Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Yvette @ 2012 02 28, 19:20)
Kalendoriniai pms ar dietiniai (įtraukčiau dar migreną į sąrašą  biggrin.gif šiandien per balkoną, kurio neturim, visus mane supykdžiusius išmėtyčiau..), kas bebūtų, nematau pasiūlymų kokius daiktus reiktų fotografuoti atliekant ND, tik kalbas apie tai.
Siūlykit tris daiktus, vieną iš jų žmogus tikrai turės. Aš siūlau knygą, kurios dar niekas nenufotografavo  biggrin.gif Sayonaros pasiūlymas su obuoliais irgi geras, tik jei galima neapgraužtais  smile.gif

galima išvardinti baigtinį sąrašą, kurį nors daiktą tikrai visos turės arba nesunkiai gaus. baigsis gal kada nors tie sąrėmiai be gimdymo, ir prasidės normalus mokymasis.

1 ND (daiktai lygiame, pageidautina baltame fone, fokusuojant paeiliui į kiekvieną iš jų:
Trys vienspalvės knygos (ne Biblijos)
Trys žali obuoliai (žali tai spalva, o ne žali - tai ne ne kepti)
Trys apelsinai (pageidautina iš Maroko)
Trys migdolai arba graikiniai riešutai (Iranas)
Trys raudonos aitriosios paprikos (netinka šaldytos)
Trys fotoaparatai, ne naujesni, negu 1985 m. gamybos
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 19:51)
is tavo sakinio, kuris prasideda kreipiniu i mane, supratau kitaip.. gal suklydau.. sorry tada..

Ok, viskas, baigiam pyktis friends.gif

ištikrųjų tai aš neskaičiau visos diskusijos, gal vieną puslapį tik perskaičiau, gal ir pati klaidingą nuomonę susidariau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 28 vasario 2012 - 19:57
Urte, mano kuklia nuomone, gerai.
Rg, o ko tu tokia patenkinta savo figūra? Gal sveikinti reikia?
Is autoportreto man, priešingai, antroji labiau patiko. Pirmojoje nepatiko išmesti pirštai smile.gif
Beje, ir aš šia savaite sietinuos - kemsu vien kruopas ir netgi sportuoti pradėjau. Na o po to val net auto iškepsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 28, 21:16)
Urte, mano kuklia nuomone, gerai.

Ačiū 4u.gif kol jūs čia diskutavot,aš jau galvojau,kad vėl kažką ne taip padirbau doh.gif, todel nuėjau spalvų išbandyti į WC, biggrin.gif ir vat ten,man pavyko geriausiai išgauti tą baltumą bigsmile.gif Todel perdariau 5ND-spalvos visai kitokios liko,įvertinkit jūs,kuris mano WB dirbtiniam apšvietime-geresnis 4u.gif

auto
user posted image

lemputė
user posted image

custom
user posted image

Mano pačios akim žiūrint-šis variantas geresnis g.gif , pati matau,ką reiškia-teisingas WB nustatymas thumbup.gif
Papildyta:
p.s.iš tų nervų-visas vynuoges suėdžiau,nebeturėčiau objekto perdarymui lotuliukas.gif
Atsakyti
Fotografuoju snd sau zydincius medzius. Prisistato toks airis diedukas labai juokingas, be dantu, purvinais akiniais, gauruotais antakiais. Sako, ko cia tos medzius fotkini, davai as geriau tave nufotkinsiu biggrin.gif Sakau, tai gal davai as geriau tave. Sako, a davaj biggrin.gif
Taigi pasuku fotika i Patrika (spejo jis ir prisistatyt ir dar paflirtuot su manim lotuliukas.gif ), bet tai pasirodo zmones fotkint baisu, kai isijunge man panika, rankos dreba, galvoj tuscia, visos zinios apie portretu fotkinima isgaravo (netgi pasisukti nuo gatves jam nelepiau, didziausio raudono "nevtemu" uzraso uz jo nugaros nepastebejau blink.gif )doh.gif
Bet jam nuotrauka patiko biggrin.gif Sako, oho, koks handsome men' as as esu lotuliukas.gif
Taigi, pristatau jums savo pirma ever portreta. Pasiruosus gaut velniu. Ar labai pridirbau su JB?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 19:31)
Bandau 5Nd-wb dirbtiniam apšvietime (nežinau,ir taip,ir anaip bandžiau,bet abejoju,ar pavyko)

Šis gerai. smile.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 20:33)
Ačiū 4u.gif kol jūs čia diskutavot,aš jau galvojau,kad vėl kažką ne taip padirbau doh.gif, todel nuėjau spalvų išbandyti į WC, biggrin.gif ir vat ten,man pavyko geriausiai išgauti tą baltumą bigsmile.gif Todel perdariau 5ND-spalvos visai kitokios liko,įvertinkit jūs,kuris mano WB dirbtiniam apšvietime-geresnis 4u.gif

