Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Laukine25 @ 2012 03 06, 23:01)
Laukinė nebesikiša. Nusibodo pezalai. Jei ilgą laiką būčiau mažiau pezėjus, šiandien fotografuočiau geriau. Mea culpa.
Nebūtina čia pareikšti, kad persikėlei į kitą erdvę, smagu, kad savimi labiau pasitiki, bet va tėkšti čia - susirinkau savo žaislus iš čia, nei šis nei tas. Išvis kam reikia ką nors reikšti, jei jau taip nesvarbu biggrin.gif Ir šiaip - nei čia pezėjai, nei ką. Senos temos gi yra biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 03 07, 00:04)
drauge,
Juodai balta man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 03 06, 20:46)
Atnesu is vakarykscio pasivaiksciojimo Bergene. Dar nesuredaguotu yra, bet abejoju del ju pati. Labai nekabina.  blush2.gif

Kabina! Mane dauguma tavo nuotrauku kabina. Toks savitas stilius pas tave ir spalvos. Norejau del spalvu klaus ar dedi kazkokius pirktinius actionus ar pati taip redaguoji? blush2.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 03 06, 22:04)

Man labiau JB smile.gif bet remo tikrai truksta.
Atsakyti
http://500px.com/pho...75?from=popular
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 00:10)
Nebūtina čia pareikšti, kad persikėlei į kitą erdvę, smagu, kad savimi labiau pasitiki, bet va tėkšti čia - susirinkau savo žaislus iš čia, nei šis nei tas. Išvis kam reikia ką nors reikšti, jei jau taip nesvarbu  biggrin.gif Ir šiaip - nei čia pezėjai, nei ką. Senos temos gi yra  biggrin.gif

Juodai balta man smile.gif

blink.gif
1. Kur taisyklės kas čia būtina reikšti ir kas ne? Ir kas jas nustatė Tu? Atsiprašau, bet ką norėsiu tą ir tėkšiu. Leidimo man nereik. Dėkui.
2. Apie kitas erdves, nieko lyg nerašiau,- tai Tavo interpretacijos.
3. Apie pasitikėjimą savim- vėlgi.
4. Kur buvo paminėta, kad man nesvarbu? Aš parašiau, kad "nebesikišu į pezalus", bet lyg niekur nerašiau, kad man nesvarbu. Yra čia kai kas svarbaus dėl ko lankausi, bet nematau prasmės teisintis.
5. Pezėjau aš čia ir daug. Jei ką- yra senos temos.

O visiems kitiems labą vakarą, Laukinė is in tha haus lotuliukas.gif tskant.. mjo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 07, 00:42)

Oi kaip jėga. Priminė brum'ą

QUOTE(Laukine25 @ 2012 03 07, 00:50)
blink.gif

Ko čia širsti, nėr kada pešiotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 07, 00:53)
Oi kaip jėga. Priminė brum'ą
Ko čia širsti, nėr kada pešiotis  biggrin.gif

Krestelėjau lizdą, vištos sukudakavo smile.gif Smagu biggrin.gif To ir norėjau. Tik įsitikinti ar viskas tvarkoj čia, ar niekas nepasikeitė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 07 kovo 2012 - 01:00
QUOTE(Laukine25 @ 2012 03 07, 01:00)
Krestelėjau lizdą, vištos sukudakavo smile.gif Smagu  biggrin.gif To ir norėjau. Tik įsitikinti ar viskas tvarkoj čia, ar niekas nepasikeitė  biggrin.gif
Ne ne, kam čia raktus perduot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 05, 19:10)

QUOTE(o la la la @ 2012 03 06, 11:21)
As uzskaitau smile.gif

aciu 4u.gif truksta tik vieno atsiliepimo ir keliausiu prie 2 ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 07, 02:42)

bigsmile.gif Va kaip zavu!

maija graziai pratesta smile.gif

kristukass, nu dailios nuotraukytes. Spalvu apdirbimas labai mielas akiai. Daug kur suspaudi kadra per daug (pvz. krepsio apacios, lango remo kampo, pakabinamo vazono, saligatvio po suoliuku daugiau norisi).

Maggie, graziai dumelis ruksta biggrin.gif As uz spalvota. Juodo remo desinej truksta...

rg, pirmosios gal tokiu placiu remu nesinori, pazaidimas su fonu idomus, mano akiai per ryskus ( as daryciau kiek svelniau)... Suknyte nice...

Antrojoje sviesa grazi tulpese ir tas sviesos ruozelis zavus ant zemes, rankos plastika ir sviesos atspindys joje mielas. Vaza man kiek virsta i kaire.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 07 kovo 2012 - 08:00
QUOTE(Alabama @ 2012 03 07, 00:42)

grožis. bet neatsikratau jausmo, kad jb būtų tris kartus stipresnė.
aš nesveika? man jb manija, tebesitęsianti penkis metus??
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 07, 08:02)
grožis. bet neatsikratau jausmo, kad jb būtų tris kartus stipresnė.
aš nesveika? man jb manija, tebesitęsianti penkis metus??

Pati atsakymą žinai, o kitiems nebūtinai biggrin.gif Man irgi juodai balta dažniausiai gražiau. Tik nemoku visada gražiai paversti.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 07, 00:04)

labai truksta remo desinej sad.gif Svajone, ar dar nesusidraugavus su skaneriu, tebandziau keleta kartu, bet ka ir kur reik nustaty, kad skenuot juostas SU/BE performacijom? kas ten keiciasi, o kas ne? papasakok placiau plz.

dedi ant stiklo ir skanuoji smile.gif tik prieš tai reikia išjungti thumbnail preview wink.gif su pele pazymi ką reikia , ir psio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2012 03 06, 23:01)
Laukinė nebesikiša. Nusibodo pezalai. Jei ilgą laiką būčiau mažiau pezėjus, šiandien fotografuočiau geriau. Mea culpa.

oooo, koks mandrumas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 07 kovo 2012 - 09:53