Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

SAYonara, ot kantri motera, tiek kartu ta pati per ta pati lotuliukas.gif
rG, nepatikesi, stovi doh.gif Na ant teliku nestovi (nebetelpa biggrin.gif ), bet siaip yra cia labai daug megeju savo namus "papuosti", ypac senesni zmones, kartais ant palangiu tiek pristatyta, kad lango nesimato, tai apie vidu baisu ir pagalvot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandraxa @ 2012 02 29, 12:51)
o kad mano objektyvas f3,5 neturi reiksmes?  g.gif i tai neatsizvelgiama ... ar cia visvien kaip tox objektyvas per silpnai ? g.gif

Su bet kokiu objektyvu fokusas turi buti ryskus mirksiukas.gif Bandyk dar ir dar, pati pamatysi skirtuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 14:50)
nu tai ir pas mane visko namie rasi, gi pridovanoja, pritempia ir žvakidžų, ir mėlynų vaškinių eglučių celofane, ir arbatinukų iš molio a la labai įdomus, į kurį draudžiama pilti karštą vandenį ir pan., bet nu nefotkinu aš tų daiktų..

Aš tai metu šiukšlių dėžėn, gi svarbiausia geri norai, jei man nereik, tai kam laikyt. Bet žvakidžių man nieks nedovanoja, o galėtų... Ai bendrai dovanoja doh.gif pamiršus buvau.

Tiesa, sesė padovanojo atseit mane ir vyrą molinius, tai *****, net ant šaldytuvo pasikabinau bigsmile.gif Jie kartais pakruta, žėk susiglaudę, žėk žiūri į skirtingas puses, moliniai tokie fainuoliai, nu tuo parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 15:08)
Aš tai metu šiukšlių dėžėn, gi svarbiausia geri norai, jei man nereik, tai kam laikyt. Bet žvakidžių man nieks nedovanoja, o galėtų... Ai bendrai dovanoja  doh.gif  pamiršus buvau.

Tiesa, sesė padovanojo atseit mane ir vyrą molinius, tai *****, net ant šaldytuvo pasikabinau  bigsmile.gif  Jie kartais pakruta, žėk susiglaudę, žėk žiūri į skirtingas puses, moliniai tokie fainuoliai, nu tuo parodysiu  lotuliukas.gif

padaryk naujus ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 15:10)
padaryk naujus ND smile.gif
hihihi.gif Kurių reik? biggrin.gif

Moliniai magnetukai
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:13)

Mieli ir magnetiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 15:13)

xixixi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:13)

O man labai patiko šedevras prie jų wub.gif
Atsakyti
Nu gerai padariau, jei tynk biggrin.gif

ND1

user posted image

Tik nesikabinėkit prie diafragmos, su atverta dariau, skirtumas matosi tongue.gif
user posted image

user posted image

Ar užskaitot doh.gif
Labai tingiu gilyn į kambarį eit biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 15:51)
O man labai patiko šedevras prie jų wub.gif

Oi ten tik miltai, palyginus kaip duoda. reiks kada parodą atidaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 vasario 2012 - 15:55
Gal vistik įrašykim į pirmą puslapį, kad statulėlės už vieną eurą, neina mūsų temoj unsure.gif
A?
Labai jos aišku wub.gif , bet kai per gražu irgi labai sunku vertint cray.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif
as jau kokias 5-6 temas stebiu, skaitau. tuoj ir naujus namu darbus padarysiu (ne su vitaminais) ai vaikas danti nulozo, biski nelauktu reikalu buvo.
nesvarbu dabar jau..

esme tame, kad kai as atejau, prisistaciau, pasisakiau, kad darysiu namu darbus, tai man kazkuri patare nefotografuoti zaislu.
nu gerai alim ir ne zaislus.
bet ant duru to nera parasyta, parasykit puslapio kurejos, kurios cia esat, kad zaislai, statuleles, vitaminai ir pan. NETINKA.
is kur zonoti naujokems, jei nepasiskaite senu temu. plius jei naujokes mamos, tai pirmiausia po ranka ir pasimaiso gumine antyte ar avinukas sonas. (atsiprasau uz svepluma, norvegiska klaviatura).

as va pasiskaiciau senas temas, ir dar ta fotki albuma ziurejau, ten isvis vien statuleles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 15:55)

Žinok ir aš padariau 1 ND, ale po tokių poneskanių saldainių nebrodysiu.
Kitus du - užskaitau.

Velnias, neištrynėm to albumo?/ maniau jam kapec.
Ka, imkis tvarkos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 29 vasario 2012 - 16:01
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 29, 15:59)
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 15:55)

Žinok ir aš padariau 1 ND, ale po tokių poneskanių saldainių nebrodysiu.
Kitus du - užskaitau.

Taip ir maniau, man irgi jie neskaniai atrodo. Dar batarkes fotografau, alia pereksponavau truputį, saulės dabar taip švieč wub.gif
Atsakyti