Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

Sveikos. smile.gif

Užmačiau čia Jūsų įdomią temą, jau norėjau sveikintis, prisistatinėt, bet užmačiau pirmą puslapį, tai supratau, kad be ND geriau nelįst. cool.gif Taigi, prisistatau su priedu taip sakant. biggrin.gif

Supratau, kad reikia fotoaparatą naudoti pagaliau pagal paskirtį. smile.gif

ND1:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė. @ 2012 03 02, 12:22)
Sveikos.  smile.gif

Užskaityta.
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 02, 09:06)
Kartoju antrą namų darbą.

Užskaityta.

QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 09:40)

Užskaityta.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 02, 14:48)

QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 09:40)

Užskaityta.

na dar vieno truksta taip thumbup.gif dekui smile.gif
Atsakyti
o mano vcitrinu nieks nepaziures ? verysad.gif

Atsakyti
Ingrida, Sandraxa, Sidabrinė. - užskaitau ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zui @ 2012 03 02, 15:03)
Ingrida, Sandraxa, Sidabrinė. - užskaitau ir aš  smile.gif

Dekui smile.gif tai jau trys taip, vadinasi reikia ziureti 2ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 03 02, 12:55)
o mano vcitrinu nieks nepaziures ?  verysad.gif

man lyg apie vieno stopo truksta
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 12:11)

Nugis sakau, kad fainai vien dėl tos įdėjos: "paukštukas išskrenda" ir beje, tavo logotipas man patinka smile.gif tik tais sakau, atkreipiau dėmesį pastaruoju metu į paukštukus logotipuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 03 02, 11:19)
o va paklausiau asmeniskai kurios iki 100 lt turi nusipirkusios tai patenkintos smile.gif na patarkit ar jie geri?

...nes neturėjo geresnių.
Patariu, - jie blogi.

QUOTE(Sidabrinė. @ 2012 03 02, 12:22)
ND1:http://farm8.staticflickr.com/7184/6945968273_275c65c323_z.jpg[/img]

Užskaitau.

Na, va nuotraukas sukabinom, visai smagiai žiūrisi smile.gif Gal kitą kart bus geriau smile.gif
Atsakyti
ačiū užskaičiusioms mano antrą namų darbą, pereisiu prie trečio, bet atsiskaitysiu tik po savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Vkr pasigyriau ne į temą dėl telefono mobilaus, dbr bandžiau parašyti žinutę, žiūriu, neveikia mygtukai... Taip visad būna, kai ką nors gero pasakau apie techniką lotuliukas.gif išardžiau, nes negaila, patrankiau gerai į stalą, oba, veikia.

Dėl trikojų: kiekvienoj temoj klausia merginos dėl trikojų, na, aš turiu kažkokį tarp 100-200Lt [tai čia matyt pigusis?], man patinka, kol kas problemų neturėjau, naudojau tiek lauke, tiek namie. Šitą gavau dovanų, kitą, jei pirkčiau ir turėčiau brangesnę techniką, tai matyt investuočiau daugiau į trikojį. Kitavertus, man jis buvo tereikalingas autoportretui, kitkam dar ne sykio nenaudojau, nebent su ilgu išlaikymu eksperimentuoti kažką. Portretus fotografuojant patogiau "iš rankos", o ne ant trikojo. Na, čia mano asmeninė nuomonė, kaži, ar man jis labai reikalingas, tas pats su pulteliu, užsisakiau, guli nenaudojamas, pirkau kažkokį padielną [1doleris, ar kiek ten ebay], pabandžiau, veikia, padėjau į stalčių - gal kada prireiks, tiesą pasakius, nežinau, ar prireiks, jei auto, tai man nepatinka, kad pultelis matosi rankoj, jei visa šeima fotografuotis, irgi nepatinka, kad pultelis matosi rankose...
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 03 02, 14:50)
Na, va nuotraukas sukabinom, visai smagiai žiūrisi  smile.gif  Gal kitą kart bus geriau smile.gif

čia apie parodą? Ba, kaip gaila, kad ne Vilniuje, norėčiau apsilankyti smile.gif Aš viliuosi, kad greitu metu ir Vilniuje surengsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 02 kovo 2012 - 14:31
atnešu ir aš tęsinį, (tuo pačiu ir 9/52)

Kabinausi už skaičių

user posted image

user posted image

Dabar tęsia Вероника mirksiukas.gif
Atsakyti