Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 14:29)
čia apie parodą? Ba, kaip gaila, kad ne Vilniuje, norėčiau apsilankyti smile.gif Aš viliuosi, kad greitu metu ir Vilniuje surengsi smile.gif
O Tu kur nors skubi? biggrin.gif Aš tai ne lotuliukas.gif

Šita. Nu jau pasiūlė lyg Skuodan vežt tą patį... Nu žiūrėsim
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 14:39)

1. Gyvenime nepasakyčiau, kad tai Tavo nuotrauka biggrin.gif Niekada. Net akis pasitryniau biggrin.gif Dėl stilistikos. O dar ir matyta kažkur. Bet man LABAI patinka.

2. Įdomu. Maladiec, Zirze 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 02 kovo 2012 - 14:47
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 15:44)
1. Gyvenime nepasakyčiau, kad tai Tavo nuotrauka biggrin.gif Niekada. Net akis pasitryniau biggrin.gif Dėl stilistikos. O dar ir matyta kažkur. Bet man LABAI patinka.

2. Įdomu. Maladiec, Zirze  4u.gif

tai kad matyta, tai tikiu, plika nugara, kede, uzuolaidos, pilnas internetas tokiu ax.gif
aciu, pati labai dziaugiuosi siuo darbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 14:52)
tai kad matyta, tai tikiu, plika nugara, kede, uzuolaidos, pilnas internetas tokiu ax.gif
aciu, pati labai dziaugiuosi siuo darbu biggrin.gif

ne ne, aš apie pirmą nuotrauką, nes joje beveik nelieka žmogaus. Kai matosi visas žmogus, net ir panašios nuotraukos yra kitokios smile.gif

Viskas ok 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 16:00)
ne ne, aš apie pirmą nuotrauką, nes joje beveik nelieka žmogaus. Kai matosi visas žmogus, net ir panašios nuotraukos yra kitokios smile.gif

Viskas ok 4u.gif  biggrin.gif

tai pirma nuotrauka ir nera mano, cia gi zaidimas, tesinys is nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 15:14)
tai pirma nuotrauka ir nera mano, cia gi zaidimas, tesinys is nuotraukos ax.gif

nu va biggrin.gif Kodėl nededat nuorodų, ne pirmą kart pasigendu biggrin.gif einu žėt
Papildyta:
Tai va, pasirodo aš jau mačiau dosos foto tą, tai ir sakau, matyta laugh.gif

Antra grupe. Kas per kompleksai, ko nededat čia nuotraukų? RIR eilė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 01, 20:54)

o cia atneshu praeitos sav atobiografija

Nu va ir vel noriu buti laisvas vyras laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Grazu tiek spalvota,(tik isdegusi truputi, bet man ziuris tos siltos splavytes) tiek j/b liuxine!
QUOTE(robobebras @ 2012 03 01, 23:53)
as labai sorry, nu ziauriai sorry, bet nu negaliu nepasakyt vistyte ir gaidelis  ant laktukes

Ale kokia grazi vistyte laugh.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 12:01)
Nemačiau, kad lauki du ar tris lietuviai, vienas jų mantas pra, kiti užsieniečiai [irgi nelabai daug], neturiu jų drauguose ar kažkur išsaugojus, tai nepamenu, na tiesiog užkliuvo akis pastaruoju metu, bet tas paukštukas į temą, pradžioj galvoju, kodėl visi tą paukštuką deda [vienas jų tai tas nežinau ar šapbloninis, bet panašus į tavo], o kiti jau įmantresnius suka  Paskui galvoju, kad faina gi, į temą [su fotografija], kas be ko, kad skiriasi visų tie logotipai, tik, kad kaip simbolis paukštukas parinktas.

