QUOTE(gotte @ 2012 03 06, 10:38)
Tuomet fotoaparato būčiau neėmusi...čia akcentas turėtų būti tas įmantrus makiažas...manau kokia sieną gal ne tokią ryškią būtumėt radę salone..., kaip fonas būtų buvus. Ar daugiau nieko neturi iš šios fs...man kol kas geriausia foto, kur ją dažo.
parašiau salonas, bet dydis tai... sofa, staliukas šone, tamsūs laiptai, 2 durys. Kitas kambarėlis, kur piešė irgi pilnas. Tikrai nebūčiau grūdusis ant tos sofos. Ir, žinoma, labiaiusiai man nepatiko, kad laiko turėjau kokias 10 min. Nesu tokia kieta, kad per keletą akimirkų susitvarkyčiau tokiom sudėtingom sąlygom. Apšvietimas dirbtinis, 4 halogenai.
Iš piešimo proceso turiu dar keletą, bet jos panašios. Be je, pats proceso fotografavimas labiau patiko, nes galėjau ramiau viską daryt.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 06, 10:44)
kam tas fotikas? jei norėjai autoportreto, reikėjo fotiką statyt ant stovo, jei jo neturi, ant taburetės ar dar kokio daikto.. dabar tas fotikas visiškai nesižiūri..
kas liečia makiažą, tai nežinau.. kažkoks tikslas to tokio keisto makiažo turėtų būti, čia tikrai reikalinga mintis, idėja, kad toks makiažas pasiteisintų.. nepakanka ant sofkės prigult.. na nebent labai fashion būtų.. dabar nei šis nei tas.. nepatiko
Ačiū.
Ne aš čia. Kita fotografė ir be fotiko nepasirašė
Vien žo, pravalas beveik
bepo, šeimos
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 11:18)
nu jau, nu jau. nemegstu tokiu fraziu. tikrai buvo dar pasirinkimas nefotkinti ant tokios sofos.
aišku, visada yra
dar buvo pasirinkimas čia nedėt, bet kadangi jau pasiilgau
, tai ir gavau