Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 18:40)
Nugis aš irgi nusprendžiau kažkiek prisilaikyti

Neišsirenku niekaip iš šių trijų, gal sakau apšviesit mano protą...

Prisijungiu prie dietininkių smile.gif Tik aš jau rimtai metu, pavasaris jau kaip ir atėjo, tai reikia susiimti.

Man pirmoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 29 vasario 2012 - 23:07
QUOTE(neiste @ 2012 02 28, 19:56)
Ir as biggrin.gif Nuo pirmadienio ryziu dieta, o po jos - maisto kiekio mazinimas ir aktyvesnis gyvenimas biggrin.gif

o kas cia per ryziu dieta?
QUOTE(neiste @ 2012 02 29, 00:19)
Gera ji, trys dienos ryziai, trys - darzoves, trys - vaisiai..Kazkada laikiaus, rezultatu buvau patenkinta 4u.gif

galima placiau? smile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 22:22)
Šiaip iš bet kurių fts man be proto sunku atrinkti foto, kurias tvarkyti.

man tas pats. beje, pirmas auto man kolkas geriausias is visu. labai fainai, kad atsizvelgi i pastabas del make up'o, nes atrodai tikrai kurkas geriau, kuno daugiau pardodai, gal ne daugiau, o svelniau, tas irgi man patinka. grazu.
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 02 29, 10:24)

ne. man truksta fokuso. kazhkaip 1, padaryto, ND esme nepasiteisino cia isvis. nu bet tiek to.
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 12:36)
Helios'as, išlaikymas nežinomas. Greičiausiai standartiškai, buvo netamsu, ne per šviesu. Na, gal kokie 200-400.

bet fokusas tai pabeges bishki.
kaip tau helios'as? like? dislike? o gal - love?

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 29, 21:05)
Aciu, flickr yra ir su mazesniu kontrastu.

blink.gif  g.gif Gal placiau? Nes man tai jokio kvapo neuznesa  biggrin.gif

aš matyt jautruolė, nes užuodžiau.

QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 22:27)
nu galiu, bet melskitės, kad tai nenutiktų biggrin.gif biggrin.gif
? yra a, reik ir b smile.gif

na visi tokie pasakymai - valio, oi ne, bėgu perdaryti ND - man nuskambėjo kaip su lengva pašaipėle.

Su pavasariu, moteros!
Bus gražių pavasariškų foto iš archyvų? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš vėl kaip Pilypas iš kanapių, bet radau tokį labai rekomenduotiną skaitalą visiems kažką gyvenimą kuriantiems How To Steal Like An Artist .
Čia į kadaise vykusios diskusijos temą.

cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenora: 01 kovo 2012 - 09:03
Sveikos merginos,
QUOTE(Maggie @ 2012 02 29, 23:22)

ne. man truksta fokuso. kazhkaip 1, padaryto, ND esme nepasiteisino cia isvis. nu bet tiek to.

na pagaliau sulaukiau ir trečio pasisakymo į apie mano 2ND biggrin.gif, fokusuota buvo į priekinę dėžutės sienelę, na bet jei trūksta tai perdarysiu smile.gif

Aišku senbuvių namų darbai tai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
R. i. R., žinai, lengvos pašaipėlės, manau, ir būta. Bet kur parašyta, kad negalima pasišaipyti vieniems iš kitų arba, svarbiausia, iš savęs?

Mes, lietuviai, turime super mega extra turbo didelių problemų humoro suvokimo ir priėmimo srityje (nors neturime jokių problemų tuomet, kai PATYS juokaujame, o kai apie mus juokauja - veu, ajajaj, pasmirdo), ir aš asmeniškai džiaugiuosi, kai atsiranda sugebančių peržengti tą amžiną įsigraužusį aukos mentalitetą, pajuokauti ir neįsižeisti dėl to, kad kažkas pakrizena vieni iš kitų smile.gif man pvz. patinka kokybiški juokeliai apie mane, mano silpnas vietas, ydas ir pan. wub.gif

jeigu sugebėtumėm pasijuokti kartu vieni su kitais, o ne apsibliauti ir eiti suvalgyti eilinės ledų porcijos, nes "iš manęs pasišaipė", tai visiems būtų lengviau gyventi, ir šis gerumas išsiplėstų kur kas toliau negu aklinai užtamsintos vištidės vardu SM sienos smile.gif

dar papildymas prie naujų ND:
5. atpasakoti, ką sayonara yra sakius apie humorą, ironiją ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 01, 01:22)
o kas cia per ryziu dieta?

3 dienas ryziai, 3d. darzoves, 3d. vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges. Ryziai be druskos, prieskoniu (as kario vis tiek barstydavaus)..
Atsakyti
Say, nuo tavo postų net visas sm'as užsilenkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 01, 08:24)
aš matyt jautruolė, nes užuodžiau.
na visi tokie pasakymai - valio, oi ne, bėgu perdaryti ND - man nuskambėjo kaip su lengva pašaipėle.

Būtent, lengva, bent jau iš mano pusės.
Sakiau ir sakysiu, dedi į viešumą, apgalvok prieš dėdamas. Pasverk, pamatuok, persižegnok ir tik tada dėk.
Atai, įdeda, dar blush2.gif šitą smailą prideda ir dar prierašą, jei netiks perdarysiu.
Nu tai ir prašau - padarykit taip, kad perdaryt nereiktų.

Nu aš taip bobiškai, blondiniškai surašysiu, ok. Nemoku kaip say blush2.gif , nepatiks, perrašysiu unsure.gif
Rudenėlio šventė vaikų darželyje, VAIKŲ DARŽELYJE!!! Kepam pyragą, sudegė šonas - ką darom?/ metam lauk ir kepam iš naujo, ar nešam ir sakom,- oi padegė blush2.gif , jei neskanus, perkepsiu.
Nu blyn, nemokam iš savęs pasijuokt, nesijuokim, neškim nepridegusius ND ir viskas bus super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 01 kovo 2012 - 15:36
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 03 01, 13:32)
Say, nuo tavo postų net visas sm'as užsilenkė  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif hihihi.gif

sveikos ax.gif

Merginos, kur reiketu pulteli Nikon'ui pirkti cia pas mus? g.gif
prisiskaiciau teorijos apie auto, noriu dbr praktiskai isbandyt cool.gif

o del humoro jausmo,negali buti jis pas visus vienodas rolleyes.gif vieniem patinka kandus juokeliai, kitiems ne. Ir aisku,jei dar nuotaika nekokia, isvis galima uzsiparinti. Bet turbut nera gyvenime problemu jokiu, jei reikia parintis del SM biggrin.gif arba nera su kuo pasikapot realybeje biggrin.gif
Atsakyti
visą dieną baisingai norėjau pasidalinti nuoroda:
http://www.npg.org.u...dex.php?id=5754

buvau šioje parodoje prieš dvejus metus. gal kam įkvėpimas koks netyčinis užeis žiūrint į fotografiją jos ištakose. čia, žinokit, vienas pirmųjų fotošopintojų be PS wink.gif jo kai kurios foto yra taip apdirbtos ir primanupuliuotos, kad ne visos šiais laikais sugebėtų smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif man A T O S T O G O S biggrin.gif
neįsivaizduojat kaip jų laukiau.
Atsakyti