Kiek daug namu darbu... kas cia per manija?
Savo pirmo ND nuotraukas dar turiu, kitus ND matyt istryniau. Kelioniu suvenyrus fotografavau. Ir dabar galvoju, kad turbut neuzskaitytumet, nes fonas netiktu
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 14:27)
aš negaliu patikėti, kad tenka tai rašyti iš naujo ir iš naujo ir iš naujo. ir fotografija čia ne prie ko.
Tai tu nusikopijuok ir pasidek kur nors po ranka, kad prireikus tik viens-du, ir gatava
As tai, zinok, nesistebiu - juk naujos naujokes ateina, is kur joms zinoti, ka tu kazkada sakei? Net jei tas "kazkada" tik vakar buvo
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 14:44)
Užsienietės. Ar užsieny irgi ant TV ir prie knygų stovi statulos? Karvytės, kengūros, drambliukai, žąsinėliai? Ir pan. Labai smalsu. Anglijoj, Amerikoj, Olandijoj ir kt.
Kaip kur, pas vienus stovi, pas kitus ne. Pas vyresnius zmones daugiau. Mano drauges anyta turi visa kolekcija zvereliu ir pauksteliu statuleliu - nors jos ne visai baisios, labiau tokios ant ribos, sakyciau. O pas vienus kaimynus netoliese kiemas pilnas moliniu glazuruotu nykstuku, irgi labai
ypatingai atrodo
O vat pas mus svetainej ant staliuko kampe stovi
Almond Blossom - medine dramblio statulele, ispiesta Van Gogo paveikslo su zydinciais migdolais motyvais. Nusipirkom ja, kai baigesi
Drambliu paradas Amsterdame - jo metu miesto gatvese buvo eksponuojamos naturalaus dydzio visaip ispiestos drambliu statulos, sukurtos ivairiu menininku. Tokios parodos rengiamos kasmet keliuose pasaulio miestuose, paskui skulpturos (ivairiu dydziu) pardavinejamos, o gautas pelnas eina i fonda Azijos drambliams gelbeti. Na tai mes ta proga ir nusipirkom Almond Blossom drambliuka. Man jis patinka, nes toks truputi
crazy - o kai kam gal baisiausias kicas atrodys. Na as irgi nesakau, kad cia meno sedevras - bet man patinka i ta statulele ziureti, kai buna liudna
QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 15:58)
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.
Apie zaislus parasyta pirmoje temos zinuteje, netgi zaliai, kad geriau matytusi - bet vis tiek ne visos naujokes pamato