Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(kristalines @ 2012 03 01, 22:31)
***** kaip sunku man per iPhone rasyt, nepriprantu. Bet V liepia naudot, sako tu visai nesiuolaikiska biggrin.gif tai nenoriu būti atsilikusi biggrin.gif

lotuliukas.gif o aš turiu seną plytą nokia N82, man netrukgdo net tai, kad girdžiu žmogų tik įsijungus garsiakalbį, artimu metu tikrai nežadu keisti blush2.gif Mano anyta vieną sykį pasakė, kad aš neturiu ambicijų, jei nenoriu turėti kiečiausio telefono lotuliukas.gif

čia į "pavasario" temą gal, žiūriu čia visi FB sveikina su kalendoriniu pavasariu, na sniego jau kast nebereiks gal šiais metais man ax.gif

user posted image

Kaip faina žiūrėti į įsimylėjelius, nu baaa, pasiilgau tų laikų...
Ojoj, kaip užšarpino :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 01 kovo 2012 - 22:47
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 01, 22:47)
lotuliukas.gif  o aš turiu seną plytą nokia N82, man netrukgdo net tai, kad girdžiu žmogų tik įsijungus garsiakalbį, artimu metu tikrai nežadu keisti  blush2.gif Mano anyta vieną sykį pasakė, kad aš neturiu ambicijų, jei nenoriu turėti kiečiausio telefono  lotuliukas.gif

čia į "pavasario" temą gal, žiūriu čia visi FB sveikina su kalendoriniu pavasariu, na sniego jau kast nebereiks gal šiais metais man  ax.gif

as labai sorry, nu ziauriai sorry, bet nu negaliu nepasakyt vistyte ir gaidelis biggrin.gif ant laktukes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 01 kovo 2012 - 22:54
Noisy-B. Žinok manęs ta nauja technika visokia nedomina, aš jos neseku ir nesivaikau smile.gif tik dukrytė numete kelis kartus telefona senąjį, tai basta jam... Teko nauja pirkt, ir šita reikalą patikejau vyrui, tai nupirko šita. Nors visada sakiau, kad telefonas yra skambinimui, forumas fotkinimui, kamera filmavimui ir pns. Nu bet kad nupirko, bandysiu isnaudot smile.gif
Jo, visi Pavasarį linksniuoja tik, nors aš jo tai nejauciu kažko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 01, 23:10)
Noisy-B. Žinok manęs ta nauja technika visokia nedomina, aš jos neseku ir nesivaikau smile.gif tik dukrytė numete kelis kartus telefona senąjį, tai basta jam... Teko nauja pirkt, ir šita reikalą patikejau vyrui, tai nupirko šita. Nors visada sakiau, kad telefonas yra skambinimui, forumas fotkinimui, kamera filmavimui ir pns. Nu bet kad nupirko, bandysiu isnaudot smile.gif
Jo, visi Pavasarį linksniuoja tik, nors aš jo tai nejauciu kažko smile.gif

biggrin.gif forumas kam ten tokaim skirtas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 19:20)

dekui 4u.gif
kas dar uzmes akele?
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 03 01, 23:53)
dekui  4u.gif
kas dar uzmes akele?

o tai ar iseksponuota normaliai? ar tenkina tokia geltona spalva?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 01, 13:57)
Merginos, kur reiketu pulteli Nikon'ui pirkti cia pas mus?  g.gif
prisiskaiciau teorijos apie auto, noriu dbr praktiskai isbandyt  cool.gif

cia, bet pries perkant butinai pasitikslink ar yra tavo fotike Infrared receiver, nes kitaip butent tokie pultai neveiks mirksiukas.gif
Ir dar patarimas, nemetyk paskui to pultelio, nes is mano kreivu ranku vienas iskrito ant asfalto (du kartus doh.gif ), tai paskui nebepultino biggrin.gif Uzsisakiau dar du, gerai kad grasius kainuoja biggrin.gif

Maggie, patiko abi, labiau JB.
Atsakyti
Noise biggrin.gif pasielgei su manim kaip su merga, suviliojai ir palikai. Kas tie visi kur logo su paukščiukais daro, laukiu laukiu ir neparašai, nu man rimtai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 01, 22:47)
čia į "pavasario" temą gal, žiūriu čia visi FB sveikina su kalendoriniu pavasariu, na sniego jau kast nebereiks gal šiais metais man  ax.gif

Man labai gražu, labai patinka wub.gif

Vakar klube fotkinau pirmą kartą, prisiskaičiau teorijos, bet vistiek pykausi ir su fotiku ir su blykste doh.gif rankas pakirto nuo svorio jau po dvieju valandų, o tai kas būna kai kokias vestuves fotkini blink.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 22:21)
Ar labai maiso skirtingas antras planas koliazo nuotraukose?

mergytė labai graži 4u.gif , man kaip koliažas nesižiūri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 01, 23:53)
as labai sorry, nu ziauriai sorry, bet nu negaliu nepasakyt vistyte ir gaidelis biggrin.gif ant laktukes biggrin.gif

Nu bet tinka tas pastebejimas biggrin.gif

Atsakyti
Labas merginos,

Kartoju antrą namų darbą. Tik padariau nusikaltimą, nes fotogrfavau dirbtiniam apšvietime, mano darbo vieta labai tamsi, o namo jau irgi prietemoj grįžtu smile.gif
Taigi 2ND

f4,5 ISO100
user posted image

f10 ISO400
user posted image

f22 ISO3200
user posted image
Atsakyti
Labas rytas .
Na jei vel neryskus susiliejimas, tai prasau patarti kaip ji man paryskinti ... atrodo ko tik neprispaudinejau , bet ... Ziuriu sunkiausia ryskiai sulieti antra daikta smile.gif Na vertinkit ... user posted image user posted image user posted image
Atsakyti