QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 10:05)
3 dienas ryziai, 3d. darzoves, 3d. vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges. Ryziai be druskos, prieskoniu (as kario vis tiek barstydavaus)..
ir ka toliau? po 3 dienu? vel iprastai maitintis ar kartoti kursa? kazhkaip negirdejus apie tokia dieta, nors ir nesilaikiau gyvenime jokios, bet norejau ir domejausi daug daug kartu
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 16:51)
O man labai patiko šedevras prie jų
ir man.
QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 16:58)
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.
is kur zonoti naujokems, jei nepasiskaite senu temu. plius jei naujokes mamos, tai pirmiausia po ranka ir pasimaiso gumine antyte ar avinukas sonas. (atsiprasau uz svepluma, norvegiska klaviatura).
QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 17:13)
pati matau, kaip visoms atsibodo kartoti, bet naujokes nezino, kad cia diskusijos verda del tu statuleliu.
as manau, kad tos statuleles tai simbolis
esme musu informacijos - stengtis nufotografuoti estetishkai, teisingai, graziai ir idomiai (paskutinis neprivalomas, bet, galu gale, ir statuleles galima graziai pavaizduot, visokiu ju yra). tik ispudis susidaro, kad 1 psl yra NEskaitomas. ir tiek. ok. jei esat tokios atkaklios, greitos - neskaitykit, bet lauksim rezultato. o kai sako mazdaug "taip taip, pirma puskapi skaiciau" ir atnesa zaislus, vitaminus, sudo cremus ir t.t., tai kraujas verda. tikiuosi supratot ka as cia norejau pasakyt.
ziurejau savo namu darbus (labai tingiu kelt, gal kita syki, bet turiu viska ishsiseivinus), tai as taip uzsidegus buvau, kad kelis sykius bandziau, tada keliau i pc, nagrinejau, ziurejau ar teisingai, lyginau su kitomis, tada, kai buvau isitikinus, keliau grazhiausius (mano manymu). pamenu su wb bandziau praslyst, nes paprasciausiai jo nesupratau. padarau ir keliu zalia (balta) puoduka ir klausiu ar teisingas wb
gavau pylos po tokiu 2 bandymu. supykau, kankinausi visa diena, kita ikeliau teisingus, o taip patiko, kai supratau esme, pasirode taip nesudetinga, kad iki siol dazhnai rankini nusistatau.
o cia atneshu praeitos sav atobiografija, 8/52 (norejau siltesniu spalvu, nes beveik 90% mano nuotrauku tokio stiliaus kaip 9/52 (triuksmas, tamsa, kontrastas, seseliai..)
ir 9/52 is tos pacios serijos.
nepykit, jei spesiu, dar atsiskaitysiu uz 9 savaite padoriai, nes zinau, kad nesazininga
, bet sia savaite sirguliuoju o ir tokiu gyvenimishku pasikeitimu ivyko, kaip reta, tad neprievartauju saves.