Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 13:23)
jei atvirai, tai visai neidomu

ačiū smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 13:49)

kol ND neatlikti, nelabia komentuojame kitų nuotraukų.

supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 14:02)
Ačiū. Taip ir išsisaugojau - "Say apie planą"  biggrin.gif

į pirmūnus taikai, matau biggrin.gif

kristalinės, mes ne Tavo emocijas ar sentimentus vertiname, ne Tavo praeitį, nes jos nežinome, o galutinį nuotraukos rezultatą. man kartais atrodo, kad pamirštame, ko čia susirinkome. ne tiek bendrauti (nors be to, žinoma, neįmanoma), o mokytis fotografuoti, todėl visada, visada atminkite, kad visų pirma mes matome vaizdą. o kilimas senas ar jaunas, spinta močiutės ar mamos, mums visiškai nei įdomu, nei matosi, nes mes žiūrime į SM spalviniam fone pateiktą vizualinę visumą, kurią mums atnešate. ir kol nesimatys tų sentimentų nuotraukoje, tol sakysim - neįdomu, nieko nesako, tik šeimos albumui. tos foto yra vertingos visų pirma Jums, aš irgi tokių milijoną turiu savo vaiko, šeimos, niekada jų netrinčiau, ir man dzin fokusas, spalvos ir kompozicija, nes ten mano šeimos gyvenimo akimirkos, bet mes, kaip sakiau, ne to čia susirinkome. čia ateiname su FOTOGRAFIJA, o ne bile kuo. ir visų pirma vienos iš kitų reikalaujame FOTOGRAFIJOS, o ne patikslinimų apie tai, kieno spinta, kieno čia namai ar vaikutis. 4u.gif ko visoms ir linkiu - nepamiršti, ko susirinkome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 13:53)
žiauri tu  biggrin.gif

nesupratau zinok. gi cia patarimas buvo..

davai visos del ko nors susibaram, bet jau ne apie fotografija, ba jau atsibodo del sito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 13:03)
nu žinok mano galva tai blogai.
o prie lango prieit, užuolaida prisidengt, pečius apnuogint?

baisi sofa, makiažas ir rūbai ir dar fotikas, nu žiauroka, jei atvirai. tik nepyk, bet nesuprantu kartais.. kaip tokie normaliai fotkinantys žmonės kartais ima ir padaro va taip va.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 06, 14:21)

man irgi, žinok, būna. kai padarai nei šiaip, nei taip. paskui praėjus kiek laiko, galvoji, nu bemba, nugi matosi, kad blogai, nafig rodžiau kam nors? doh.gif bet iš šono visada geriau matosi.
Atsakyti
Sayonara, viską suprantu smile.gif "mokytis, mokytis ir dar karta mokytis"... Bet gi is klaidų mokomės. Įdėjau. Pasisaket. Pasigailejau smile.gif sekanti karta 100 kartu pagalvosiu ar verta foto bus dėmesio.
Man visai negeda prisipažinti, nu nemoku fotkinti, nemoku išgauti kokybės, nemoku pritaikyti vienoje foto visos teorijos.
Sorry, kad gaisinu jūsų laiką su tokiais kadrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 14:28)
Sayonara, viską suprantu smile.gif "mokytis, mokytis ir dar karta mokytis"... Bet gi is klaidų mokomės. Įdėjau. Pasisaket. Pasigailejau smile.gif sekanti karta 100 kartu pagalvosiu ar verta foto bus dėmesio.
Man visai negeda prisipažinti, nu nemoku fotkinti, nemoku išgauti kokybės, nemoku pritaikyti vienoje foto visos teorijos.
Sorry, kad gaisinu jūsų laiką su tokiais kadrais smile.gif

viskas suprantama, kad mokaisi.
aš tik skatinu labai daug galvoti mokantis. ir tikrai nepykstu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
oj as ir nemoku fotkinti lotuliukas.gif ne cia rimtai ne jumoras lotuliukas.gif
Atsakyti
Say, o man trecios nuotraukos nerodo is tavo pateiktu.Raso, kad as don't have a permission:)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:49)
PHOTOGRAPHY IS PRETTY MUCH ABOUT THINKING smile.gif

Išsisaugojau net visą tavo postą thumbup.gif

Man irgi patinka buitiniai kadrai, bet kažkaip mano daryti man atrodo nekaip, wa, pasižiūriu į svajonės mūsų "alia buitiakus"... O-O-O!

kristalines -> O man atrodo, kad nuotrauka kreiva, kad sekcija virsta smile.gif Nenusimink, išmoksi, tam juk čia ir atėjai mirksiukas.gif beje, gražus leliukas labai smile.gif Antrojoj foto nesinorėtų, kad taip centruota būtų, žvilgsnis mergyčkos į dešinę, kam ta kėdė kairėj palikta beveik visa? smile.gif Gražiai kvadrate turėtų žėtis, tada mergytė į kairę pasislinktų, žvilgsnis į dešinę, dešnėj ervė, faina gi smile.gif Dar horizontas kerta per kaklą...

Zirzė -> Manau, kad natūralios nuotraukos nuo sakykim taip "mokslų pradžios" nuotraukų skiriasi... Wa kad ir brumbrumai, svajonė mūsų, kažkaip ten dirbtinumo nematau, bet tu pabandyk taip nufotografuoti...

Aš tuoj pridėsiu nenatūralių foto biggrin.gif ale mane dbr veža daryti nenatūralias foto...
Beje, kažkaip supratau, kad labai sunku fotografuoti strazdanėles.

Beje, Kikirikes ir Laukinės foto paskutinės thumbup.gif

Dar nesuprantu, kam dėti foto ir klausti "Ar tinka šeimos albumui"? Ojoj, nagi, jei paskaysim, kad netinka, negi nedėsit? Aš tai tokių foto turiu šeimos albume, kur su nokia N98 fotografuota, nugis čia šeimos albumas mano asmeninis blush2.gif

jokubaite -> nenusimink smile.gif Manau, čia tas makiažas kaltas biggrin.gif

вероника -> Šviesinčiau tavo berniuko foto šeimos albumui smile.gif nepatinka, kad kepurytė dengia akytes, veidas tamsokas, sniegas pilkas, pašviesinus turėtų geriau atrodyti. Leliukas virsta smile.gif trūksta viršuj erdvės žvilgsniui, per daug man dešinėj pusėj erdvės.

eglliux -> Nugis nei ryškumo [fokuso], nei gražumo nematau smile.gif Pritariu, kad atrodo, kaip pjaunama mergaite su ta pačia kėde. Viskas svyra.

Išgėriau kavos, "ant pokalbio" pramušė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 06, 14:42)
Say, o man trecios nuotraukos nerodo is tavo pateiktu.Raso, kad as don't have a permission:)

vadinasi, kažkas su Tavim nedraugauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 14:35)
oj as ir nemoku fotkinti  lotuliukas.gif  ne cia rimtai ne jumoras  lotuliukas.gif

O ką darai, kad išmoktum?

Naujokės, parašykit, ką darot?/ kaip mokotės?
Atsakyti