Delicious, labai dailu , ypac susvelnintas yvettes variantas
Aciu merginos, kam patiko. Nes as tai baisiai buvau susinervinus ir nusivylus...
Tai priprasiau vyra kad papozuotu, sakau kaip bus taip, bet negaliu anos jau palikti. Nu va ir gavosi, gal nelabai vykes, nu bet laiko nebuvo...
Tai priprasiau vyra kad papozuotu, sakau kaip bus taip, bet negaliu anos jau palikti. Nu va ir gavosi, gal nelabai vykes, nu bet laiko nebuvo...
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 03, 23:20)
La. Gal galite kas priminti, kaip įkelti foto į grugę žaidimui. Visai neišeina.. jopštararai...
Nukopijuoji nuoroda ir idedi į lauztinius skliaustus
QUOTE(gladiole @ 2012 03 03, 23:26)
Nukopijuoji nuoroda ir idedi į lauztinius skliaustus
neišeina vis tiek. Tiek to.
Antros grupės pratęsimas. Buvo: mergaitės nori atrodyti kaip suaugusios.
pratęsimas: berniukai irgi nori būti vyrais. Kabinausi už nuogų kojos pirštukų.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 04, 00:35)
Patinka pratesimas
Merginos, gal kuri pasakys, kaip blogspot'e redaguoti paskelbto iraso pavadinima ir pasalinti ikelta foto? Ar tai yra imanoma?
Jeigu kas pakomentuotumet kelias paskutines foto, būč dėkinga.. flickr
Papildyta:
eini į - PRIETAISŲ SKYDELIS ir ten šalia NAUJAS PRANEŠIMAS yra REDAGUOTI PRANEŠIMUS. Spaudi ir išmeta visą sąrašą, pasirenki kurį nori, spaudi REDAGUOTI o kai suredaguoji, man rodos reikia spausti SKELBTI
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 03 04, 11:16)
Merginos, gal kuri pasakys, kaip blogspot'e redaguoti paskelbto iraso pavadinima ir pasalinti ikelta foto? Ar tai yra imanoma?
eini į - PRIETAISŲ SKYDELIS ir ten šalia NAUJAS PRANEŠIMAS yra REDAGUOTI PRANEŠIMUS. Spaudi ir išmeta visą sąrašą, pasirenki kurį nori, spaudi REDAGUOTI o kai suredaguoji, man rodos reikia spausti SKELBTI
QUOTE(gotte @ 2012 03 04, 15:51)
Jeigu kas pakomentuotumet kelias paskutines foto, būč dėkinga.. flickr
Papildyta:
Papildyta:
Dekui
Man abi foto savotiskai idomios, neiprastos, vien del to, kad nude reiskinys retas sioje temoje Patinka!
Uch.. Och... Atiduodu skolą vasariui.
QUOTE(Ka @ 2012 03 04, 17:27)
Uch.. Och... Atiduodu skolą vasariui.
Vietomis purvinas veidukas atrodo, ypac kaireje puseje.
Auto patinka, zvilgsnis gerulis
Nepurvinas. Randeliai po spuogų likę, bandžiau taisyti, bet gražiai iki galo nesigavo. Spjoviau ir pasakiau, juk toks mano veidas dabar. Kodėl turiu būti kitokia, tokia kokia dabar nesu.
Ačiū.
Ačiū.