Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 09:53)
Čia tipo lavint skonį biggrin.gif

ne, čia gal kita tema smile.gif čia pasistenk suprast marginalijas vadintųsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 06, 10:16)
Deja, tik toks pasirinkimas buvo tą vakarą.

nu jau, nu jau. nemegstu tokiu fraziu. tikrai buvo dar pasirinkimas nefotkinti ant tokios sofos.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 06, 10:38)
Tuomet fotoaparato būčiau neėmusi...čia akcentas turėtų būti tas įmantrus makiažas...manau kokia sieną gal ne tokią ryškią būtumėt radę salone..., kaip fonas būtų buvus. Ar daugiau nieko neturi iš šios fs...man kol kas geriausia foto, kur ją dažo.

parašiau salonas, bet dydis tai... sofa, staliukas šone, tamsūs laiptai, 2 durys. Kitas kambarėlis, kur piešė irgi pilnas. Tikrai nebūčiau grūdusis ant tos sofos. Ir, žinoma, labiaiusiai man nepatiko, kad laiko turėjau kokias 10 min. Nesu tokia kieta, kad per keletą akimirkų susitvarkyčiau tokiom sudėtingom sąlygom. Apšvietimas dirbtinis, 4 halogenai. doh.gif Iš piešimo proceso turiu dar keletą, bet jos panašios. Be je, pats proceso fotografavimas labiau patiko, nes galėjau ramiau viską daryt.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 06, 10:44)
kam tas fotikas? jei norėjai autoportreto, reikėjo fotiką statyt ant stovo, jei jo neturi, ant taburetės ar dar kokio daikto.. dabar tas fotikas visiškai nesižiūri..

kas liečia makiažą, tai nežinau.. kažkoks tikslas to tokio keisto makiažo turėtų būti, čia tikrai reikalinga mintis, idėja, kad toks makiažas pasiteisintų.. nepakanka ant sofkės prigult.. na nebent labai fashion būtų.. dabar nei šis nei tas.. nepatiko

Ačiū.
Ne aš čia. Kita fotografė ir be fotiko nepasirašė mirksiukas.gif

Vien žo, pravalas beveik blush2.gif
bepo, šeimos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 11:18)
nu jau, nu jau. nemegstu tokiu fraziu. tikrai buvo dar pasirinkimas nefotkinti ant tokios sofos.

aišku, visada yra smile.gif dar buvo pasirinkimas čia nedėt, bet kadangi jau pasiilgau pomidorai2.gif, tai ir gavau
Atsakyti
Aciu uz nuomones... 4u.gif
Del to margumyno ir kilimo... Ziurejau, ziurejau... Padariau kelis var., bet likau prie sito... Kazkaip buitiskumas patiko...
Man labai brumbrumai nuotrauka i dusia ikrito, norejosi tos kasdieniskumo, paprastumo nuotaikos ax.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 05, 22:26)
9 parodysiu ryt, o 10-ai įkvėpė Kikirikė
http://www.flickr.co.../in/photostream

Norėčiau kritikos.

biggrin.gif Susikvatojau.
Kritika? tongue.gif Kad per bliura ir dailias akis sukuosenos neiziuriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 03 06, 11:27)
Man labai brumbrumai nuotrauka i dusia ikrito, norejosi tos kasdieniskumo, paprastumo nuotaikos ax.gif

aciu, miela girdet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 03 06, 12:44)
Tik seimos albumui? smile.gif

Nuotrauka tvarkinga, bet paprasta smile.gif

Atsakyti
Sveikutes,

O as ykyriai prasau paziureti mano pirma namu ir pasakyti gerai ar blogai. Dar turiu tik viena gerai ax.gif Aciu smile.gif
P.S nepykit, kad rasau ne lietuviskomis raidemis.. Is telefono rasau...
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 03 06, 11:27)
  Kad per bliura ir dailias akis sukuosenos neiziuriu lotuliukas.gif

cray.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 05, 16:52)

Ateinu Jums parodyti savo 1 ND.  cool.gif

As uzskaitau smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal mane jau pamirsot...mazai fotkinu, nera ka rodyti. Laiko irgi labai truksta, tai tik prabegom paskaitau tema unsure.gif

Labai patinka zaidimas, patiko visos nuotraukos, yac smagu paziureti flickr'e, kur matosi visos nuotraukos kartu.

Ziurejau Sandy Puc seminara, labai patiko, bet prireike keliu dienu kol isivaziavau i normalu ritma. Nes pas mus jis baigesi 6 ryto, ir taip visas 3 dienas. Vakar su drauges kudikiu norejom pabandyti jos rodytas pozas, bet baisu su tokiu mazu kudikiu eksperimentuoti (1 men dabar) g.gif Tai nieko gero neisejo, tik padariau nuotrauku su seneliais i seimos albuma blush2.gif

Mokausi versti nuotraukas i j/b, tai vienu variantu likau patenkinta, todel noriu parodyti blush2.gif

user posted image

O dėl šios abejoju....

user posted image

Susiradau savo kompe lietuviškas raides, bet aš jau visai nuo jų atpratusi, tai vis pamirštu įsijungti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 01:33)
merginos kaip foto?  lotuliukas.gif matau kad ausytes biski truksta, bet kaip siaip ziurisi?

blogai žiūrisi..

QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 08:34)
cia is serijos fotografuojames  biggrin.gif
nes man foto keista tokia lyg noriu ziureti i ja lyg kazkas negerai su ja,tai nesuprantu 

o kam tas blush2.gif ? jeigu matai, kad kažkas negerai, kam rodai? daryk tol, kol pačiaui atrodys šedevrų šedevras, tada rodyk čia, mes pasakysim, kas galbūt negerai. arba pagirsim.

foto yra bloga. net nežinau, kaip pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 06, 13:26)

nepatinka vertimas, per pilkas.

Su kitų foto komentarais visiškai sutinku smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Vis bandau ir bandau, atnesu kai ka ir jums parodyti smile.gif

user posted image

Ir dar sita prie to pacio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 06 kovo 2012 - 12:53