Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Delicious @ 2012 03 02, 22:45)

Ooo, kaip gražu thumbup.gif wub.gif ir aš norėčiau pafotografuoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 09:19)
puiku  smile.gif
va dar turiu klausima del trikojo  smile.gif  kiek skaitinejau internete tai va buvo komentaru kad sitam dalykui negalima taupyti ... atseit uz 100 lt nieko verti ... vejui paputus krenta , o va paklausiau asmeniskai kurios iki 100 lt turi nusipirkusios tai patenkintos smile.gif na patarkit ar jie geri?

Turiu tarp 100 ir 200lt. Pirma laika tikrai maniau kad labai geras, naudojant auto ir paprastiem daiktam, peizazhams normaliam apsvietime -pilnai uzteko. Pries pora dienu pabandziau su close-up filtrais fotografuot ir supratau, kad reikia visai kito trikojo. Taigi priklausomai nuo to kam jo tau reikia mirksiukas.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 02, 11:50)
Na, va nuotraukas sukabinom, visai smagiai žiūrisi  smile.gif  Gal kitą kart bus geriau smile.gif

Smagaus atidarymo mirksiukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 12:39)
atnešu ir aš tęsinį, (tuo pačiu ir 9/52)

bigsmile.gif patiko ir kaip pratesimas ir kaip auto

Delicios, geras pratesimas 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su proginiu ax.gif ir dingstu,nes nusimato fantastiskas savaitgalis cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 03, 00:20)
Ateinu su proginiu ax.gif ir dingstu,nes nusimato fantastiskas savaitgalis cool.gif

su gimtadieniu, mieloji wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 kovo 2012 - 07:47
Labas rytas,

Perdariau savo zaidimo nuotrauka, nes nezinojau kad negalima du kartus uz to paties kabintis.
Tai dabar kabinausi uz merginos ir jos rankos.
user posted image

4 grupe
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 02, 23:21)
labai graži tavo foto, Delicious  smile.gif

oi sitas variantas labai patiko !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 03 kovo 2012 - 15:35
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 03, 01:20)

Su gimtadieniu, Ievuk!

o as atnesu savo ligoniuko auto! Sergu jau visa savaite...esu su pajuodusiais paakiais ir nuolat styranti is saltuko... komentuokit, prasau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 03, 01:20)

http://farm8.staticf...4314fc6e8_z.jpg

Su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2012 03 03, 10:34)
Labas rytas,

Perdariau savo zaidimo nuotrauka, nes nezinojau kad negalima du kartus uz to paties kabintis.
Tai dabar kabinausi uz merginos ir jos rankos.
http://farm8.staticf..._a08f5e2e76.jpg
4 grupe

Man ir šita patinka.

QUOTE(virdzzinija @ 2012 03 03, 16:35)
oi sitas variantas labai patiko !

Man ir. Tokiais atvejais ir pamatai, ką reiškia patyrusi akis ir ranka - iš tos pačios nuotraukos padarė saldainiuką bigsmile.gif
QUOTE(pandre @ 2012 03 03, 17:50)
Su gimtadieniu, Ievuk!
o as atnesu savo ligoniuko auto! Sergu jau visa savaite...esu su pajuodusiais paakiais ir nuolat styranti is saltuko... komentuokit, prasau.

http://farm8.staticf...7cb4a029a_z.jpg

Pirma mintis buvo "paskenduolė", matyt, dėl plaukų kaip ką tik iš vonios smile.gif Sveik 4u.gif

ups, fotas pacitavau, taisaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte_Saule: 03 kovo 2012 - 17:14
Mamyte Saule, forumo ir sios temos taisykles draudzia cituoti su nuotraukom. Istrink, prasau!

Ievukis, kokia faina geliu spalva... Smagaus savaitgalio ir su Gimtadieniu 4u.gif
NinaAtina, puikus pratesimas, sitas variantas man patinka labiau mirksiukas.gif
pandre, sveik 4u.gif Bet gi ir sirgdama puiku auto padarei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 03 kovo 2012 - 17:18
Laba,

Dėkui visoms už komentarus, įkvėpėt eit pirmyn - glostau visas biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 03 02, 22:13)
Nenori kada susitikti?Pafotografuociau.Labai grazi:)

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 22:40)
Ooo, kaip gražu  thumbup.gif   wub.gif  ir aš norėčiau pafotografuoti   blush2.gif    ax.gif

Čiut nuo kėdės nenusiverčiau perskaičius hihihi.gif Visad jaučiaus baisiai nefotogeniška, iš 100 proc. visų foto, kuriose esu, patinka gal tik kokie 5 proc. doh.gif O čia pasipila pasiūlymai fotkintis... Aš tai mielai, tik klausimas, ar jūs nenusivilsit - esu paprasta, eilinė mergiotė ir tiek (ūgis 1.57, makijažinuos retai (gal jei mokėčiau, daryčiau tai dažniau tongue.gif ), strazdanų neslepiu - aš jų nematau be veidrodžio hihihi.gif, kaip iš pieno plaukus - su soliariumais nedraugauju, moteriškumo ir stiliaus šiokis tokis trūkumas, jei nesijuokiu, dažnas klausia, ko pykstu...) biggrin.gif Kas čia jus taip užkabino, jei atvirai?

QUOTE(Yvette @ 2012 03 02, 22:21)
labai graži tavo foto, Delicious  smile.gif

kaip švelnu wub.gif

QUOTE(rG @ 2012 03 02, 22:32)
Labai gražu. gal poras vos vos sušvelninčiau, bet visa kita - apgamai, strazdanos, miau.
Čia auto?  bigsmile.gif

Miau smile.gif Čia auto, verkiau kažkada jums, kad auto man nesigauna, iš 250 foto vakarykštės fs, radau kelioliką fokuse ir net sau ten patinku visai laugh.gif

Ievuki, su gimtadieniu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 03 kovo 2012 - 17:38
QUOTE(Delicious @ 2012 03 03, 17:38)

Nesvarbu nei ugis nei kiti dalykai.Svarbu tai, ka turi:)
Gali duot flikro nuoroda?neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 03, 17:54)
Nesvarbu nei ugis nei kiti dalykai.Svarbu tai, ka turi:)
Gali duot flikro nuoroda?neturiu.

Prašau smile.gif
Atsakyti