Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

Delicious, labai dailu 4u.gif , ypac susvelnintas yvettes variantas ax.gif
Atsakyti
La. Gal galite kas priminti, kaip įkelti foto į grugę žaidimui. Visai neišeina.. jopštararai...
Atsakyti
Aciu merginos, kam patiko. Nes as tai baisiai buvau susinervinus ir nusivylus...
Tai priprasiau vyra kad papozuotu, sakau kaip bus taip, bet negaliu anos jau palikti. Nu va ir gavosi, gal nelabai vykes, nu bet laiko nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 03, 23:20)
La. Gal galite kas priminti, kaip įkelti foto į grugę žaidimui. Visai neišeina.. jopštararai...

Nukopijuoji nuoroda ir idedi į lauztinius skliaustus
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 03 03, 23:26)
Nukopijuoji nuoroda ir idedi į lauztinius skliaustus

neišeina vis tiek. Tiek to.
Antros grupės pratęsimas. Buvo: mergaitės nori atrodyti kaip suaugusios.
user posted image
pratęsimas: berniukai irgi nori būti vyrais. Kabinausi už nuogų kojos pirštukų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 03, 22:35)

maija eilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 04, 00:35)

Patinka pratesimas 4u.gif

Merginos, gal kuri pasakys, kaip blogspot'e redaguoti paskelbto iraso pavadinima ir pasalinti ikelta foto? Ar tai yra imanoma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 04 kovo 2012 - 11:32
Jeigu kas pakomentuotumet kelias paskutines foto, būč dėkinga.. blush2.gif flickr
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 03 04, 11:16)
Merginos, gal kuri pasakys, kaip blogspot'e redaguoti paskelbto iraso pavadinima ir pasalinti ikelta foto? Ar tai yra imanoma?

eini į - PRIETAISŲ SKYDELIS ir ten šalia NAUJAS PRANEŠIMAS yra REDAGUOTI PRANEŠIMUS. Spaudi ir išmeta visą sąrašą, pasirenki kurį nori, spaudi REDAGUOTI mirksiukas.gif o kai suredaguoji, man rodos reikia spausti SKELBTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 04, 15:51)
Jeigu kas pakomentuotumet kelias paskutines foto, būč dėkinga.. blush2.gif flickr
Papildyta:

eini į - PRIETAISŲ SKYDELIS ir ten šalia NAUJAS PRANEŠIMAS yra REDAGUOTI PRANEŠIMUS. Spaudi ir išmeta visą sąrašą, pasirenki kurį nori, spaudi REDAGUOTI  mirksiukas.gif o kai suredaguoji, man rodos reikia spausti SKELBTI mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif

Man abi foto savotiskai idomios, neiprastos, vien del to, kad nude reiskinys retas sioje temoje smile.gif Patinka!
Atsakyti
Uch.. Och... Atiduodu skolą vasariui. brunette.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 04, 17:27)
Uch.. Och... Atiduodu skolą vasariui.  brunette.gif

Vietomis purvinas veidukas atrodo, ypac kaireje puseje.

Auto patinka, zvilgsnis gerulis 4u.gif
Atsakyti
Nepurvinas. smile.gif Randeliai po spuogų likę, bandžiau taisyti, bet gražiai iki galo nesigavo. Spjoviau ir pasakiau, juk toks mano veidas dabar. Kodėl turiu būti kitokia, tokia kokia dabar nesu. smile.gif
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 kovo 2012 - 16:02