Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 17:30)
Oho,kokios idėjos thumbup.gif Kai tą wb dariau tik vakar,tai man atrodo čia viskas super biggrin.gif

p.s.kas išvis ten ta pipetė? doh.gif

Na cia robobebras turi..jis berniukas ir turi pipete..tokia labai svarbia.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 17:20)
Ateinu ir aš su 1ND, jei netinka, perdarysiu.
http://farm8.staticf...3c2118d3e_z.jpg[/img]

Wa čia tai pirmas ND thumbup.gif atrodo superiškai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už TAIP wub.gif
tuoj grįš, pamačiau, kad apkirpus blogai, taisausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 29 vasario 2012 - 17:42
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 18:40)
Dar  biggrin.gif

dar tokio nuostabaus ND nesu mačiusi biggrin.gif sėsk penki

Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 18:30)
Oho,kokios idėjos thumbup.gif Kai tą wb dariau tik vakar,tai man atrodo čia viskas super biggrin.gif

p.s.kas išvis ten ta pipetė? doh.gif

jei turi Photoshopą, pasiieškok tarp įrankių, rasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 vasario 2012 - 17:42
Kiek daug namu darbu... kas cia per manija? biggrin.gif

Savo pirmo ND nuotraukas dar turiu, kitus ND matyt istryniau. Kelioniu suvenyrus fotografavau. Ir dabar galvoju, kad turbut neuzskaitytumet, nes fonas netiktu cool.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 14:27)
aš negaliu patikėti, kad tenka tai rašyti iš naujo ir iš naujo ir iš naujo. ir fotografija čia ne prie ko.

Tai tu nusikopijuok ir pasidek kur nors po ranka, kad prireikus tik viens-du, ir gatava biggrin.gif

As tai, zinok, nesistebiu - juk naujos naujokes ateina, is kur joms zinoti, ka tu kazkada sakei? Net jei tas "kazkada" tik vakar buvo smile.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 29, 14:44)
Užsienietės. Ar užsieny irgi ant TV ir prie knygų stovi statulos? Karvytės, kengūros, drambliukai, žąsinėliai? Ir pan. Labai smalsu. Anglijoj, Amerikoj, Olandijoj ir kt.

Kaip kur, pas vienus stovi, pas kitus ne. Pas vyresnius zmones daugiau. Mano drauges anyta turi visa kolekcija zvereliu ir pauksteliu statuleliu - nors jos ne visai baisios, labiau tokios ant ribos, sakyciau. O pas vienus kaimynus netoliese kiemas pilnas moliniu glazuruotu nykstuku, irgi labai ypatingai atrodo ax.gif

O vat pas mus svetainej ant staliuko kampe stovi Almond Blossom - medine dramblio statulele, ispiesta Van Gogo paveikslo su zydinciais migdolais motyvais. Nusipirkom ja, kai baigesi Drambliu paradas Amsterdame - jo metu miesto gatvese buvo eksponuojamos naturalaus dydzio visaip ispiestos drambliu statulos, sukurtos ivairiu menininku. Tokios parodos rengiamos kasmet keliuose pasaulio miestuose, paskui skulpturos (ivairiu dydziu) pardavinejamos, o gautas pelnas eina i fonda Azijos drambliams gelbeti. Na tai mes ta proga ir nusipirkom Almond Blossom drambliuka. Man jis patinka, nes toks truputi crazy - o kai kam gal baisiausias kicas atrodys. Na as irgi nesakau, kad cia meno sedevras - bet man patinka i ta statulele ziureti, kai buna liudna smile.gif

QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 15:58)
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.

Apie zaislus parasyta pirmoje temos zinuteje, netgi zaliai, kad geriau matytusi - bet vis tiek ne visos naujokes pamato g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 29 vasario 2012 - 17:48
QUOTE(Alabama @ 2012 02 29, 18:35)
Na cia robobebras turi..jis berniukas ir turi pipete..tokia labai svarbia.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 02 29, 18:44)

jei turi Photoshopą, pasiieškok tarp įrankių, rasi.

Pas mane tik Gimp'as,Picasa,ir PhotoScape biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 18:45)

WAAAUUU bigsmile.gif Nerealu thumbup.gif Iš kur dar gaunat pieno(ar kas ten) stikliniuose buteliuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 29 vasario 2012 - 17:54
pamiršau atsakyti. Dauguma iš gautų statulėlių nukeliauja į sandėlį, bet kelias laikau lentynėlėje virš Tv. Nuo dviejų labai gerų draugų ir kelias sūnaus darytas dovanėles iš darželio. Nors man jos nėra gražios ir šiaip statulėlių nemėgstu, bet tos būtent, kitkuo ypatingos.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 29, 17:44)
As tai, zinok, nesistebiu - juk naujos naujokes ateina, is kur joms zinoti, ka tu kazkada sakei? Net jei tas "kazkada" tik vakar buvo  smile.gif

ne nu, pavarei. manęs nežino??
aš tada nesuprantu, kam eit į temą, jei manęs nežino. tai kaip jos skaitė senas temas?? biggrin.gif

įvedamas naujas ND. atsiskaitymas iš:
1. ką sakė sayonara apie ND estetiką
2. ką sakė sayonara apie meną
3. ką sakė sayonara apie juostos ir skaitmenos skirtumus
4. ką sakė sayonara tema "kiekvienam savo"
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 18:52)
įvedamas naujas ND. atsiskaitymas iš:
1. ką sakė sayonara apie ND estetiką
2. ką sakė sayonara apie meną
3. ką sakė sayonara apie juostos ir skaitmenos skirtumus
4. ką sakė sayonara tema "kiekvienam savo"