QUOTE(erikamaja @ 2012 02 28, 17:54)
Tačiau paskutiniu metu jie man panašėja į - nueik nežinia kur, atnešk nežinią ką.
Nu parašėm - nefotogrfuoti žaislų, ir ačiū D. nebėr pobaisių paršelių.
Tačiau neparašėm, kad mūsų skoniai išlavinti ir statulėlių už vieną eurą nelaikome meno vertybė. Ir tikiu, kad žmogus nešęs ją į fotografiją laiko ją gražia, tikiu, kad ir namie ji stovi garbingoje vietoje. Tai kaip tada...kai atneštas besmegenis ar kitas sniego senis, suvaromas į miltus, atseit neneškit čia kičo. Nu velnias, čia mano galva jau ir absurdas.
Reiktų tada surašyt arba pageidajamus objektus, arba mūsų akiai nepriimtinus.
Nes nu kitaip, tai ką aš žinau.
Vsio, nebesiplėtosiu.
pritariu, ka jau ir rasiau
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 18:00)
Nepatikesi turbut, bet - visiskai nieko
Taisiau atsakyma Urtei, nes vietoj ND parasiau WB - o pataisiusi pagalvojau, 99% sansas, kad pataisymas bus ne taip suprastas. Bet tikrai nieko tau nerasiau, nes taikingai nusiteikus buvau, ir kazkaip pralinksmino tavo pareiskimas apie burnu ausinima
Nu vat, dviejose zinutese visa esme - turetu buti reikalaujama elementarios estetikos, o is tiesu reikalaujama, kad butu kazkas "grazaus", ir tada gaunasi nesamone, nes nebeaisku, ko norima. Man tai visko virsune buvo, kai kazkas norejo neuzskaityti dezutes su karoliais nuotraukos, nes pagrindas baltas buvo, todel atrode, lyg ta dezute ir karoliai ore kabotu. Nors man pvz kaip tik del to idomiai ziurejosi... va ir vertink tada pagal tokius kriterijus
irgi sutinku... Man dar panasiai pasirode su kupranugariu ir sabakstynais....
Liepe zmogui eiti i lauka ir fotografuoti "ka nors"... Nufotografavo techniskai gerai - ne, ne ta reikejo...
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 28, 19:01)
whatever ale pavyzdiniai darbeliai sudėti naujokių, vadinas įmanoma visoms .. niekas nereikalauja atlikti būtent taip idealiai, bet +/- visos gali padaryt.. ale pastoviai kažką susigalvoji, kad kas nors netinka.. balionai už bet kokį ššš dalinami gretimoje temoje.. o čia susirinkom mokytis, o ne šūdo malt
noriu tau priminti, kad diskusija apie priekabiavima prie ND uzvedziau ne as.... Tik kazkodel, jei ir as issakau savo nuomone ( priesinga tavajai ), visus diskusijos "nuopelnus" vienu ar kitu klausimu, priskiri man.... Ka as "pastoviai" sugalvoju, kas tave dar taip erzina? Pasiuliau ideti daugiau geru ND pavyzdziu... Ok - pasiulymas atmestas...
Balionu man nereikia, aciu. ND as jau padarius
Sukonkretinti ir fotografuoti kazka labai apbrezto buvo, berods, pacios sayonaros mintis, kuri man pasirode labai logiska...
Buk zmogus, nesikabinek tai akivaizdziai del nepagristu dalyku prie manes..