QUOTE(Maggie @ 2012 03 01, 20:54)
o cia atneshu praeitos sav atobiografija
Nu va ir vel noriu buti laisvas vyras
Grazu tiek spalvota,(tik isdegusi truputi, bet man ziuris tos siltos splavytes) tiek j/b liuxine!
QUOTE(robobebras @ 2012 03 01, 23:53)
as labai sorry, nu ziauriai sorry, bet nu negaliu nepasakyt vistyte ir gaidelis ant laktukes
Ale kokia grazi vistyte
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 12:01)
Nemačiau, kad lauki du ar tris lietuviai, vienas jų mantas pra, kiti užsieniečiai [irgi nelabai daug], neturiu jų drauguose ar kažkur išsaugojus, tai nepamenu, na tiesiog užkliuvo akis pastaruoju metu, bet tas paukštukas į temą, pradžioj galvoju, kodėl visi tą paukštuką deda [vienas jų tai tas nežinau ar šapbloninis, bet panašus į tavo], o kiti jau įmantresnius suka Paskui galvoju, kad faina gi, į temą [su fotografija], kas be ko, kad skiriasi visų tie logotipai, tik, kad kaip simbolis paukštukas parinktas.
Mano nuomone tai cia gi normalus fotografijos simbolis! Pauksciukas isskrenda! O kokiu ju tik prisigalvoja, tai dzin! Man lb grazus rG logotipas, ypac pirminis jo variantas,kai paukstukas tupejo isoreje! Mano sunaus maitinimo kedute su tokiais paukstukais! Tai man vis primena rG logotipa
Tikrai gerai, ir ta saule gerai. Ciki zodz
Be to, gi dar visur kaip prikakota tu akiu akyciu, ivairiu, ivairiausiu! Visi logotipai jomis apklijuoti! Tai su balkstienomis, tai be ju! Bet tai irgi juk simbolis fotografijos, tai velgi man tinka ir patinka.
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 02, 15:29)
man nepatinka, kad pultelis matosi rankoj, jei visa šeima fotografuotis, irgi nepatinka, kad pultelis matosi rankose...
pulteliai turi self timerius, tai gali drasiai ji numesti per kelias sekundes ir jo nebus nuotraukoje.
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 02, 15:39)
graziai! Tik man kiek kliuna kad nespalvotos grindys..bet gal tinka kaip pratesimui
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 16:00)
ne ne, aš apie pirmą nuotrauką,
taigi ten Dosos menas.