Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 18:40)
say sakė... Neišsirenku niekaip iš šių trijų,

Aš aš, sakiau biggrin.gif
O vat jau laikas išmokt atsirinkt tongue.gif Kas iš to, kad pirma faina, jei antra ne, iškart viskas subliūkšta smile.gif Aš suprantu kartais. Bet apsispręst reikėtų dažniau. Na, čia mano nuomone, kaip kas nori taip tedaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 28 vasario 2012 - 18:55
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 18:37)
Tai tu ten buvai? biggrin.gif Nu sorry, apkalbejau, vadinasi... blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš, aš. biggrin.gif Bet ir man bus pamoka, pirma pagalvoti, o paskui rašyti.

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 18:40)
Nulis išradingumo, šiuo metu be fantazijos gyvenu. Bandžiau paprastai, kaip kad say sakė... Neišsirenku niekaip iš šių trijų, gal sakau apšviesit mano protą...

Aš mėnesinius auto darau ir tai, vasario mėnesio auto bus nukeltas į kovo mėnesį. biggrin.gif Net proginio nepasidariau. O čia kas savaitę. Ir kas kartą vis geriau. Man pirmasis patiko. Toks paprastas. Bet neprastas. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 20:40)
erikamaja -> Nugis aš irgi nusprendžiau kažkiek prisilaikyti smile.gif

Ir as biggrin.gif Nuo pirmadienio ryziu dieta, o po jos - maisto kiekio mazinimas ir aktyvesnis gyvenimas biggrin.gif

Noisy, man paskutinioji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 28 vasario 2012 - 18:57
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 18:37)
Tai tu ten buvai? biggrin.gif Nu sorry, apkalbejau, vadinasi... blush2.gif  lotuliukas.gif

O tai jei nebūtų niekas prisipažinęs, tai būtum neapkalbėjus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 28 vasario 2012 - 19:00
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 17:54)
Tačiau paskutiniu metu jie man panašėja į - nueik nežinia kur, atnešk nežinią ką.
Nu parašėm - nefotogrfuoti žaislų, ir ačiū D. nebėr pobaisių paršelių.
Tačiau neparašėm, kad mūsų skoniai išlavinti ir statulėlių už vieną eurą nelaikome meno vertybė. Ir tikiu, kad žmogus nešęs ją į fotografiją laiko ją gražia, tikiu, kad ir namie ji stovi garbingoje vietoje. Tai kaip tada...kai atneštas besmegenis ar kitas sniego senis, suvaromas į miltus, atseit neneškit čia kičo. Nu velnias, čia mano galva jau ir absurdas.
Reiktų tada surašyt arba pageidajamus objektus, arba mūsų akiai nepriimtinus.
Nes nu kitaip, tai ką aš žinau.
  Vsio, nebesiplėtosiu.

pritariu, ka jau ir rasiau 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 18:00)
lotuliukas.gif Nepatikesi turbut, bet - visiskai nieko  mirksiukas.gif Taisiau atsakyma Urtei, nes vietoj ND parasiau WB - o pataisiusi pagalvojau, 99% sansas, kad pataisymas bus ne taip suprastas. Bet tikrai nieko tau nerasiau, nes taikingai nusiteikus buvau, ir kazkaip pralinksmino tavo pareiskimas apie burnu ausinima smile.gif 
Nu vat, dviejose zinutese visa esme - turetu buti reikalaujama elementarios estetikos, o is tiesu reikalaujama, kad butu kazkas "grazaus", ir tada gaunasi nesamone, nes nebeaisku, ko norima. Man tai visko virsune buvo, kai kazkas norejo neuzskaityti dezutes su karoliais nuotraukos, nes pagrindas baltas buvo, todel atrode, lyg ta dezute ir karoliai ore kabotu. Nors man pvz kaip tik del to idomiai ziurejosi... va ir vertink tada pagal tokius kriterijus  rolleyes.gif

irgi sutinku... Man dar panasiai pasirode su kupranugariu ir sabakstynais....
Liepe zmogui eiti i lauka ir fotografuoti "ka nors"... Nufotografavo techniskai gerai - ne, ne ta reikejo... doh.gif doh.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 28, 19:01)
whatever ale pavyzdiniai darbeliai sudėti naujokių, vadinas įmanoma visoms .. niekas nereikalauja atlikti būtent taip idealiai, bet +/-  visos gali padaryt.. ale pastoviai kažką susigalvoji, kad kas nors netinka.. balionai už bet kokį ššš dalinami  gretimoje temoje.. o čia susirinkom mokytis, o ne šūdo malt

noriu tau priminti, kad diskusija apie priekabiavima prie ND uzvedziau ne as.... Tik kazkodel, jei ir as issakau savo nuomone ( priesinga tavajai ), visus diskusijos "nuopelnus" vienu ar kitu klausimu, priskiri man.... Ka as "pastoviai" sugalvoju, kas tave dar taip erzina? Pasiuliau ideti daugiau geru ND pavyzdziu... Ok - pasiulymas atmestas...

