Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Yvette @ 2012 03 01, 16:11)
biggrin.gif  man A T O S T O G O S  biggrin.gif
neįsivaizduojat kaip jų laukiau.

dabar tu tiesiogine to žodžio prasme - nenaudėlė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 01 kovo 2012 - 16:37
Neleidzia SM dar foto kelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 kovo 2012 - 18:11
Va cia tai bent nuotrauka! Ir pagauk tu man toki momenta... blink.gif Is dalies grynai laimes dalykas, bet ir meistriskumo reikia. Ir pavadinimas labai taiklus.

Kazi kas siandien SM'ui buvo nutike, kad taip ilgai nejo prisibelsti?

Ai dar, kol nepamirsau - tai siuvinio niekas dovanu nenorit? unsure.gif Ten viskas yra komplekte - ir siulai, ir schema, ir audinys, ir nebaisiai sudetinga. Tai vat, jei kam idomu, duokit zinia. Treciakart nebesiulysiu, nelisiu i akis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 01 kovo 2012 - 18:40
sveikos biggrin.gif

atnesu is naujo padaryta namu darba.

fonas pastelines zalsvos spalvos wacko.gif (nemegstu jos) siena, todel gal atrodo tamsokai mastau.gif

rugstus ND 1

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2012 03 01, 21:13)
sveikos biggrin.gif

atnesu is naujo padaryta namu darba.

Gerai
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 01, 19:32)
dar, kol nepamirsau - tai siuvinio niekas dovanu nenorit?  unsure.gif Ten viskas yra komplekte - ir siulai, ir schema, ir audinys, ir nebaisiai sudetinga. Tai vat, jei kam idomu, duokit zinia. Treciakart nebesiulysiu, nelisiu i akis  biggrin.gif

aš kad ir norėčiau, bet susilaikau. Žinau, kad kol kas laiko neturėsiu, nors ir atostogauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 10:05)
3 dienas ryziai, 3d. darzoves, 3d. vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges. Ryziai be druskos, prieskoniu (as kario vis tiek barstydavaus)..

ir ka toliau? po 3 dienu? vel iprastai maitintis ar kartoti kursa? kazhkaip negirdejus apie tokia dieta, nors ir nesilaikiau gyvenime jokios, bet norejau ir domejausi daug daug kartu biggrin.gif
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 16:51)
O man labai patiko šedevras prie jų wub.gif

ir man.
QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 16:58)
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.
is kur zonoti naujokems, jei nepasiskaite senu temu. plius jei naujokes mamos, tai pirmiausia po ranka ir pasimaiso gumine antyte ar avinukas sonas. (atsiprasau uz svepluma, norvegiska klaviatura).

QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 17:13)
pati matau, kaip visoms atsibodo kartoti, bet naujokes nezino, kad cia diskusijos verda del tu statuleliu.

as manau, kad tos statuleles tai simbolis wink.gif esme musu informacijos - stengtis nufotografuoti estetishkai, teisingai, graziai ir idomiai (paskutinis neprivalomas, bet, galu gale, ir statuleles galima graziai pavaizduot, visokiu ju yra). tik ispudis susidaro, kad 1 psl yra NEskaitomas. ir tiek. ok. jei esat tokios atkaklios, greitos - neskaitykit, bet lauksim rezultato. o kai sako mazdaug "taip taip, pirma puskapi skaiciau" ir atnesa zaislus, vitaminus, sudo cremus ir t.t., tai kraujas verda. tikiuosi supratot ka as cia norejau pasakyt.

ziurejau savo namu darbus (labai tingiu kelt, gal kita syki, bet turiu viska ishsiseivinus), tai as taip uzsidegus buvau, kad kelis sykius bandziau, tada keliau i pc, nagrinejau, ziurejau ar teisingai, lyginau su kitomis, tada, kai buvau isitikinus, keliau grazhiausius (mano manymu). pamenu su wb bandziau praslyst, nes paprasciausiai jo nesupratau. padarau ir keliu zalia (balta) puoduka ir klausiu ar teisingas wb biggrin.gif gavau pylos po tokiu 2 bandymu. supykau, kankinausi visa diena, kita ikeliau teisingus, o taip patiko, kai supratau esme, pasirode taip nesudetinga, kad iki siol dazhnai rankini nusistatau.

o cia atneshu praeitos sav atobiografija, 8/52 (norejau siltesniu spalvu, nes beveik 90% mano nuotrauku tokio stiliaus kaip 9/52 (triuksmas, tamsa, kontrastas, seseliai..)
user posted image

ir 9/52 is tos pacios serijos.
user posted image

nepykit, jei spesiu, dar atsiskaitysiu uz 9 savaite padoriai, nes zinau, kad nesazininga smile.gif , bet sia savaite sirguliuoju o ir tokiu gyvenimishku pasikeitimu ivyko, kaip reta, tad neprievartauju saves.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 01, 21:54)
ir ka toliau? po 3 dienu? vel iprastai maitintis ar kartoti kursa? kazhkaip negirdejus apie tokia dieta, nors ir nesilaikiau gyvenime jokios, bet norejau ir domejausi daug daug kartu biggrin.gif

Is viso 9 dienos gaunasi, o toliau kaip nori ax.gif Tiesa, pasirodo tik as ja ryziu dieta vadinu, is tiesu ji Kinietiska blush2.gif

Patinka man tavo auto, jb ypac. Nors grazios spalvos pirmojoje, bet kliuna apsviestoji veido puse, po akim ryskumo truksta. Kazkaip man susirode, kad ner vienodai akys padazytos. Aisku, cia del apsvietimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 01 kovo 2012 - 20:43
QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 10:05)
3 dienas ryziai, 3d. darzoves, 3d. vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges. Ryziai be druskos, prieskoniu (as kario vis tiek barstydavaus)..

Nieko sau, be druskos net, fe, tada ryžiai vopšče be skonio g.gif O, bananų negalima, o aš be bananų negaliu, perkuosi krūvom, nokinu tamsiam stalčiui, kol 'apsitaškuoja' ir tada jau (mmm) rolleyes.gif mylimiausias vaisius, o dar avokadai (mm) brrr, net seilės susirinko smile.gif

Maggie -> Ačiū, o tu tai laikykis, sveik ir tikiuosi, kad tie pasikeitimai [kad ir kokie bebūtų] tik į gerą išeis ateity...

Yvette -> Kūrybingai išnaudok atostogas ir pailsėk šiek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Maggie, pAtinka lb, tik toje pirmoje dėmesį blaško apsviesta veido puse. Antakis atrodo vienas storas, kitas plonas...smile.gif tikiuosi, kad pasikeitimai tik į gera bus 4u.gif

Yvette, geru atostogų! wink.gif

***** kaip sunku man per iPhone rasyt, nepriprantu. Bet V liepia naudot, sako tu visai nesiuolaikiska biggrin.gif tai nenoriu būti atsilikusi biggrin.gif
Atsakyti
Ar labai maiso skirtingas antras planas koliazo nuotraukose?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 01, 22:21)
Ar labai maiso skirtingas antras planas koliazo nuotraukose?

asmeniniam šeimos albumui nemaišo smile.gif
Atsakyti