Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

QUOTE(simuonele @ 2012 02 29, 15:58)
sveikos  biggrin.gif
as jau kokias 5-6 temas stebiu, skaitau. tuoj ir naujus namu darbus padarysiu (ne su vitaminais) ai vaikas danti nulozo, biski nelauktu reikalu buvo.
nesvarbu dabar jau..

esme tame, kad kai as atejau, prisistaciau, pasisakiau, kad darysiu namu darbus, tai man kazkuri patare nefotografuoti zaislu.
nu gerai alim ir ne zaislus.
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.
is kur zonoti naujokems, jei nepasiskaite senu temu. plius jei naujokes mamos, tai pirmiausia po ranka ir pasimaiso gumine antyte ar avinukas sonas. (atsiprasau uz svepluma, norvegiska klaviatura).

as  va pasiskaiciau senas temas, ir dar ta fotki albuma ziurejau, ten isvis vien statuleles  doh.gif

manau, kad reikia parašyt, nes akivaizdu, kad ne visoms aišku be atskiro aprašymo.

kad anksčiau fotkino bile ką, nereiškia, kad prie to turim ir likt. žmogus turėtų vystytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:00)

Nu ir šaunuolė, kad akių nedraskai. Niekis, paieškosi ko skanesnio.
Laukiam 2ND.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 16:02)
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:00)

Nu ir šaunuolė, kad akių nedraskai.

Na ir užsikvatojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su statulėlėm ND neužskaitau tik todėl, kad čiuožia truputuką dešinėn žemyn ir vos erdvės aplink daugiau palikčiau, kad statulėlės nebūtų taip arti krašto. O šiaip, pačios statulėlės man neužkliuvo. Svarbu tvarkingai atlikta.
Visus kitus ND užskaitau jei kam dar trūksta balsų. Tiesa, tas su mandarinu, priekyje žievelės kur, tai gal būčiau skiltelėm supjausčius, gal gražiau atrodytų. Ir tamsoki ND
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 vasario 2012 - 16:10
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 16:02)
manau, kad reikia parašyt, nes akivaizdu, kad ne visoms aišku be atskiro aprašymo.

kad anksčiau fotkino bile ką, nereiškia, kad prie to turim ir likt. žmogus turėtų vystytis smile.gif

nu turetu, bet kai ateini zalias visai, nori mokintis.. mastai, paziuresiu, ka kitos notografavo..
bigsmile.gif ziuuuu..ten statuleles - nu imi savo ir davai fokusuot biggrin.gif

pati matau, kaip visoms atsibodo kartoti, bet naujokes nezino, kad cia diskusijos verda del tu statuleliu.

va urte jau zino, as zinau, bet ryt poryt ateis dar kokia naujesne ir vel is naujo - trukt uz vadziu ir vel is pradziu unsure.gif pasaka be galo unsure.gif
Atsakyti
jautruolės arba nėštukės nežiūrėkit tos nuorodos.
Paliečianti fotografija

čia
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:55)
Nu gerai padariau, jei tynk biggrin.gif

ND1

niam. O gal kruopas geriau? kruopos gi skaniau? biggrin.gif
Gal reikėtų į tą public.fotki iš ten ištrynus ankstesnius įkelt daugiau gerų pavyzdukų. Būtų aiškumo (naivu tikėtis, bet...).
Atsakyti
Ateinu ir aš su 1ND, jei netinka, perdarysiu.

user posted image
Atsakyti
Oho kiek ND pasipylė bigsmile.gif O tai jūs visus perdarysit?Gi kiek yra tai tegu būna,gal tik dadėkit trūkstamus g.gif

Patiko su saldainiais,net nuėjau suvalgiau savo nemėgstamą-''Pieno lašą'' lotuliukas.gif

Labai gržu ir meniška su kojytėm wub.gif ,ale kur aš tai girdėjau-''jei netinka-perdarysiu'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 02 29, 14:12)
Pas marka veidrodis labai arti,todel gali kliudyt heliosa.Nezinau kaip ten is tikruju,bet gal yra koks nors budas.Sofija,o kam tau helios 40?Jis baisiai brangus,didelis,sunkus ir nepatogus... Bet suka (ant u kairinis ar koks ten) kaip velnias doh.gif

žinau, kad brangus, didelis, sunkus... Noriu dėl to, kad suka suka (įvairūs kirčiai) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 17:20)
Ateinu ir aš su 1ND, jei netinka, perdarysiu.

http://farm8.staticf...3c2118d3e_z.jpg

Žiūriu ir galvoju, kaip tu taip greit sugebėjai pasikeisti fokusavimo tašką, kol kojytės nepabėgo.
Atsakyti
mąstau, kad gal truputį fokuso trūksta biggrin.gif Patingėjau akinius užsidėti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 vasario 2012 - 16:40