Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:43)
vadinasi, kažkas su Tavim nedraugauja biggrin.gif

Tai kad ten Ol ze bjutiful fings:)Loreta, nedraugauji su manim?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 06, 14:46)
Tai kad ten Ol ze bjutiful fings:)Loreta, nedraugauji su manim?

jaučiu, ir naujokės nematys, nes nebus pas L. kontaktuose. doh.gif nepagalvojau pamokslaudama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 16:35)
oj as ir nemoku fotkinti  lotuliukas.gif  ne cia rimtai ne jumoras  lotuliukas.gif

Tam cia ir susirinkom smile.gif MOKYTIS smile.gif
Atsakyti

QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 13:49)
Sveikos!

Vis bandau ir bandau, atnesu kai ka ir jums parodyti smile.gif

Kristalines, labai miela mergytė, panašaus amžiaus kaip maniškė, suprantu tave, nes kompoziciškai įdomią nuotrauką su tokio amžiaus vaiku sunkoka padaryti smile.gif Nenusimink dėl kritikos, matosi kad stengeisi pagal savo galimybes smile.gif, aš turiu daugybę dukrytės nuotraukų, nes šiuo metu ji pagrindinis mano modelis, ant kurio mokausi, bet čia nekeliu kol kas, kol nepadarysiu šedevro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 15:44)
Naujokės, parašykit, ką darot?/ kaip mokotės?

Skaitau forumą lotuliukas.gif vidinio liūdesio minutėmis peržiūrinėju kitų darytas nuotraukas. Prie patikusių sugrįžtu dar ir dar paanalizuoti, kas čia taip traukia. O ir šiaip suvokiu, kad šitas mokymosi procesas gana ilgas.

QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 15:50)
jaučiu, ir naujokės nematys, nes nebus pas L. kontaktuose. doh.gif nepagalvojau pamokslaudama. biggrin.gif

nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 14:44)
O ką darai, kad išmoktum?

Parašysiu kaip mokausi. Kai turiu laiko žiūriu nuotraukas, kompe, visokias. Galvoju, kas man jose patinka, kas - ne. Pamąstau, kad aš kada irgi galėčiau pabandyt taip nufotografuot, jei užkabina kas nors. Kai nemiegu pasižiūriu live seminarus. Kai tik turiu galimybę - fotografuoju, net tada, kada jaučiu, jog rezultatas nepatiks. Pvz. šeštadienį maklinėjau po murzinus laukus, vidury dienos ir fotografavau. Bandžiau visokius variantus, net auto pasidariau su fotiku lotuliukas.gif . Draugauju su vietiniais fotografais - turim klubą, bandau ten rodytis, į parodas kartu važinėjam, kartais drauge fotografuojam. Čia mano tokie mokslai. Ir svarbiausia, visada paskaitau, ką rašot apie mano nuotraukas čia įkeliamas. Niekada nepriimu kritikos asmeniškai, tiesiog analizuoju kaip Jūs matot tą vaizdą, todėl dažniausiai susilaikau nuo išankstinių nuotraukų aiškinimų.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 15:06)
Skaitau forumą  lotuliukas.gif vidinio liūdesio minutėmis peržiūrinėju kitų darytas nuotraukas. Prie patikusių sugrįžtu dar ir dar paanalizuoti, kas čia taip traukia. O ir šiaip suvokiu, kad šitas mokymosi procesas gana ilgas.
nematau  smile.gif

nu teks įsivaizduoti biggrin.gif

arba susirast bet kokią foto su keliais planais, arčiau ir toliau esančiais daiktais ir pan., liaudiškai kalbant smile.gif
Atsakyti
Na lendu su trečiuoju namų darbu smile.gif

18mm
user posted image

35mm
user posted image

55mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 17:24)
Na lendu su trečiuoju namų darbu  smile.gif

uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 14:44)
O ką darai, kad išmoktum?

QUOTE(o la la la @ 2012 03 06, 14:53)
Tam cia ir susirinkom  smile.gif  MOKYTIS smile.gif

thumbup.gif ir sitas variantas tinka, stebiu jusu detas nuotraukas jusu komentarus, pati fotografuoju, skaitau va apie nuotrauku gyli dabar yu.gif suprantu kad norint kazka ismokti turi tam atsiduoti bet laika kuri gali skirti fotografijai mokantis jos labai riboja seima namai ir n kitu darbu, tad bent jau mano atveju progresas letas, o jis bent jau as manau yra na bent jau del to kad ND padariau jau sis tas. tai vat. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 06, 15:43)
Zirzė -> Manau, kad natūralios nuotraukos nuo sakykim taip "mokslų pradžios" nuotraukų skiriasi... Wa kad ir brumbrumai, svajonė mūsų, kažkaip ten dirbtinumo nematau, bet tu pabandyk taip nufotografuoti...

as turejau omeniuose buitiakus rolleyes.gif na kur vaikai po saldytuva knaisiojasi, arba tokias, kur ilgai negalvojama apie tai, kad kompoziciskai butu idealu, ar neislystu koks nereikalingas baldas rolleyes.gif Brumas is viso buitiako mums nerodo biggrin.gif o Svajone cia, mano nuomone, yra nepalyginama sioje srity, jos nuotrauka su mazyliu ant ranku, virtuveje man tobula rolleyes.gif

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 16:24)

uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 16:24)

Mano manymu, gerai. Ir... o, knygos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 15:19)

davai visos del ko nors susibaram, bet jau ne apie fotografija, ba jau atsibodo del sito biggrin.gif

Davai. Say, mačiau jau pavartojo žodį "menas"
Atsakyti