Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 18:55)
O kur jo portfolio galima pamatyti smile.gif

QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 19:09)
Įdomu dabar pasidarė, reiks "Jurgitą" pavartyti biggrin.gif

radau jo portfolio

darius tarela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 kovo 2012 - 18:54
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 17:08)
nepatinka vertimas, per pilkas.

Abi nuotraukos per pilkos?... g.gif
Atsakyti
Padariau pratęsimą antros grupės žaidimukui biggrin.gif Kabinausi už žiūronų... Padariau, o paskui pamąsčiau, kad gal per mažai detalių Dalyjai, jei ką, ten apačioj mažas kraštelis radiatoriaus matosi, o už lango sniūrai kabo biggrin.gif

Buvo foto tokia

user posted image

Mano

user posted image

Toliau Dalyjos eilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 03 06, 20:02)
Padariau pratęsimą antros grupės žaidimukui biggrin.gif Kabinausi už žiūronų... Padariau, o paskui pamąsčiau, kad gal per mažai detalių Dalyjai, jei ką, ten apačioj mažas kraštelis radiatoriaus matosi, o už lango sniūrai kabo biggrin.gif

Nu fainiai zaidimukas juda smile.gif Patiko foto, tokia naturali
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 06, 16:32)
Na, va suieskit daba biggrin.gif

Pirmoji tokia neiprasta, man patiko. Tik nelabai supratau ar cia fonas savaime toks idomus ar PS?

QUOTE(maija @ 2012 03 06, 17:02)

Fainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 03 06, 20:02)

Labai fainas tavo pratesimas... 4u.gif O ir kabintis yra uz ko (taskuota suknele, nuostabus mergytes plaukai, berniuko garbanos, pedutes ir dar n+1 )
Atsakyti
NinaAtina, chiquitka, Whatever? - dėkui, smagu, kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 19:11)
Bet tai kaip pavydziu zmonems turintiems sakandi, kai prasiziojus keli virsutiniai dantys matosi wub.gif

o cia kaip suprast?? juk visiems matosi dantys prasiziojus.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:49)
PHOTOGRAPHY IS PRETTY MUCH ABOUT THINKING smile.gif

joperesete. kaip tixliai. o as negalvojanti persona. nors gal perdedu. pastebejau, kad 52 savaiciu projektas labai lavina (ko gero visi projektai taip lavina hehe) mastyma ir galvojima apie busimo kadro sukurima. Dabar, dazhniausiai mintis gimsta galvoje, kaip noriu nusifotkinti, kaip noriu buti apsirengusi, kokia turetu buti emocija, poza, shviesa ir tada bandau tai pritaikyt praktikoje. Kartais gaunasi tip top, kartais gaunasi visai ne tai ko siekiau, but still - geras"fux'as", o kartais ishvis nieko. heh.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 15:01)
man kokybiškas buitiaks tai yr mens..

aa. net ausyse suskambejo. butiax, mens. du zodziai, dar viename sakinyje. tikiuosi Yvette neperskaitys biggrin.gif xe xe
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 15:09)
Man tos foto paciai lb patinka, nemaiso ta blizganti sekcija, i kurios bariuka begdavome ieskoti saldainiu mazi tik atvyke aplankyti mociutes, nemaiso kede, nemaiso tas kilimas, ant kurio pati zaidziau vaikysteje, jis yra mano mociutes namu dalis, neatsiejamas, gal todel, kad MAN tai miela, paciai ir nemaiso, gal kitaip as ta foto matau. Ir kasbe ko, kad nuotraukose mano vaikas, dar del to turbut pati kitaip matau.

cia ne i tema. bet man patiko, kaip apgynei savo kadra. fotografijoje taipogi svarbu argumentai savo nuotraukai (nekalbu konkreciai apie dabartini atveji). po metu/menesiu, kai pramoksi, vistiek kazkas kazkada kazka pasakys, kad neva nieko gero ir tikrai NEBUTINAI tas kazkas bus teisus. pamenu, man forume sitas patarimas labai praverte, nepamenu kas pasake, kada. esme tokia, kad ir didziausiam profui galima pasakyti, kad va, nepavyko tau, nieko gero - bet jei tas profas pasieke rezultato nuotraukoje kokio norejo, jam patinka, tai jis TURI apginti savo darba, savo kuryba ir darbais reikia tiketi ir myleti.
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 16:30)
Svajone cia, mano nuomone, yra nepalyginama sioje srity, jos nuotrauka su mazyliu ant ranku, virtuveje man tobula rolleyes.gif
uzskaitau

ir man tas kadras - wub.gif
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 16:24)
Na lendu su trečiuoju namų darbu  smile.gif 

ne. kur fokusas 1 foto? negi grishi i pirma nd, kad prisiminti ko ismokai?
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 05, 23:58)
tas kilimas man cia ne, o siaip grazu

o man kaip tik patiko tas kilimas. tie minkshti, balti, pukuoti, nu kurie dabar ant bangos, jau taip pabodo.
QUOTE(robobebras @ 2012 03 02, 10:53)
faina tu smile.gif
8) biski trukdo isdegimai. However, jei pasiliksi sita fotke, IMHO stipriai rekomenduoju pakropint dali rankos is desines puses.

isdegimai spalvotoj foto turi omeny? velniava, cia tipo spec efektas turejo buti, toks sumanymas :/
pabandysiu kropint, bet labai tingiu, nes ne karta patarimai su kropinimu nepasiteisino, cia ypac manau, kad netiks, ir taip erdves truksta.
cheerz! biggrin.gif
QUOTE(Idda @ 2012 03 02, 09:51)
Vakar klube fotkinau pirmą kartą, prisiskaičiau teorijos, bet vistiek pykausi ir su fotiku ir su blykste  doh.gif rankas pakirto nuo svorio jau po dvieju valandų, o tai kas būna kai kokias vestuves fotkini  blink.gif

gali papasakot placiau? kas patiko, kas nepatiko, kokie nustatymai fotiko, kokie blykstes; kokius obj naudojai. labai idomi butu tavo patirtis.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 04, 20:53)
as nusipirkau, nenaudoju smile.gif

as irgi biggrin.gif
(apie reflektorius buvo kalba)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 06 kovo 2012 - 22:30
Atnesu is vakarykscio pasivaiksciojimo Bergene. Dar nesuredaguotu yra, bet abejoju del ju pati. Labai nekabina. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar flickre kelios yra.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 14:43)

Beje, Kikirikes ir Laukinės foto paskutinės  thumbup.gif

Laukinė nebesikiša. Nusibodo pezalai. Jei ilgą laiką būčiau mažiau pezėjus, šiandien fotografuočiau geriau. Mea culpa.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 03 06, 22:46)
Atnesu is vakarykscio pasivaiksciojimo Bergene. Dar nesuredaguotu yra, bet abejoju del ju pati. Labai nekabina.  blush2.gif

Kabina, kabina 4u.gif gal kiek per daug kai kur apkarpyta, bet šiaip labai gražios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
drauge,
user posted image

cia dar jb variantas, neapsisprendziu kuris geriau. kaip manot?
http://www.flickr.co.../in/photostream

labai truksta remo desinej sad.gif Svajone, ar dar nesusidraugavus su skaneriu, tebandziau keleta kartu, bet ka ir kur reik nustaty, kad skenuot juostas SU/BE performacijom? kas ten keiciasi, o kas ne? papasakok placiau plz.
Atsakyti