Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

lb negrazu mano suniuka vadinti ziurkiuksciu... net lb negrazu schmoll.gif huh.gif

o mandarinus su vyru bandem nulupti kitaip, drinks_cheers.gif V net sakiau, vaziuok i kita parduotuve pirkti, gal geriau nusilups, bet sake nebesvaik, gi jau ne Kaledos, geru negausi schmoll.gif biggrin.gif
tad eina ... tie mandarinai protest.gif
Atsakyti
nu mano širdžia, kaip sako diedukas, pagaliau dainuoja, o ne vaitoja..smile.gif wub.gif
Atsakyti
Senbuvėms matomai naujų savaitės temų trūksta biggrin.gif
Atsakyti
bandžiau trūkstamą ND atlikti, žinokit vietos mažoka namuose su savo objektyvu neišsisuku ir negaliu iš arčiau nufotkinti. Atlikit kas nors kitas.
Beja, pirmas ND ir mano užsiėmimas biggrin.gif Atvirukų manija užėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 vasario 2012 - 16:48
Rita, Erika, Yvette - super ND thumbup.gif wub.gif Užskaitau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 29, 17:48)
Rita, Erika, Yvette - super ND  thumbup.gif  wub.gif Užskaitau  lotuliukas.gif  4u.gif

ačiū ačiū biggrin.gif
Gal atvirukų?
Atsakyti
aš labiausiai užskaitau Erikos biggrin.gif kiti ND didelio įspūdžio nepadarė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 29, 17:49)
ačiū ačiū  biggrin.gif
Gal atvirukų?

Užtektų lankstinukų (čia darbui). Atsilyginčiau balionais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 29, 17:51)
aš labiausiai užskaitau Erikos  biggrin.gif  kiti ND didelio įspūdžio nepadarė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prispausk Sayonarą, kad ND su graužtukais atliktų. Gal sužavės biggrin.gif
Atsakyti
Nu neblogi ND. Nu MINIMALI estetika yra biggrin.gif

Aš tai pvz. WB namų darbo už jokį atlygį nedaryčiau. schmoll.gif

Yvette, neeee, su graužtukais ne mano idėja buvo, aš tik perpasakojau. Bet jei idėjos autorė juos padarytų, neabejoju, kad visoms žandikaulis atviptų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 vasario 2012 - 16:57
QUOTE(Yvette @ 2012 02 29, 17:49)
ačiū ačiū  biggrin.gif
Gal atvirukų?

joooo,atvirukų reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Kike, Svjone, ačiū wub.gif
Trūksta vieno Taip.
Ir tada jau galėsiu keliaut prie kitų, taip?
Atsakyti