Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 07, 13:41)
Sveikos,

Vakar vakare skaičiau apie kompoziciją, tai visą naktį sapnavau, kaip fotografuoju  biggrin.gif

Dėl blykstės, tai turiu kitam mėnesiui planą pirkti blykstę, bet dar nežinau kokią.. Ar brangesnę ar pigesnę  g.gif  Reikes pasižiūrėti Jessops kokia pasiūla  unsure.gif

As nemėgstu būti įkyria, bet labai Jūsų prašau, man dar reikia vieno gerai 1ND  cool.gif  Aš nemėgstu ilgai stovėti vienoje vietoje man patinka nuolat judėti į priekį  rolleyes.gif

užskaitau smile.gif
eik kito daryt smile.gif

p.s. o Tau tikrai reikia blykstės?
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 03 07, 13:44)
noriu naujo fotiko  cray.gif  cray.gif  kam nezinau dar nes su situo dar tikrai nepasiekiau ka galiu isspausti bet atsibodo ta seniena  assa.gif

LABAI bloga pozicija - norėti nežinia kam..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 07, 15:14)
gal gali pasakyti kur radai? turiu tik angliska, o yra daug zodziu kur nelabai suprantu, tai butu daug lengviau is LT pasimokinti  smile.gif

Fotofabrike turetu buti, tik reiketu prisiregistruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 03 07, 13:41)
Kaip sako Say, iš šono geriau matosi. Tai norėčiau žvilgsnio iš šono šitam kadrui:

http://farm8.staticf..._0190a64fd9.jpg[/img]

Wow, Sayonara, kaip pakomentavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 07, 15:41)

Dėl blykstės, tai turiu kitam mėnesiui planą pirkti blykstę, bet dar nežinau kokią.. Ar brangesnę ar pigesnę  g.gif  Reikes pasižiūrėti Jessops kokia pasiūla  unsure.gif

As irgi vis ziurinejuos, mb uz galvos susiemes "Kam tau reeeeik", nes dar ir objektyvo, ir trikojo noretau doh.gif Bet blykste pirmoj eilej, but gerai po Velyku isigyti. Man jos tikrai reikia..Savaitgali esu paprasyta fotografuoti giminiu mergaite, kuri vienam konkurse dalyvaus. Konkursas bus uzdaroje patalpoje be langu, sakiau, kad kokybe bus tragiska, bet jiems reik manes ir viskas.
Atsakyti
Neapsigaukit dėl tų blyksčių. Kai nuges fotikas dėl blykstės svarbiausią akimirką, tada bus - oi blykstės kaip blogai. Reik atitaikyt ne tik tam tikrą blykstę tam tikram fotikui, bet ir kokybiška visai tai turi būt. Aš jau nekalbu apie tai, kas būna po įsigijimo, žinios, jų pritaikymas, gebėjimas susitvarkyti su nenumatytomis sąlygomis. Gal ir klystu, nežinau. Bet skubėt neverta. Dabar žinau ko noriu ir tikiuosi, kad dėl savo sprendimų nesigailėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 kovo 2012 - 14:08
Ne į temą. laugh.gif
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 07, 15:10)

geras!
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 16:06)
Neapsigaukit dėl tų blyksčių. Kai nuges fotikas dėl blykstės svarbiausią akimirką, tada bus - oi blykstės kaip blogai. Reik atitaikyt ne tik tam tikrą blykstę tam tikram fotikui, bet ir kokybiška visai tai turi būt. Aš jau nekalbu apie tai, kas būna po įsigijimo, žinios, jų pritaikymas, gebėjimas susitvarkyti su nenumatytomis sąlygomis.  Gal ir klystu, nežinau. Bet skubėt neverta.  Dabar žinau ko noriu ir tikiuosi, kad dėl savo sprendimų nesigailėsiu.

Tai va..
Bet tam tikrose situacijose blykste yra nepakeiciama. Man ne karta jau jos reikejo, aisku, savo seimos albumui, akimirku iamzinimui, gerai ir integruota, bet tik ne reikalams su svetimais zmonemis
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 14:06)
Neapsigaukit dėl tų blyksčių. Kai nuges fotikas dėl blykstės svarbiausią akimirką, tada bus - oi blykstės kaip blogai. Reik atitaikyt ne tik tam tikrą blykstę tam tikram fotikui, bet ir kokybiška visai tai turi būt. Aš jau nekalbu apie tai, kas būna po įsigijimo, žinios, jų pritaikymas, gebėjimas susitvarkyti su nenumatytomis sąlygomis.  Gal ir klystu, nežinau. Bet skubėt neverta.  Dabar žinau ko noriu ir tikiuosi, kad dėl savo sprendimų nesigailėsiu.

o kas cia tokie degina fotikus? Jei reikia tiesiog renginyje pasisviest, tai ijungi ttl, padidini iso iki normaliai priimtino, nukreipi blica i lubas ir fotkini smile.gif
jei nera lubu - kali tiesiai, pasireguliuoji flash compensation pagal nora.

Skelk, ko tu ten istroskus, bais idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 07, 14:49)
o kas cia tokie degina fotikus? Jei reikia tiesiog renginyje pasisviest, tai ijungi ttl, padidini iso iki normaliai priimtino, nukreipi blica i lubas ir fotkini smile.gif
jei nera lubu - kali tiesiai, pasireguliuoji flash compensation pagal nora.
Ne sudegina, o užstringa, nepaveža biggrin.gif Kai blysktės belekokios, ant fotikų belekokių ir belekaip žaidžiama biggrin.gif
Skelk, ko tu ten istroskus, bais idomu rolleyes.gif
Nu dar paprašyk biggrin.gif
Noriu pavalgyt labai, priėjau iki tokio lygio, kad nusiskabiau kopūsto lapą, ant tiek nieko namie nėr lotuliukas.gif Va kaip gyvenu biggrin.gif Vaikas daržely pavalgo, vyras darbe, o man dzin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 kovo 2012 - 15:02
QUOTE(sayonara @ 2012 03 07, 12:53)
užskaitau smile.gif
eik kito daryt smile.gif

Papildyta:
LABAI bloga pozicija - norėti nežinia kam..smile.gif

Ačiū 4u.gif

Manau, kad reikia g.gif Kartais jos tikrai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedreB @ 2012 03 07, 11:27)
o kokia pas tave blykste? aš turiu Canon 430 II, tai pradžioj visiškai nieko nesupratau, esu absoliučiai ne prie technikos, reikia daug laiko, kad susidraugaučiau su kokiu aparatu:D Dabar truputį jau supratau, kas kur ten yra, bet ieškojau daug info internete, forumuose, parsisiunčiau LT instrukciją. Bet toli gražu dar ne viską žinau biggrin.gif

Pas mane nikon'as wink.gif blykste SB 900, aš angliška instrukcija kremtu, bet gal geriau teikia LT parsisiųsti, aiškiau bus...

QUOTE(sayonara @ 2012 03 07, 13:53)

O kodel Tu jos to klausi? Ar neverta blykstes tureti?
Man ne karta ji pravertė, kad ir nieko apie ją nzn biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 14:06)
Neapsigaukit dėl tų blyksčių. Kai nuges fotikas dėl blykstės svarbiausią akimirką, tada bus - oi

O tam manau ir perkami papildomi elementai tongue.gif
Be to, kažin kuri blogybė blogesne, ar nugeses fotikas ar juodas kadras biggrin.gif tad manau turint blykste ir papildoma akuma, viskas bus tvarkoj.
Atsakyti