Mano nuomone tai cia gi normalus fotografijos simbolis! Pauksciukas isskrenda! O kokiu ju tik prisigalvoja, tai dzin! Man lb grazus rG logotipas, ypac pirminis jo variantas,kai paukstukas tupejo isoreje! Mano sunaus maitinimo kedute su tokiais paukstukais! Tai man vis primena rG logotipa lotuliukas.gif Tikrai gerai, ir ta saule gerai. Ciki zodz biggrin.gif Be to, gi dar visur kaip prikakota tu akiu akyciu, ivairiu, ivairiausiu! Visi logotipai jomis apklijuoti! Tai su balkstienomis, tai be ju! Bet tai irgi juk simbolis fotografijos, tai velgi man tinka ir patinka.
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 15:29)
man nepatinka, kad pultelis matosi rankoj, jei visa šeima fotografuotis, irgi nepatinka, kad pultelis matosi rankose...

pulteliai turi self timerius, tai gali drasiai ji numesti per kelias sekundes ir jo nebus nuotraukoje.

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 15:39)

Kabinausi už skaičių

graziai! Tik man kiek kliuna kad nespalvotos grindys..bet gal tinka kaip pratesimui g.gif
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 16:00)
ne ne, aš apie pirmą nuotrauką,

taigi ten Dosos menas.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 02, 15:40)
Man lb grazus rG logotipas, ypac pirminis jo variantas,kai paukstukas tupejo isoreje!
taigi ten Dosos menas.
Visur ir yra išorėje, išskyrus puslapį, ten bėda buvo, kad netilpo ir šiaip, skubėjau tept lept ir palikau biggrin.gif Kadanors prisėsiu, morališkai reik biggrin.gif

Nu jau supratau, kad dosos. Aš kartais pralekiu akim ir nespėju sužiūrėt, kieno. Shame on me.

Gerai, gražios dienos, smagu buvo "papliurpti" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 15:39)
atnešu ir aš tęsinį, (tuo pačiu ir 9/52)

Kabinausi už skaičių

Dabar tęsia Вероника mirksiukas.gif

Nakti nemiegosiu smile.gif Man patiko tesinys, jau kelios idejos sukasi galvoj, tik su igyvendinimu kaip bus nezinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo вероника: 02 kovo 2012 - 15:50
QUOTE(pandre @ 2012 03 02, 16:40)
graziai! Tik man kiek kliuna kad nespalvotos grindys..bet gal tinka kaip pratesimui g.gif

kaip tai nespalvotos grindys, gi pilkos jos, nesuprantu kodel gali netikti pratesimui g.gif
Atsakyti
Zirze, patinka man tavo foto!

gal kas į mugę smile.gif Aš lėksiu 14 arba 15 dieną. Jėga. Vaiką į darželį, vyrą į darbą, o pati, kaip Robobebras mane pavadino, nenaudėlė į Mugę išlėksiu.
Jurzole, gal tu nori? Kaip suprantu truputį rankdarbiauji. O šiaip, Loretai gal būtų įdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 kovo 2012 - 16:34
QUOTE(pandre @ 2012 03 02, 16:40)
Mano nuomone tai cia gi normalus fotografijos simbolis! Pauksciukas isskrenda! O kokiu ju tik prisigalvoja, tai dzin!<...>
pulteliai turi self timerius, tai gali drasiai ji numesti per kelias sekundes ir jo nebus nuotraukoje.

Pritariu tau dėl paukštuko, aš irgi sakiau, kad man patiko, tiek paukštukas, tiek logotipas smile.gif Nugis nežinau, kažkaip negerai dbr jaučiuosi...

Pultely mano tik vienas mygtukas, reiks pasižiūrėti, o canon'e neradau, kad su pulteliu galėčiau "atidėti laiką", arba kelis kadrus padaryti, reikia dar pasinagrinėti, nu žodž...

Zirzė -> Fainas pratęsimas. Su grindim ir aš pagalvojau, kad jos nespalvotai padarytos, bet juk gali būti ir pilkos, no problem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 02 kovo 2012 - 17:34
ateinu, žiū, gi mano nikas taip dažnai minimas laugh.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 12:39)
atnešu ir aš tęsinį, (tuo pačiu ir 9/52)
Kabinausi už skaičių

Žinok labai patinka tavo pratęsimas. Šauniai sumąstei smile.gif
Atsakyti