Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(Alabama @ 2012 02 29, 17:35)
Na cia robobebras turi..jis berniukas ir turi pipete..tokia labai svarbia.

lotuliukas.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 17:45)

Labai gražu. thumbup.gif Bet galvoju, ar naujokėms būtų įkandama. Na, gal, jei kitokių nd nepriimtumėm. biggrin.gif

Yvette, man atrodo, kad gerai wb. Užskaitau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 18:45)

ogo, na jūs čia pavarot g.gif aukštasis čia pilotažas jau bus naujokėms tokius ND padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Gerai cia varot su ND. Tikrai reik det i pirma puslapi ir pavyzdzius ir iskramtyta aprasyma, kuris neleistu jokiu interpretaciju biggrin.gif

erikamaja, labai skanus akiai namu darbai, noriu DAR!

QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 15:52)
ne nu, pavarei. manęs nežino??
aš tada nesuprantu, kam eit į temą, jei manęs nežino. tai kaip jos skaitė senas temas?? biggrin.gif

įvedamas naujas ND. atsiskaitymas iš:
1. ką sakė sayonara apie ND estetiką
2. ką sakė sayonara apie meną
3. ką sakė sayonara apie juostos ir skaitmenos skirtumus
4. ką sakė sayonara tema "kiekvienam savo"

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 29, 18:58)
lotuliukas.gif
Bet galvoju, ar naujokėms būtų įkandama. Na, gal, jei kitokių nd nepriimtumėm.  biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 02 29, 18:59)
ogo, na jūs čia pavarot g.gif aukštasis čia pilotažas jau bus naujokėms tokius ND padaryt  mirksiukas.gif

va va,aš irgi galvojau,kad tokiu atveju, nemažai naujokių čia ir kojos kelt nedrįstų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 18:56)
Šakės tik dabar pamačiau cray.gif
Tai čia tipo - 3 unsure.gif

čia tipo penkiabalėj sistemoj. Aš moterytė metuose, matot biggrin.gif prie kitokios sistemos mokyklon vaikštinėjau. Nors ir dešimtbalėj mokinausi. O su dabartiniais mokslais apskritai vienetuką parašyčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 19:04)
va va,aš irgi galvojau,kad tokiu atveju, nemažai naujokių čia ir kojos kelt nedrįstų biggrin.gif

reik iššūkius priimt. Taip pat nesigaus, bet bus stimulas pasitempti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 vasario 2012 - 18:09
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 17:52)
įvedamas naujas ND. atsiskaitymas iš:
1. ką sakė sayonara apie ND estetiką
2. ką sakė sayonara apie meną
3. ką sakė sayonara apie juostos ir skaitmenos skirtumus
4. ką sakė sayonara tema "kiekvienam savo"

O kur dar visos kitos temos... doh.gif Gal, sakau, reiktu surinkti visas tamstos paklodes i viena vieta, tada pirmojoje temos zinuteje ideti nuoroda i nauja superpaklode - ir paskui beliks tik reguliariai priminti naujokems, kad pirma temos zinute perskaityti butina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 29, 18:11)
O kur dar visos kitos temos...  doh.gif Gal, sakau, reiktu surinkti visas tamstos paklodes i viena vieta, tada pirmojoje temos zinuteje ideti nuoroda i nauja superpaklode - ir paskui beliks tik reguliariai priminti naujokems, kad pirma temos zinute perskaityti butina biggrin.gif

bet kadangi pirmo lapo dažniausiai niekas neskaito, tai geriausia būtų, jei tą paklodę Say sau tiesiog į parašo vietą įsidėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir va, gautųsi, kad pasako nesivargindama kas dien po 10 kartų tą patį per tą patį , ir kiekvienas naujas prisijungęs matytų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 29, 19:20)
bet kadangi pirmo lapo dažniausiai niekas neskaito, tai geriausia būtų, jei tą paklodę Say sau tiesiog į parašo vietą įsidėtų  lotuliukas.gif 

biggrin.gif

juokai juokais, bet aš suprantu ir naujai prisijungusias. Nevarau skaityti visų temų, bet jei pati į kokią naują temą jungiuosi, perskaitau bent esamą ir praeitą temą, akd žinočiau apie ką ir kaip ir su kuo.... Tas pat ir čia, reiktų bent paskutinę ir esamą temą paskaityti. Mažiau klausimų kiltų.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 29, 17:58)
Bet galvoju, ar naujokėms būtų įkandama. Na, gal, jei kitokių nd nepriimtumėm.  biggrin.gif

Aišku, kad priimsim. ND kokie buvo tokie ir bus, manau biggrin.gif ir dar ilgokai.
Net nesiūlau kelti šių, mano, nes ir pati kai atėjau, tikrai nebūčiau padariusi.
Atėjau lygiai prieš du metus, kovo mėn., kaip ir beveik visos fotkinau žaisliukus.
Tiesiog...pagalvojimui, kad galima ir kitaip...

O dėl say paklodžių, tai aš rimtai siūlau jai jas susikonspektuot ir kiekvienai naujai prisjungusiai asmeniškai į až, nu ir atsiprašyt iš karto biggrin.gif

Yvettės, wb - užskaitau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 29 vasario 2012 - 18:29
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 19:29)
Aišku, kad priimsim. ND kokie buvo tokie ir bus, manau biggrin.gif ir dar ilgokai.
Net nesiūlau kelti šių, mano, nes ir pati kai atėjau, tikrai nebūčiau padariusi.

aš siūlau įkelti su prierašu, kad galima ir taip
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 15:26)
P.S. Iš kur tokios statulos atsiranda namuose? Čia iš graužtukų vakaro biggrin.gif
Papildyta:

dovanos... kaledines, iki 10 lt (keitimasis darbovieteje ir pan.), kaziuko ir kitokios visokios muges smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 15:50)
nu tai ir pas mane visko namie rasi, gi pridovanoja, pritempia ir žvakidžų, ir mėlynų vaškinių eglučių celofane, ir arbatinukų iš molio a la labai įdomus, į kurį draudžiama pilti karštą vandenį ir pan., bet nu nefotkinu aš tų daiktų..

as tai ismetu.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Erikamaja, su kojytemis labai labai grazus ND 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 vasario 2012 - 19:01
nu jus cia gerai pavaret su ND biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti