Įkraunama...
Įkraunama...

115 tema

As busiu ziezula.Sandraxa, neuzskaitau.Pagalvok, kodel.
Atsakyti
Na, o mano nuomone RG redagavimas, pašviesinimas tiksliau, per didelis, fonas taip gerai žiūrisi, tačiau pats šuniukas jau per daug šviesus, akys šiek tiek dirbtinės atrodo. ax.gif na čia tik mano asmeninė nuomonė... rolleyes.gif

O namų darbai su statulėlėm irgi nelabai... unsure.gif manau fotografuojat per daug tamsioje erdvėje, eikit arčiau lango ir pabandykit su kitais objektais;]
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 13:27)
Tik manau jau peršviesinau biggrin.gif

nea, gal net geriau
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2012 02 29, 15:00)
Na dabar   smile.gif

Sandraxa,žinai,kaip naujokė naujokei duosiu patarimą-perversk įdėmiau nors praeitą temą,pamatysi mano ''vargo kelius'',ir manau tikrai suprasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 29 vasario 2012 - 14:18
QUOTE(Eve... @ 2012 02 29, 14:14)
akys šiek tiek dirbtinės atrodo
Aš niekuo dėta, išvis tokių žiurkiukų nemėgstu, dabar supratau aš tą sumanymą, tik galėjo dar patamsint biggrin.gif
QUOTE(Sandraxa @ 2012 02 29, 14:00)
Na dabar   smile.gif
Žiežulom nepatinka tos stalulos, meluočiau, jei sakyčiau, kad man patinka, neskoningos tos statulos 4u.gif Aš užskaityčiau, tik pirmam fokusas per silpnas.
P.S. Iš kur tokios statulos atsiranda namuose? Čia iš graužtukų vakaro biggrin.gif
Papildyta:
Oi aš dėl tų rudeninių... kaip keistai, rodo exif'ą... 40 mm rodo. Helios'ą spaudžiau taip, 40. Bet kodėl rodo exif g.gif Niekad nerodydavo...
Tai va. Išlaikymas, kaip ir spėjau 0.003 sec (1/400).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 vasario 2012 - 14:27
QUOTE(Sandraxa @ 2012 02 29, 14:00)
Na dabar  smile.gif

techniškai ok, bet kaip jau ne viena sakė, mes čia stengiamės ne tik techniškai lavintis, bet ir bent minimaliai estetiškai. pvz., paimk tris OBUOLIUS. nesukirmijusius, nesudaužytus. ne babūtės iš pa laiptų, o iš parduotuvės nupurkštus šlykščiausiais chemikalais, tokius, kokių vaikams neduotum valgyti, nuplauk, nušluostyk, kad blizgėtų, būtų gražūs, arba tris riešutus, tris apelsinus, tris pieštukus, tris knygas, na ką nors skoningo ir paprastų paprasčiausio (LESS IS MORE), ir padaryk iš naujo dėl savęs. pamatysi skirtumą, kad gražiau, kad estetiškiau. o kitus ND darydama pabandyk pasirinkti objektus, kurie nesukeltų akių vartymo priepuolio. PRAŠAU.

aš negaliu patikėti, kad tenka tai rašyti iš naujo ir iš naujo ir iš naujo. ir fotografija čia ne prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 02 29, 16:13)
As busiu ziezula.Sandraxa, neuzskaitau.Pagalvok, kodel.

Kompozicija prasta ? smile.gif
QUOTE(Eve... @ 2012 02 29, 16:14)
O namų darbai su statulėlėm irgi nelabai... unsure.gif  manau fotografuojat per daug tamsioje erdvėje, eikit arčiau lango ir pabandykit su kitais objektais;]

galvojau kad gali uzkliuti, bet tik truputi pasviesinau ir balta statulele per nelyg sviesi paliko kur kitoms kaip tik smile.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 02 29, 16:17)
Sandraxa,žinai,kaip naujokė naujokei duosiu patarimą-perversk įdėmiau nors praeitą temą,pamatysi mano ''vargo kelius'',ir manau tikrai suprasi 4u.gif

siaip netaip atkasiau tavo pradzia biggrin.gif tai skaitineju ...

QUOTE(rG @ 2012 02 29, 16:26)
Žiežulom nepatinka tos stalulos, meluočiau, jei sakyčiau, kad man patinka, neskoningos tos statulos  4u.gif  Aš užskaityčiau, tik pirmam fokusas per silpnas.
P.S. Iš kur tokios statulos atsiranda namuose? Čia iš graužtukų vakaro biggrin.gif

