Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(jokubaite @ 2012 03 05, 20:59)
Labas,

Nuomonėms, kritikai

ale pasakyk, kam tu tokia vieta pasirinkai su tokiu makiazu ir drabuziais?
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2012 03 05, 18:18)
Ateinu su viena nuotraukyte. smile.gif

tas kilimas man cia ne, o siaip grazu
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 05, 22:59)
Labas,

Nuomonėms, kritikai

Akys graziai padazytos, tinka prie aprangos, bet ta raudona sofke cia ni ni, va, kai buvo sniego, lauko aplinkoj butu super! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 05 kovo 2012 - 23:19
QUOTE(kristalines @ 2012 03 05, 15:12)

Eglliux, kur tavo gėles? Metei jau gal šita reikalą?

nuvyto ir nustipo lotuliukas.gif juokai juokais bet kaupiuosi dabar, pradziai zaidimo pratesimui toliau idejoms del geliu biggrin.gif
Atsakyti
rG smegenai perkaito? biggrin.gif g.gif

jokubaite, pažiūrėjau visą seriją tai taip ir nesupratau, kas šiose foto buvo akcentas...jeigu makiažas, tai prie ko čia fotikas...jeigu ryški sofa ir mergina su fotiku, tai prie ko čia tuomet makiažas g.gif man kažkaip iškart natūraliai kilo klausimas...jeigu su fotiku tai ji pati fotografė? kas per renginys, kad fotografei darytas toks makiažas? kokia "rėkiančios" raudonos sofos paskirtis? g.gif kažkaip per daug visko į vieną krūvą.

o la la la...įdomiai spalvos...man kilimas toks ...tarybinius primena.. biggrin.gif bet kai žiūriu į bendrą foto vaizdą ir spalvas, raštus visai smagiai susižaidžia bigsmile.gif laikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 06 kovo 2012 - 00:30
merginos kaip foto? blush2.gif lotuliukas.gif matau kad ausytes biski truksta, bet kaip siaip ziurisi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 01:33)
merginos kaip foto?  blush2.gif  lotuliukas.gif matau kad ausytes biski truksta, bet kaip siaip ziurisi?

atrodo, kad ji pjauna kas. nepatiko
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 06, 08:18)
atrodo, kad ji pjauna kas. nepatiko

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia is serijos fotografuojames biggrin.gif
nes man foto keista tokia lyg noriu ziureti i ja lyg kazkas negerai su ja,tai nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 08:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif cia is serijos fotografuojames  biggrin.gif
nes man foto keista tokia lyg noriu ziureti i ja lyg kazkas negerai su ja,tai nesuprantu  g.gif

nu fokusas tai kazkur x-failuose irgi smile.gif
Atsakyti
supratau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 03 06, 01:33)
merginos kaip foto?  blush2.gif  lotuliukas.gif matau kad ausytes biski truksta, bet kaip siaip ziurisi?

Fokuso nėra, kopozicijos nėr, emocija miela ( turbūt) tik mamai, žiūrovui jausmo neperduota.Būna foto mielų, be fokuso, be kompozicijos, kai sakai - šeimos albumui.
Dėl šios... net ir to pasakyt negaliu.
QUOTE(jokubaite @ 2012 03 05, 20:59)
Labas,

Nuomonėms, kritikai

Nesupratau. Nieko nesupratau.

rG,autoportreto taip pat nesupratau, nesupratau ir komentro ( flickre), bet čia jau turbūt mano problema, ane?/ kad taip daug nesuprntu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 06 kovo 2012 - 09:30
rG , galetum i SM imest kada tu parodas darai ax.gif ateiciau ir as akis paganyti ax.gif o jau kiek pazistamu veidu ir dar kaimynka mano visam grazume foto makaluojasi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 06, 09:26)
rG,autoportreto taip pat nesupratau, nesupratau ir komentro ( flickre), bet čia jau turbūt mano problema, ane?/ kad taip daug nesuprntu smile.gif
Na, tikriausiai biggrin.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 03 06, 09:29)
rG , galetum i SM imest kada tu parodas darai  ax.gif  ateiciau ir as akis paganyti  ax.gif  o jau kiek pazistamu veidu ir dar kaimynka mano visam  grazume foto makaluojasi  biggrin.gif
Otaitau gražiausiai, man atrodo ir taip skalambyju per daug. Ateik, kabo. Reiktų tada kada kavos susitikt, va R.I.R. dar yra smile.gif Visai jau nemažas būrelis biggrin.gif
Atsakyti