu :
QUOTE(robobebras @ 2012 03 07, 15:32)
QUOTE(sayonara @ 2012 03 07, 15:32)
fotkint reik išmokt, o ne techniką pirkt.
a... Supratau dbr
man vyras blykste padovanotu, tai as jo nemegciau
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 07, 16:20)
man vyras blykste padovanotu, tai as jo nemegciau
O kodel?
QUOTE(kristalines @ 2012 03 07, 16:23)
O kodel?
pats nereikalingiausias daiktas man. geriau kokia sena apsilupusia melyna kede gautau