Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(rG @ 2012 03 05, 12:35)
truputėėlis akimirkų[/url]jei įdomu smile.gif Gaila, kad vyras nesusitvarkė su auto nustatymais, tai teko ieškot nuotraukų pažįstamų pažįstamų, kad bent vienoj aš būčiau  biggrin.gif

sveikinimai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 05, 13:35)
na, va truputėėlis akimirkųjei įdomu smile.gif Gaila, kad vyras nesusitvarkė su auto nustatymais, tai teko ieškot nuotraukų pažįstamų pažįstamų, kad bent vienoj aš būčiau  biggrin.gif

Ir aš ten buvau, alų midų gėriau. Tik atvykom kiek vėliau po pačio atidarymo. Spaudžiu dešinę.

Užsigeidžiau naujovių - naujo objektyvo doh.gif iš sesers pasiskolinau 50-tuką f1.8 tai truputi per toli atistraukti reikia, ankštose patalpose būtų ne kas. Dar noriu, kad būtų su kuo atviresne diafragma, bent jau koks f2 ar panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 kovo 2012 - 13:51
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 05, 13:49)
Ir aš ten buvau, alų midų gėriau. Tik atvykom kiek vėliau po pačio atidarymo. Spaudžiu dešinę.

doh.gif dry.gif NU va. Nesusipažinom aniaa.

Dėkou visiems.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 05, 14:53)
doh.gif  dry.gif NU va. Nesusipažinom aniaa.

Dėkou visiems.

Netrankyk sau galvos, bus dar progų blush2.gif kad susivėlinm truputi.

Tamron SP AF28-75mm F/2.8 XR Di LD [IF] Macro
Ką manot apie šitą? gal kas naudojat? fu kokia aš įkyri doh.gif
Atsakyti
Gal sitas variantas ziurisi geriau?

user posted image
Atsakyti
Gal sitas variantas ziurisi geriau?

http://farm8.staticf..._c3b6ebef39.jpg[/img]

Man trūksta tiesiog silueto, figūros. Dabar maišas. Pasisuk šonu, parodyk krūtinę, užpakalį, o ne ausies galą ar plaukų gumytę. Šiaip pati fotografavau auto praėjusiai savaitei su tulpėm ir siluetu, bet kadangi turėjau lygiai 5 minutes tam, o ryt vyro nebus namie visą dieną, tai pasidarysiu ryt normaliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 kovo 2012 - 14:53
Sveikutes 4u.gif

Norėčiau ir aš jungtis i Jūsų burelį ax.gif

Turiu Canon EOS450D fotoaparatą.

Perskaičiau Jūsų diskusijas del pirmo namų darbo ir labai šaunūs pavyzdžiai.
Ateinu Jums parodyti savo 1 ND. cool.gif

Aciū už kritiką 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rG, sveikinu! wink.gif

Faini pratesimai žaidimu! Įdomiai vyksta:)

Jurzoles kvietkeliai patinka wink.gif

Ką, man tavo auto norėtųsi mažiau arba daugiau plaukų ant veido. Dbr lyg ir matyti antroji akis šiek tiek, norėtųsi, kad arba daugiau matytusi arba visiškai nesimatytu smile.gif

Eglliux, kur tavo gėles? Metei jau gal šita reikalą?
Atsakyti
Sveiki,
po savaitgalio ateinu su 2ND smile.gif f 3,5 ISO 200user posted image f 9 ISO 400 user posted image F 22 ISO 800 user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 05, 15:52)
Man trūksta tiesiog silueto, figūros. Dabar maišas. Pasisuk šonu, parodyk krūtinę, užpakalį, o ne ausies galą ar plaukų gumytę. Šiaip pati fotografavau auto praėjusiai savaitei su tulpėm ir siluetu, bet kadangi turėjau lygiai 5 minutes tam, o ryt vyro nebus namie visą dieną, tai pasidarysiu ryt normaliau biggrin.gif

Cia ne auto, fotkinau 13-mete mergaite, ne uz ka neleistu rodyti krutines ir figura jos ne is kuduju. Kitaip nesugalvojau,kaip ja graziai nufotkint, na zaidimui manau tiks, o kitus komentarus isirasiau. Aciu.

Parodysiu dar viena varianta, cia irgi bandziau zaidimui daryt ir kabintis uz kedes. Bet idomu ar siaip ziurisi si nuotrauka?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(веро

Parodysiu dar viena varianta @ cia irgi bandziau zaidimui daryt ir kabintis uz kedes. Bet idomu ar siaip ziurisi si nuotrauka?

http://farm8.staticf..._17db15066c.jpg[/img)

Nzn, man bent jau nesižiūri visai schmoll.gif nieko nesimato, žvilgsnį trikdo užuolaidos, fonas pro langą. Gal pabandyk šonu į šviesą fotografuoti?
Papildyta:
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 05, 16:46)
Sveiki,
po savaitgalio ateinu su 2ND  smile.gif

informacija prie nuotraukų kažkaip išmėtyta, pasitvarkyk. O šiaip lyg gerai.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 05, 17:59)

informacija prie nuotraukų kažkaip išmėtyta, pasitvarkyk. O šiaip lyg gerai.

oi per velai paziurejau i jusu komentara ... Nebeleidzia pataisyti smile.gif

aciu uz gerai smile.gif
Atsakyti