Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(jokubaite @ 2012 03 05, 20:59)
Labas,
Nuomonėms, kritikai
kas netingės daugiau

nu žinok mano galva tai blogai.

QUOTE(jokubaite @ 2012 03 06, 10:16)
tamsu lauke buvo, labai tamsu. O kaip JB?
tiesiog nepaaiškinusi dėjau, nes norėjau nuomonių be išankstinių nuostatų. Tiesiog ką matot.
Tai, gotte, tikrai pataikei: ji fotografė, ruošės kaukių baliui. Fotografavau, kaip piešė ją (nors turėjau tik rezultatą nufotografuot) ir paskui "greitukas" ant raudonos sofos grožio salone. Deja, tik toks pasirinkimas buvo tą vakarą.

o prie lango prieit, užuolaida prisidengt, pečius apnuogint?

baisi sofa, makiažas ir rūbai ir dar fotikas, nu žiauroka, jei atvirai. tik nepyk, bet nesuprantu kartais.. kaip tokie normaliai fotkinantys žmonės kartais ima ir padaro va taip va.

QUOTE(веро
@ 2012 03 06, 10:44)
Tik seimos albumui? smile.gif

Tik.

QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 12:49)
Sveikos!
Vis bandau ir bandau, atnesu kai ka ir jums parodyti smile.gif
Ir dar sita prie to pacio:

spalvota blogai, jb gal išgelbėtų tą maišalynę?

pastebėjau, kad naujokės tikriausiai mažai albumų žiūri arba foto internete, nes visiškai su planais nedirba. viskas vienoje plokštumoje. gali būti, kad tai išaugama besimokant, bet būtų tikrai pačioms naudinga, jeigu nuo pat pradžios atkreiptumėte į tai dėmesį. kartais pakanka vieno pabandymo ir kai pamatai ir palygini rezultatą, tai nebesinori taip tiesmukai daugiau fotkint.
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 02:33)
merginos kaip foto?  blush2.gif  lotuliukas.gif matau kad ausytes biski truksta, bet kaip siaip ziurisi?

Čia ne ausytės trūksta, o visos istorijos. Per stambus planas.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 13:49)
Sveikos!

Vis bandau ir bandau, atnesu kai ka ir jums parodyti smile.gif

]http://farm8.staticflickr.com/7187/6812416210_1d7ce54dc1_z.jpg[/img]

Ir dar sita prie to pacio:
]http://farm8.staticflickr.com/7198/6958524771_b64a5da8be_z.jpg[/img]

ar čia šedevrų šedevras? pirmosios bent jau viršų šiek tiek apkirpčiau (labai blaško ta blizganti detalė viršuje. Antroji - nesižiūri. Ir kėdės kojos, ir kilimas, ir grindys.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 14:03)
pastebėjau, kad naujokės tikriausiai mažai albumų žiūri arba foto internete, nes visiškai su planais nedirba. viskas vienoje plokštumoje. gali būti, kad tai išaugama besimokant, bet būtų tikrai pačioms naudinga, jeigu nuo pat pradžios atkreiptumėte į tai dėmesį. kartais pakanka vieno pabandymo ir kai pamatai ir palygini rezultatą, tai nebesinori taip tiesmukai daugiau fotkint.

Gal galima plačiau? susikonspektuosiu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 06 kovo 2012 - 13:08
Laba diena, merginos,

Vis dar nepagaminau trečio namų darbo, nes savaitgalis labai užimtas buvo. O vakar bandžiau daryt, bet perkrovus į kompą pasirodė, kad nelabai kokybiška, tai pirma perdarysiu, o tada atsiskaitysiu smile.gif

Įkeliu pora foto iš vakar dienos darbo, čia turėtų būtų tipo reportažinės unsure.gif Ką galvojat? Ar vertos dėmesio? ax.gif Laukiu kritikos smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 06, 13:14)
Laba diena, merginos,

Vis dar nepagaminau trečio namų darbo, nes savaitgalis labai užimtas buvo. O vakar bandžiau daryt, bet perkrovus į kompą pasirodė, kad nelabai kokybiška, tai pirma perdarysiu, o tada atsiskaitysiu  smile.gif

Įkeliu pora foto iš vakar dienos darbo, čia turėtų būtų tipo reportažinės  unsure.gif Ką galvojat? Ar vertos dėmesio?  ax.gif Laukiu kritikos  smile.gif

jei atvirai, tai visai neidomu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 13:03)
spalvota blogai, jb gal išgelbėtų tą maišalynę?

dirbu prie j/b jau kelias dienas, bet dar neisgaunu ko noriu wink.gif
Gal galima plačiau apie ta planą, ką turite omenyje?

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 06, 13:09)
ar čia šedevrų šedevras? pirmosios bent jau viršų šiek tiek apkirpčiau (labai blaško ta blizganti detalė viršuje. Antroji - nesižiūri. Ir kėdės kojos, ir kilimas, ir grindys.

Mielai viršų, bet kad lb suspaustas tas vaikas poto atrodo.
O man ta kėdė nemaiso, nors kai fotkinau, prasiau, kad močiute greitai ją patrauktu, bet žinai, senam zmogui greitai nepavyksta wink.gif
Dėl šedevru, tai man iki jų kaip iki mėnulio. smile.gif tai nzn, jei trukdo, galiu nedet foto.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 13:29)
Dėl šedevru, tai man iki jų kaip iki mėnulio. smile.gif tai nzn, jei trukdo, galiu nedet foto.

svarbiausia nesijaust auka smile.gif
Atsakyti
o as pasiilgau buitisku "neispiderastintu" nuotrauku, taip norisi mielu kadru, kad jau nebeidomu darosi cia, va naujokiu netobuli darbai man dabar atgaiva sirdziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 13:29)
dirbu prie j/b jau kelias dienas, bet dar neisgaunu ko noriu wink.gif
Gal galima plačiau apie ta planą, ką turite omenyje?

gal cia apie kompozicijas gylius ir pan turejo omenyje. Cia siaip neblogu radau dalykeliu jei idomu mestelk aki ax.gif http://lemill.net/co...ompozicija/view cia gal man labai aktualu del ploksciu nuotrauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 06, 14:29)

man taip pat. Bet... pakartosiu:
QUOTE(sayonara @ 2012 03 06, 13:35)
daryk tol, kol pačiaui atrodys šedevrų šedevras, tada rodyk čia, mes pasakysim, kas galbūt negerai. arba pagirsim.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 13:23)
jei atvirai, tai visai neidomu

ple, nu padėk gi žmogui biggrin.gif argumentuok kodėl neįdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 13:42)
svarbiausia nesijaust auka smile.gif

ir nesijauciu tongue.gif
bet kai zmogus paraso, kad kam ta suda cia dedi, tai ir susimastai, gal ateit cia po metu, kai kazka jau pavyks gerai padaryti ir cia aikciosit visos, koks sedevras cool.gif
Atsakyti