Balionu man nereikia, aciu. ND as jau padarius tongue.gif
Sukonkretinti ir fotografuoti kazka labai apbrezto buvo, berods, pacios sayonaros mintis, kuri man pasirode labai logiska...
Buk zmogus, nesikabinek tai akivaizdziai del nepagristu dalyku prie manes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 28 vasario 2012 - 19:24
Kalendoriniai pms ar dietiniai (įtraukčiau dar migreną į sąrašą biggrin.gif šiandien per balkoną, kurio neturim, visus mane supykdžiusius išmėtyčiau..), kas bebūtų, nematau pasiūlymų kokius daiktus reiktų fotografuoti atliekant ND, tik kalbas apie tai.
Siūlykit tris daiktus, vieną iš jų žmogus tikrai turės. Aš siūlau knygą, kurios dar niekas nenufotografavo biggrin.gif Sayonaros pasiūlymas su obuoliais irgi geras, tik jei galima neapgraužtais smile.gif

ND dėžutė su karoliukais irgi matyt pražiopsojau, nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 vasario 2012 - 19:25
Bandau 5Nd-wb dirbtiniam apšvietime (nežinau,ir taip,ir anaip bandžiau,bet abejoju,ar pavyko)

Auto
user posted image

Lemputė
user posted image

Custom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 28, 20:20)
Kalendoriniai pms ar dietiniai (įtraukčiau dar migreną į sąrašą  biggrin.gif šiandien per balkoną, kurio neturim, visus mane supykdžiusius išmėtyčiau..), kas bebūtų, nematau pasiūlymų kokius daiktus reiktų fotografuoti atliekant ND, tik kalbas apie tai.
Siūlykit tris daiktus, vieną iš jų žmogus tikrai turės. Aš siūlau knygą, kurios dar niekas nenufotografavo  biggrin.gif Sayonaros pasiūlymas su obuoliais irgi geras, tik jei galima neapgraužtais  smile.gif

ND dėžutė su karoliukais irgi matyt pražiopsojau, nepamenu.

WB balanso ND galima kad ir ta bati balta kiausini spalvotame fone, kas buvo kurybineje uzduotyje... Jei zmogus neturi balto kiausinio - nusipirks, ne arkli kainuoja 4u.gif 4u.gif

1namu darbams galima tofografuoti :
3 graikinius riesutus (nedaug kainuoja, jei ir nera namie), 3 apelsinus, 3 obuolius (kaip siule kazkas), knyga..
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 28, 16:30)
va va,bandžiau perfotografuot baltą lapą-tas pats š...nu vistiek geltona verysad.gif

Tai bandyk ka kita ( virtuvinius ranksloscius, tualetini poperiu pagaliau, viska kas balta/pilksva) mirksiukas.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 16:40)
8/52 vėl vėluota, nes ana buvo vėluota, tai dbr žiūriu, kad man nepasislinktų... Nulis išradingumo, šiuo metu be fantazijos gyvenu. Bandžiau paprastai, kaip kad say sakė... Neišsirenku niekaip iš šių trijų, gal sakau apšviesit mano protą...

Man labiausiai pirmoji patiko mirksiukas.gif
Bet taip ir nesupratau, kuriai vietai tau dietos prireike, gi superine figura turi g.gif
Atsakyti
va va, aš ir pagalvojau, kad dietinasi tos, kurioms nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 28, 19:13)

noriu tau priminti, kad diskusija apie priekabiavima prie ND uzvedziau ne as.... Tik kazkodel, jei ir as issakau savo nuomone ( priesinga tavajai ), visus diskusijos "nuopelnus" vienu ar kitu klausimu, priskiri man....  Ka as "pastoviai" sugalvoju, kas tave dar taip erzina?  Pasiuliau ideti daugiau  geru ND pavyzdziu... Ok - pasiulymas atmestas...

Balionu man nereikia, aciu. ND as jau padarius  tongue.gif
Sukonkretinti ir fotografuoti kazka labai apbrezto buvo, berods, pacios sayonaros mintis, kuri man pasirode labai logiska...
Buk zmogus, nesikabinek tai akivaizdziai  del nepagristu dalyku  prie manes..

Jokių diskusijos nuopelnų aš tau nepriskyriau, ir niekas prie tavęs nesikabinėja, ir prašau neiškraipyti mano minčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 28, 20:45)
Jokių  diskusijos nuopelnų aš tau nepriskyriau, ir niekas prie tavęs nesikabinėja, ir prašau neiškraipyti mano minčių  biggrin.gif

is tavo sakinio, kuris prasideda kreipiniu i mane, supratau kitaip.. gal suklydau.. sorry tada..
Atsakyti