Sveikos.
Užmačiau čia Jūsų įdomią temą, jau norėjau sveikintis, prisistatinėt, bet užmačiau pirmą puslapį, tai supratau, kad be ND geriau nelįst. Taigi, prisistatau su priedu taip sakant.
Supratau, kad reikia fotoaparatą naudoti pagaliau pagal paskirtį.
ND1:
QUOTE(Sidabrinė. @ 2012 03 02, 12:22)
Sveikos.
Užskaityta.
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 02, 09:06)
Kartoju antrą namų darbą.
Užskaityta.
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 09:40)
Užskaityta.
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 02, 14:48)
na dar vieno truksta taip dekui
o mano vcitrinu nieks nepaziures ?
Ingrida, Sandraxa, Sidabrinė. - užskaitau ir aš
QUOTE(Zui @ 2012 03 02, 15:03)
Ingrida, Sandraxa, Sidabrinė. - užskaitau ir aš
Dekui tai jau trys taip, vadinasi reikia ziureti 2ND
QUOTE(simuonele @ 2012 03 02, 12:55)
o mano vcitrinu nieks nepaziures ?
man lyg apie vieno stopo truksta
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 12:11)
Nugis sakau, kad fainai vien dėl tos įdėjos: "paukštukas išskrenda" ir beje, tavo logotipas man patinka tik tais sakau, atkreipiau dėmesį pastaruoju metu į paukštukus logotipuose
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 11:19)
o va paklausiau asmeniskai kurios iki 100 lt turi nusipirkusios tai patenkintos na patarkit ar jie geri?
...nes neturėjo geresnių.
Patariu, - jie blogi.
QUOTE(Sidabrinė. @ 2012 03 02, 12:22)
ND1:http://farm8.staticflickr.com/7184/6945968273_275c65c323_z.jpg[/img]
Užskaitau.
Na, va nuotraukas sukabinom, visai smagiai žiūrisi Gal kitą kart bus geriau
ačiū užskaičiusioms mano antrą namų darbą, pereisiu prie trečio, bet atsiskaitysiu tik po savaitgalio
Vkr pasigyriau ne į temą dėl telefono mobilaus, dbr bandžiau parašyti žinutę, žiūriu, neveikia mygtukai... Taip visad būna, kai ką nors gero pasakau apie techniką išardžiau, nes negaila, patrankiau gerai į stalą, oba, veikia.
Dėl trikojų: kiekvienoj temoj klausia merginos dėl trikojų, na, aš turiu kažkokį tarp 100-200Lt [tai čia matyt pigusis?], man patinka, kol kas problemų neturėjau, naudojau tiek lauke, tiek namie. Šitą gavau dovanų, kitą, jei pirkčiau ir turėčiau brangesnę techniką, tai matyt investuočiau daugiau į trikojį. Kitavertus, man jis buvo tereikalingas autoportretui, kitkam dar ne sykio nenaudojau, nebent su ilgu išlaikymu eksperimentuoti kažką. Portretus fotografuojant patogiau "iš rankos", o ne ant trikojo. Na, čia mano asmeninė nuomonė, kaži, ar man jis labai reikalingas, tas pats su pulteliu, užsisakiau, guli nenaudojamas, pirkau kažkokį padielną [1doleris, ar kiek ten ebay], pabandžiau, veikia, padėjau į stalčių - gal kada prireiks, tiesą pasakius, nežinau, ar prireiks, jei auto, tai man nepatinka, kad pultelis matosi rankoj, jei visa šeima fotografuotis, irgi nepatinka, kad pultelis matosi rankose...
Papildyta:
čia apie parodą? Ba, kaip gaila, kad ne Vilniuje, norėčiau apsilankyti Aš viliuosi, kad greitu metu ir Vilniuje surengsi
Dėl trikojų: kiekvienoj temoj klausia merginos dėl trikojų, na, aš turiu kažkokį tarp 100-200Lt [tai čia matyt pigusis?], man patinka, kol kas problemų neturėjau, naudojau tiek lauke, tiek namie. Šitą gavau dovanų, kitą, jei pirkčiau ir turėčiau brangesnę techniką, tai matyt investuočiau daugiau į trikojį. Kitavertus, man jis buvo tereikalingas autoportretui, kitkam dar ne sykio nenaudojau, nebent su ilgu išlaikymu eksperimentuoti kažką. Portretus fotografuojant patogiau "iš rankos", o ne ant trikojo. Na, čia mano asmeninė nuomonė, kaži, ar man jis labai reikalingas, tas pats su pulteliu, užsisakiau, guli nenaudojamas, pirkau kažkokį padielną [1doleris, ar kiek ten ebay], pabandžiau, veikia, padėjau į stalčių - gal kada prireiks, tiesą pasakius, nežinau, ar prireiks, jei auto, tai man nepatinka, kad pultelis matosi rankoj, jei visa šeima fotografuotis, irgi nepatinka, kad pultelis matosi rankose...
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 14:50)
Na, va nuotraukas sukabinom, visai smagiai žiūrisi Gal kitą kart bus geriau
čia apie parodą? Ba, kaip gaila, kad ne Vilniuje, norėčiau apsilankyti Aš viliuosi, kad greitu metu ir Vilniuje surengsi
atnešu ir aš tęsinį, (tuo pačiu ir 9/52)
Kabinausi už skaičių
Dabar tęsia Вероника
Kabinausi už skaičių
Dabar tęsia Вероника