O, va, šis mėlynuoja. rolleyes.gif
Atsakyti
Noisy-B, aš už pirmą mirksiukas.gif

Kaip jūs greitai lekiat su temomis... Neužeik kelias dienas tai kol viską perskaitai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve...: 28 vasario 2012 - 21:16
QUOTE(rG @ 2012 02 28, 19:53)
Aš aš, sakiau biggrin.gif
O vat jau laikas išmokt atsirinkt tongue.gif  Kas iš to, kad pirma faina, jei antra ne, iškart viskas subliūkšta smile.gif Aš suprantu kartais. Bet apsispręst reikėtų dažniau. Na, čia mano nuomone, kaip kas nori taip tedaro 4u.gif

Aga, tu sakei, Say irgi kažką panašaus sakė, dar dėl make up'o, tai dbr jau stengiuosi minimaliai smile.gif
Suprantama, kad reikia mokėti atsirinkti, bet jau džiaugiuosi, kad nebeprisifotkinu 150auto vienai savaitei, užtenka ir 30, o ir iš tų pasirodo man sunku atsirinkti, tai kartais sesė po ranka būna. Šiaip iš bet kurių fts man be proto sunku atrinkti foto, kurias tvarkyti.

Ka -> Ooo, susiimk biggrin.gif juokauju smile.gif Na, dbr jau iš sportinio intereso tęsiu, kaži, kiek dar galėsiu taip, labai džiaugiuosi, kad matosi, jog bent kažkiek geriau, vis dėlto gerų patarimų čia gaunu smile.gif

neiste -> Dėkui smile.gif O čia dbr ryžių dieta? smile.gif Įdomiai, aš juos stengiuosi naudoti tik sush'iuose, bo jie gi kietina viduriukus blush2.gif

urte484 -> Na va, beveik natiurmortas, ir negi taip sunku? smile.gif Šaunuolė smile.gif

chiquitka -> Ačiū smile.gif Na, kai nei iš šio, nei iš to svoris pradėjo augti, tai susikaupt reikia biggrin.gif nors mitybos įpročių nekeičiau
Handsome man'o portrete man per daug kontrasto ko tais..

Eve... -> dėkui smile.gif 1-oji daugiausia balsų surinko, pasirenku tada ir aš ją smile.gif

Atsakyti
Chiqita,žinau ta jausmą kai rankos pradeda drebėti nei šio neisto,atrodo ko cia jaudintis,knygos pristatyme man taip buvo pyskinu atsistojus ir autorius tuo momentu tiesiai pazvelge,kaip aš susinepatpginau...Beje man patiko vyriškio portetretas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 28 vasario 2012 - 21:25
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 16:54)
Nu parašėm - nefotogrfuoti žaislų, ir ačiū D. nebėr pobaisių paršelių.

Man sivakar kazkokia skysta nuotaika - vis bandau tuos pobaisius parselius isivaizduoti (praleidau kazkaip, o gaila), ir toks juokas ima... lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 28, 19:00)
O tai jei nebūtų niekas prisipažinęs, tai būtum neapkalbėjus?  biggrin.gif

Nu tai aisku kad ne - tada butu buves bendros paskirties kritinis pastebejimas biggrin.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 19:33)
WB balanso ND galima kad ir ta bati balta kiausini spalvotame fone, kas buvo kurybineje uzduotyje... Jei zmogus neturi balto kiausinio - nusipirks, ne arkli kainuoja  4u.gif  4u.gif

Kaip gerai, kad as jau seniai padariau ND - pas mus parduotuvese tik rudi kiausiniai blink.gif biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 28, 19:56)
1 ND (daiktai lygiame, pageidautina baltame fone, fokusuojant paeiliui į kiekvieną iš jų:
Trys vienspalvės knygos (ne Biblijos)
Trys žali obuoliai (žali tai spalva, o ne žali - tai ne ne kepti)
Trys apelsinai (pageidautina iš Maroko)
Trys migdolai arba graikiniai riešutai (Iranas)
Trys raudonos aitriosios paprikos (netinka šaldytos)
Trys fotoaparatai, ne naujesni, negu 1985 m. gamybos

lotuliukas.gif Apie knygas paskaiciusi, dar maniau, kad rimtai sarasa sudarineji... ax.gif biggrin.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 02 28, 20:39)
Taigi, pristatau jums savo pirma ever portreta. Pasiruosus gaut velniu. Ar labai pridirbau su JB?

Faina istorija smile.gif Vyriskis nekasdieniskas toks, bet su PS tai smarkiai padirbejai, noretusi maziau postprocessing mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėdės portretas ir man patinka smile.gif idomu, kaip atrodytų tie jo raudoni plaukai. Gal spalvota butų dar neiprasciau?
Urte, tikrai dabar custum negerai - neturėtų taip melynuoti.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 19:33)

1 dalies wb gerai

2 dalies wb custom melynuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 28 vasario 2012 - 22:12