Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 17:48)

P.s. gal kam teko bendrauti ar turėti reikalų su fotografu Dariumi Tarėla?  ax.gif

teko, tiesa sakant, gerai ji pazistu asmeniskai rolleyes.gif o kas domina?
Atsakyti
Bodžiui ne visai amėn, bet reikia naujas užuolaidėles dėti, kas atseina apie 300-400lt mirksiukas.gif

Labai noriu jo darbų pamatyti, o vis nerandu niekur, sakau paklausiu kaip atsiliepimai, koks foto stilius? ax.gif Gavau dovanų fotosesiją...
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 17:02)
Nu va, neisiklause smile.gif
O tai kai užuolaidos pareina, tai bod'ziui amen?

ne, pasikeiti užuolaidas ir vėl tarnauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 18:28)
Labai noriu jo darbų pamatyti, o vis nerandu niekur, sakau paklausiu kaip atsiliepimai, koks foto stilius? ax.gif  Gavau dovanų fotosesiją...

dirba gerai ir kokybiskai, jo nuotrauku internete nera daug, vos keletos, nes fotografuoja daugiausia modeliu agenturoms, anksciau buvo, gal ir dabar dar yra, zurnalo Jurgita fotografas. tai grynai mados komercinis fotografas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 18:48)
dirba gerai ir kokybiskai, jo nuotrauku internete nera daug, vos keletos, nes fotografuoja daugiausia modeliu agenturoms, anksciau buvo, gal ir dabar dar yra, zurnalo Jurgita fotografas. tai grynai mados komercinis fotografas rolleyes.gif

O kur jo portfolio galima pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 15:11)
na wa, fotografavu 500-tąją gerbėją  biggrin.gif
visos foto:

Man labai patiko. Daili panele ir fs labai vykusi, man pasirode bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 19:11)

Pirmoji faina 4u.gif Grazi mergina, grazus profilis. Kelias flickre pakomentavau.

Bet tai kaip pavydziu zmonems turintiems sakandi, kai prasiziojus keli virsutiniai dantys matosi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 kovo 2012 - 18:08
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 18:48)

Įdomu dabar pasidarė, reiks "Jurgitą" pavartyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 18:11)

Laba visoms,

Kaip gražuuuu wub.gif Labai graži mergina,gražios foto,aplinka,viskas taip gražu wub.gif Norėčiau nors pusę tiek sugebėti... rolleyes.gif

Skaitinėjau ką prirašėt,erikamaja klausė,kaip mokosi naujokės...Na bent aš,daug skaičiau,tada bandžiau,tada vėl skaičiau,vel bandžiau.... biggrin.gif Bet mano galva,vien teorija ''sotus'' nebūsi,reik viską ant savo ''kailio'' patirt,taip sakant-kuo daugiau praktikos,tuo geriau ax.gif
Atsakyti
Na, va suieskit daba biggrin.gif

user posted image
Photo Autobiography 2012-9/52
Pirmos parodos atidarymas

user posted image
Photo Autobiography 2012-10/52
Trupinėlių ieškojimas

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 06, 18:32)

pirmas tai man kiciukas, antras tai su keista kompoza. sviesos ruozas patinka.

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 06, 20:09)
Nepamirsom  mirksiukas.gif Man pirmas JB tinka

wub.gif

Ačiū 4u.gif Man pačiai pirmoji patiko labiausiai iš visų bandymų. O vat antrąją ir taip, ir kitaip bandžiau ir kažkas ne taip....

QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 21:18)
O man patiko Paluti nuotrauka, manau geras bandymas su j/b. Mergytės emocija tokia tikra, akys spindi net bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif Akyse - mano autoportretas lotuliukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 21:41)

Labai patiko 4u.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 06, 23:02)

Pirmoji nereali!!! thumbup.gif

Kaip mokausi?... Skaitau knygas, straipsnius internete, forumą, stengiuosi kuo daugiau fotkinti (nuo birželio 9200 kadrų), bet man labai trūksta laiko, nespėju padaryti to, ką norėčiau. Kiek laiko per dieną jūs skiriate fotografijai? smile.gif
Atsakyti