Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(веро
@ 2012 03 05, 00:07)
Tesiu zaidima Pirma grupe

Egliux eile

pratesimas geras, tik noretusi nuogos nugaros ne tokios juodos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 05, 00:15)
pratesimas geras, tik noretusi nuogos nugaros ne tokios juodos smile.gif

Turiu ir ne juoda varianta, bet kazkodel maciau sios foto vizija, norejosi kazkodel labiau kad siluetas butu. Nes spalvotas man ne taip patinka, kaip si smile.gif
Atsakyti
oho kaip greit mano eile atejo unsure.gif
kolkas nulis ideju g.gif reiks pagalvot rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Labai reikia Jusu pagalbos. As vis bandau Jusu 1ND padaryti ir niekaip nesiseka. Aisku lengva labai apkaltinti objektyva, bet manau, kad as kazko nezinau. Neiseina man niekaip sufokusuoti vieno objekto. Turiu canon 550D 18-135mm KIT. Ar Jus su KIT'iniais objektyvais sugebat taip sufokusuosi? As bandau fotografuoti AV rezimu, f3,5, ISO Auto. Na niekaip... sad.gif Kame gali buti klaida? Gal patarsit ka daryti? Netgi fotografuojant is viena objekta uz jo esantis vaizdas neisplaukia... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima0531 @ 2012 03 05, 00:00)
Labas vakaras,
Labai reikia Jusu pagalbos. As vis bandau Jusu 1ND padaryti ir niekaip nesiseka. Aisku lengva labai apkaltinti objektyva, bet manau, kad as kazko nezinau. Neiseina man niekaip sufokusuoti vieno objekto. Turiu canon 550D 18-135mm KIT. Ar Jus su KIT'iniais objektyvais sugebat taip sufokusuosi? As bandau fotografuoti AV rezimu, f3,5, ISO Auto. Na niekaip... sad.gif Kame gali buti klaida? Gal patarsit ka daryti? Netgi fotografuojant is viena objekta uz jo esantis vaizdas neisplaukia... sad.gif

1. didink zidinio nuotoli
2. fotkink is kiek imanoma arciau
3. naudok viena fokusavimo taska
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 03, 23:35)

Laba,

Gal galit pataršyti šitą, jei yra ką. Mano pirmas j/b blush2.gif Gal ko nematau, tad nuomonė tikrai praverstų.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 05, 00:45)
1. didink zidinio nuotoli
2. fotkink is kiek imanoma arciau
3. naudok viena fokusavimo taska

Dar pridėsiu biggrin.gif , kad jei naudoji AF (auto fokusas) turėsi perkadruoti. O jei MF (rankinis fokusas), tai ranka suksi fokuso žiedą, kol pamatysi ryškų norimą daiktą. Tie dalykai ant objektyvo reguliuojasi.
Atsakyti
na, va truputėėlis akimirkųjei įdomu smile.gif Gaila, kad vyras nesusitvarkė su auto nustatymais, tai teko ieškot nuotraukų pažįstamų pažįstamų, kad bent vienoj aš būčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 05 kovo 2012 - 12:40
QUOTE(rG @ 2012 03 05, 13:35)
na, va truputėėlis akimirkųjei įdomu smile.gif Gaila, kad vyras nesusitvarkė su auto nustatymais, tai teko ieškot nuotraukų pažįstamų pažįstamų, kad bent vienoj aš būčiau  biggrin.gif

Spaudžiu dešinę!
Atsakyti
user posted image

Mano pirmas bandymas. ND1

Pirmiausiai aciu robobebrui ir ka uz patarimus! Panasu, kad kazkas panasaus pagaliau isejo smile.gif O pries tai TIEK kartu buvau bandzius!!! Aciu Jums 4u.gif

sorry uz GIGANTISKA nuotrauka, einu mokinti kazkaip jas sumazinti... Niekada nesu to dariusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima0531: 05 kovo 2012 - 13:02
QUOTE(rG @ 2012 03 05, 13:35)
na, va truputėėlis akimirkųjei įdomu smile.gif Gaila, kad vyras nesusitvarkė su auto nustatymais, tai teko ieškot nuotraukų pažįstamų pažįstamų, kad bent vienoj aš būčiau  biggrin.gif

Labai silta paroda, sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rima0531 @ 2012 03 05, 13:54)
Mano pirmas bandymas. ND1

Neuzskaitau, pervers sia temute nuo pradziu, pamatysi kokius ND merginos dare ir kokios diskusijos buvo

p.s. nuo 11 lapo RG, erikamaja, Yvette - cia senbuviu darbai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NinaAtina: 05 kovo 2012 - 13:29
QUOTE(NinaAtina @ 2012 03 05, 13:25)
Neuzskaitau, pervers sia temute nuo pradziu, pamatysi kokius ND merginos dare ir kokios diskusijos buvo

p.s. nuo 11 lapo RG, erikamaja, Yvette - cia senbuviu darbai

Dekui. Einu toliau mokintis smile.gif Aciu uz patikslinima, as karta bandziau viska perskaityti nuo 1 temos. Net neabejoju, kad butu labai naudinga, get TIEK laiko uzima!!! As tada gal ties 15 tema baigiau, o kur cia jus 105 pasivyti smile.gif
Atsakyti