biggrin.gif na kaip pradedancioji susikoncentravau ties foto kokybe, bet ziuriu ziurite ir i kompozicija smile.gif turesiuos omenyje smile.gif
O statulos hmmm galima sakyti ir taip biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 16:27)
techniškai ok, bet kaip jau ne viena sakė, mes čia stengiamės ne tik techniškai lavintis, bet ir bent minimaliai estetiškai. pvz., paimk tris OBUOLIUS. nesukirmijusius, nesudaužytus. ne babūtės iš pa laiptų, o iš parduotuvės nupurkštus šlykščiausiais chemikalais, tokius, kokių vaikams neduotum valgyti, nuplauk, nušluostyk, kad blizgėtų, būtų gražūs, arba tris riešutus, tris apelsinus, tris pieštukus, tris knygas, na ką nors skoningo ir paprastų paprasčiausio (LESS IS MORE), ir padaryk iš naujo dėl savęs. pamatysi skirtumą, kad gražiau, kad estetiškiau. o kitus ND darydama pabandyk pasirinkti objektus, kurie nesukeltų akių vartymo priepuolio. PRAŠAU.

aš negaliu patikėti, kad tenka tai rašyti iš naujo ir iš naujo ir iš naujo. ir fotografija čia ne prie ko.

nieko bandysiu vel ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 15:27)

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 28, 19:22)
Handsome man'o portrete man per daug kontrasto ko tais..

QUOTE(gladiole @ 2012 02 28, 19:25)
Chiqita,žinau ta jausmą kai rankos pradeda drebėti nei šio neisto,atrodo ko cia jaudintis,knygos pristatyme man taip buvo pyskinu atsistojus ir autorius tuo momentu tiesiai pazvelge,kaip aš susinepatpginau...Beje man patiko vyriškio portetretas!

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 28, 19:49)
Faina istorija  smile.gif Vyriskis nekasdieniskas toks, bet su PS tai smarkiai padirbejai, noretusi maziau postprocessing mirksiukas.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 28, 19:56)
Dėdės portretas ir man patinka smile.gif idomu, kaip atrodytų tie jo raudoni plaukai. Gal spalvota butų dar neiprasciau?

Aciu, mergaites, kad pastebejot. Smagu, kad nevisai beviltiskas tas pirmas kartas. Niekada negalvojau, kad galeciau tiek jaudintis pries nuspaudziant migtuka doh.gif IR su PS man dabar toks periodas, kai tos levelius/kontrastus stumdau dar nelabai ismanydama, tai aciu, kad pasakot, kas ir kur negerai. Labai man pravercia. 4u.gif Imeciau cia maziau kontrastinga nuotrauka ir spalvota, nors jau prazyles gerai dedukas, tai galvos plaukai pas ji tokie zalsvai-zyli, uztat aktakiai dar biski raudonuoja biggrin.gif
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 09:30)

Patiko fono isplovimas

Sandraxa, Man tai fokusas ne per ryskiausias atrodo, as neuzskaityciau. Ir tikrai, pasiskaityk temuke, daug geru patarimu rasi, nereikes 100 kartu perdarynet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 14:27)

O tu rašyk ir rašyk. Gal gausi už tai medalį biggrin.gif lotuliukas.gif

Ne tik fotografija, bet ir šiaip. Esu mačius tokių statulų pas labai išsilavinusius žmones...

Užsienietės. Ar užsieny irgi ant TV ir prie knygų stovi statulos? Karvytės, kengūros, drambliukai, žąsinėliai? Ir pan. Labai smalsu. Anglijoj, Amerikoj, Olandijoj ir kt.
Pas Kristuką greičiausiai tai nėra, tai reiks mamos paklaust biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 29 vasario 2012 - 14:48
QUOTE(rG @ 2012 02 29, 14:44)
QUOTE(sayonara @ 2012 02 29, 14:27)

O tu rašyk ir rašyk. Gal gausi už tai medalį biggrin.gif lotuliukas.gif

Ne tik fotografija, bet ir šiaip. Esu mačius tokių statulų pas labai išsilavinusius žmones...

Užsienietės. Ar užsieny irgi ant TV ir prie knygų stovi statulos? Karvytės, kengūros, drambliukai, žąsinėliai? Ir pan. Labai smalsu. Anglijoj, Amerikoj, Olandijoj ir kt.
Pas Kristuką greičiausiai tai nėra, tai reiks mamos paklaust biggrin.gif

ne, nu aš TURIU VILTIES biggrin.gif

nu tai ir pas mane visko namie rasi, gi pridovanoja, pritempia ir žvakidžų, ir mėlynų vaškinių eglučių celofane, ir arbatinukų iš molio a la labai įdomus, į kurį draudžiama pilti karštą vandenį ir pan., bet nu nefotkinu aš tų daiktų..
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 02 29, 16:43)

Sandraxa, Man tai fokusas ne per ryskiausias atrodo, as neuzskaityciau. Ir tikrai, pasiskaityk temuke, daug geru patarimu rasi, nereikes 100 kartu perdarynet  mirksiukas.gif

o kad mano objektyvas f3,5 neturi reiksmes? g.gif i tai neatsizvelgiama ... ar cia visvien kaip tox objektyvas per silpnai ? g.gif
Atsakyti