QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 19:11)
Bet tai kaip pavydziu zmonems turintiems sakandi, kai prasiziojus keli virsutiniai dantys matosi
o cia kaip suprast?? juk visiems matosi dantys prasiziojus.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:49)
PHOTOGRAPHY IS PRETTY MUCH ABOUT THINKING
joperesete. kaip tixliai. o as negalvojanti persona. nors gal perdedu. pastebejau, kad 52 savaiciu projektas labai lavina (ko gero visi projektai taip lavina hehe) mastyma ir galvojima apie busimo kadro sukurima. Dabar, dazhniausiai mintis gimsta galvoje, kaip noriu nusifotkinti, kaip noriu buti apsirengusi, kokia turetu buti emocija, poza, shviesa ir tada bandau tai pritaikyt praktikoje. Kartais gaunasi tip top, kartais gaunasi visai ne tai ko siekiau, but still - geras"fux'as", o kartais ishvis nieko. heh.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 15:01)
man kokybiškas
buitiaks tai yr
mens..
aa. net ausyse suskambejo. butiax, mens. du zodziai, dar viename sakinyje. tikiuosi Yvette neperskaitys
xe xe
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 15:09)
Man tos foto paciai lb patinka, nemaiso ta blizganti sekcija, i kurios bariuka begdavome ieskoti saldainiu mazi tik atvyke aplankyti mociutes, nemaiso kede, nemaiso tas kilimas, ant kurio pati zaidziau vaikysteje, jis yra mano mociutes namu dalis, neatsiejamas, gal todel, kad MAN tai miela, paciai ir nemaiso, gal kitaip as ta foto matau. Ir kasbe ko, kad nuotraukose mano vaikas, dar del to turbut pati kitaip matau.
cia ne i tema. bet man patiko, kaip apgynei savo kadra. fotografijoje taipogi svarbu argumentai savo nuotraukai (nekalbu konkreciai apie dabartini atveji). po metu/menesiu, kai pramoksi, vistiek kazkas kazkada kazka pasakys, kad neva nieko gero ir tikrai NEBUTINAI tas kazkas bus teisus. pamenu, man forume sitas patarimas labai praverte, nepamenu kas pasake, kada. esme tokia, kad ir didziausiam profui galima pasakyti, kad va, nepavyko tau, nieko gero - bet jei tas profas pasieke rezultato nuotraukoje kokio norejo, jam patinka, tai jis TURI apginti savo darba, savo kuryba ir darbais reikia tiketi ir myleti.
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 16:30)
Svajone cia, mano nuomone, yra nepalyginama sioje srity, jos nuotrauka su mazyliu ant ranku, virtuveje man tobula
uzskaitau
ir man tas kadras -
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 16:24)
Na lendu su trečiuoju namų darbu
ne. kur fokusas 1 foto? negi grishi i pirma nd, kad prisiminti ko ismokai?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 05, 23:58)
tas kilimas man cia ne, o siaip grazu
o man kaip tik patiko tas kilimas. tie minkshti, balti, pukuoti, nu kurie dabar ant bangos, jau taip pabodo.
QUOTE(robobebras @ 2012 03 02, 10:53)
faina tu
8) biski trukdo isdegimai. However, jei pasiliksi sita fotke, IMHO stipriai rekomenduoju pakropint dali rankos is desines puses.
isdegimai spalvotoj foto turi omeny? velniava, cia tipo spec efektas turejo buti, toks sumanymas :/
pabandysiu kropint, bet labai tingiu, nes ne karta patarimai su kropinimu nepasiteisino, cia ypac manau, kad netiks, ir taip erdves truksta.
cheerz!
QUOTE(Idda @ 2012 03 02, 09:51)
Vakar klube fotkinau pirmą kartą, prisiskaičiau teorijos, bet vistiek pykausi ir su fotiku ir su blykste
rankas pakirto nuo svorio jau po dvieju valandų, o tai kas būna kai kokias vestuves fotkini
gali papasakot placiau? kas patiko, kas nepatiko, kokie nustatymai fotiko, kokie blykstes; kokius obj naudojai. labai idomi butu tavo patirtis.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 04, 20:53)
as nusipirkau, nenaudoju
as irgi
(apie reflektorius buvo kalba)