Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 15:30)
Brumas is viso buitiako mums nerodo biggrin.gif

cool.gif nelaikau vaiku saldytuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 06, 10:26)

Nepamirsom mirksiukas.gif Man pirmas JB tinka
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 11:49)
PHOTOGRAPHY IS PRETTY MUCH ABOUT THINKING smile.gif

wub.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 12:44)
Naujokės, parašykit, ką darot?/ kaip mokotės?

Skaitau knygas, ziuriu forumus, seminarus, nagrineju kitu zmoniu foto, beveik niekada nebeiseinu is namu be fotoaparato, stengiuosi fotkint kuo daugiau. Bet mano galva vistiek per mazai. Begu namo su jausmu kad pridariau sedevru, kai galvoju mane visi girs biggrin.gif Paskui nagrineju kiekviena nuotrauka, ziuriu kas negerai mano galva, mastau ka galejau padaryt kitaip, nervinuosi, kad sumalu koki "kaku" nuotraukose kurios mano galva jau tureciau sugebeti padaryti geriau, bandau ismokti naudotis PS, primalu dar didesni "kaku", trinu viska lauk ir galvoju apie save kaip apie beviltiska doh.gif biggrin.gif . O kita diena viskas is naujo doh.gif biggrin.gif Tikraja ta zodzio prasme diena ir nakti galvoju apie fotografija, pavargstu nuo to, pasidarau dienos pertrauka be fotiko rankose, issigastu kad viska mesiu (nu tokia as esu, kad daug ka bandziau, bet mazai kas prikibo, doh.gif uz ka saves labai nemegstu blush2.gif ), imu fotika i rankas ir vel isimyliu ta ramybes jausma kuri jis man dovanuoja. Kartais isdrystu parodyti foto cia, visada labai laukiu komentaru, kad ir kokie jie butu stengiuos juos isidet i galva ir tobuleti. Vot smile.gif
Visa naujokes ispazintis gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 15:35)
Davai. Say, mačiau jau pavartojo žodį "menas"

cool.gif essen.gif doctor.gif box.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:32)
aš tik skatinu labai daug galvoti mokantis.

Per sunku turbut dar viską viską apgalvoti... smile.gif nu bet su laiku tikiuosi tai ateis 4u.gif

Noisy-B
ačiū, tikrai pabandysiu kvadrata, net nepagalvojau apie tai, patirties trukumas smile.gif

QUOTE(GiedreB @ 2012 03 06, 14:55)
Kristalines, labai miela mergytė, panašaus amžiaus kaip maniškė, suprantu tave, nes kompoziciškai įdomią nuotrauką su tokio amžiaus vaiku sunkoka padaryti smile.gif Nenusimink dėl kritikos, matosi kad stengeisi pagal savo galimybes smile.gif, aš turiu daugybę dukrytės nuotraukų, nes šiuo metu ji pagrindinis mano modelis, ant kurio mokausi, bet čia nekeliu kol kas, kol nepadarysiu šedevro biggrin.gif

Joo... Kaip buvo gerai, kai pasodindavai kur nori ir kaip nori ir būtum galejus fotkint, bet tada neivertinau to smile.gif
O dbr neišbus vietoje, ir pamaciusi fotika lekia link jo biggrin.gif
o, knygos  bigsmile.gif

Yvette atostogauja, bet gal pamatys bigsmile.gif

Papildyta:
Tiesa, dėl to, ką naujokas daro, kaip mokosi:
Aš skaitau teorija, ivairiausia, žiūriu foto, skaitau jų komentarus, analizuoju, ir beabejo, fotkinu fotkinu... Į diena padarau kelis šimtus kadrų, bet dauguma tiesiog istrinu, nes nepavyksta...
Atsakyti
Jūs tiek daug fotkinat... g.gif aš tai jau esu pradėjusi kadrus taupyti. Fotikas gi ne amžinas. Aš dabar visą savaitę laukiu savaitgalio, o tada jau būnu apgalvojusi ką ir kaip noriu padaryti ir pirmyn.
Atsakyti
O man patiko Paluti nuotrauka, manau geras bandymas su j/b. Mergytės emocija tokia tikra, akys spindi net bigsmile.gif

O apie mokslą, tai pas mane kolkas viskas labiau vyksta teorine prasme, (labai laiko nėra dabar užsiiminėju rankdarbiais) skaitau fotografijos knyga, peržiūrinėju fotografijos darbus... rolleyes.gif

P.s. gal kam teko bendrauti ar turėti reikalų su fotografu Dariumi Tarėla? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 06 kovo 2012 - 16:53
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 16:41)
Jūs tiek daug fotkinat...  g.gif aš tai jau esu pradėjusi kadrus taupyti. Fotikas gi ne amžinas. Aš dabar visą savaitę laukiu savaitgalio, o tada jau būnu apgalvojusi ką ir kaip noriu padaryti ir pirmyn.

Kažką reikia paaukoti gi biggrin.gif
Man vyras sako, o po kiek kadrų objektyvas keičiamas? Sakau nzn, o kas? Sako pardavėjas man apie kažkokias užuolaidas pasakojo, kad susidevi ir reikia keisti objektyva mastau.gif sakau ir ką? Tu tiek fotkini, kad aš nepripirksiu tau tu objektyvu biggrin.gif
Prajuokino smile.gif

O tai kaip čia itikruju yra? Kiek tarnauja fotikas, objektyvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 06 kovo 2012 - 16:55
Objektyvai neturi užuolaidėlių jos yra body'je ir fotoaparatai priklausomai nuo klasės turi tam tikrą resursą kadrų, pirmos klasės 50 000, antros 100 000 ir daugiau kiti ax.gif Žinoma kitiem tos užuolaidėlės nesugenda prabėgus 50000 laiko ir daug daugiau, o kitiem ir anksčiau būna "pareina"...
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 16:55)
Objektyvai neturi užuolaidėlių jos yra body'je ir fotoaparatai priklausomai nuo klasės turi tam tikrą resursą kadrų, pirmos klasės 50 000, antros 100 000 ir daugiau kiti ax.gif Žinoma kitiem tos užuolaidėlės nesugenda prabėgus 50000 laiko ir daug daugiau, o kitiem ir anksčiau būna "pareina"...

Nu va, neisiklause smile.gif
O tai kai užuolaidos pareina, tai bod'ziui amen?
Atsakyti
na wa, fotografavu 500-tąją gerbėją biggrin.gif

visos foto: http://www.flickr.co...57629526031585/

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 03 06, 15:28)

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 06, 15:30)

Mano manymu, gerai. Ir... o, knygos  bigsmile.gif

ačiū, vadinasi galiu pereit prie ketvirto?
Atsakyti
QUOTE(Eve... @ 2012 03 06, 17:48)
P.s. gal kam teko bendrauti ar turėti reikalų su fotografu Dariumi Tarėla?  ax.gif

Bandžiau jo foto surasti pažiūrėjimui, kaip tais nerandu...
Atsakyti