Įkraunama...
Įkraunama...

Granthamo mamytės renkasi čia, 3 tema

QUOTE(*Magnolija* @ 2012 04 30, 10:39)

Penktadienį buvo antras scanas  ax.gif Na ir šį kartą kasyčių nebus  biggrin.gif  Dar vieną darys 34sav dėl placentos.

Vandalisa, su nauju darbu  4u.gif Aš tai nesu girdėjus apie tokį fabriką. Per kokią agentūrą dirbi?

Sveikos,oi kaip gerai zentu reikia pas mane dvi merginos tai bus is ko rinktis biggrin.gif .
Fabrikas randasi i Sleafordo puse ir as nezinojau kaip ten patekti, nes ta agentura tai ne Granthame, o tos agenturis atstovas ten buna tam fabrike, jam pasiskambini paklausi ar reikia i ta fabrika darbuotoju. Viskas ciki iki vakar buvo bet kaip ir kiekvienam darbe buna kokia nors nelabai tikusi pozicija tai praktikuotis merginos dave vakar man pabandyt, o namo vairavau su kaire ranka nes desine istino nuo bandymo, kaip sakant reikia ten priprast prie tos vietos ir daug praktikuotis. Su laiku gal ir as tne kaip jos konvejeriu varysiu biggrin.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

orai nelabai mus lepina... bet ka darysi, reikia tenkintis tuo ka turim, nors taip pavydziu gero oro, kuris yra Lietuvoj smile.gif

vida/d, kiek nedaug tau liko bigsmile.gif Vitamina D nemokamai dalina vaistinese, tad is LT veztis jau nebereikia.

As irgi tase kroviausi likus labai nedaug iki gimdymo, kazko vis tempiau ax.gif

Magnolija, atsiputus biggrin.gif

vandalisa, siaip darbas fainas? patinka? smile.gif

o ko ciornyta neuzsuka? g.gif
Atsakyti
Sveiki. Tikiuosi labai neužpyksit, kad aš čia gal ne į temą, bet labai reikia pagalbos. Gal galėtumėt padėti ir užpildyti anketą, skirtą tėvams, auginantiems 4-7 metų vaikučius

http://www.manoapkla...sa/353879556/1/
Atsakyti
Labas ax.gif

vida/d, rašyk, jei sugalvosi ko dar reikės wink.gif Aš tai dar net nepradėjau žiūrinėti vežimų smile.gif tik žinau, kad triračio tikrai nepirksiu... čia neseniai mačiau kaip autobuse vienas toks ant šono nuvirto kartu su vaiku jame blink.gif

Vandalisa, viskas aišku su tavo darbeliu, tik ratuotiems tinka ir tik per pažįstamus galima sužinot apie tokį darbą biggrin.gif O tu žiūrėk, nepersistenk ten besimokydama wink.gif

Dolyte, kaip čia su tuo vitD? Ateini į vaistinę, paprašai ir duoda nemokamai? g.gif

Ciornyta tai tikrai dingus, teks paiešką skelbt biggrin.gif

Pas mane darbe tai kaip koks nėštumo virusas siaučia lotuliukas.gif jau 3 nestuke.gif vienoj pamainoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2012 05 03, 08:55)

vida/d, kiek nedaug tau liko  bigsmile.gif  Vitamina D nemokamai dalina vaistinese, tad is LT veztis jau nebereikia.  biggrin.gif

o ko ciornyta neuzsuka?  g.gif

Tikrai bigsmile.gif Bet jau drauge 2 buteliukus nupirko,siandien tasiuka isiuncia,tai naudosim is LT ax.gif Siaip,tai as Asdos vaistineje dickiui savo paemiau Vit D ir sau folio rugties nemokamai dalino ax.gif
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 05 03, 10:02)
Labas  ax.gif

vida/d, rašyk, jei sugalvosi ko dar reikės wink.gif Aš tai dar net nepradėjau žiūrinėti vežimų smile.gif tik žinau, kad triračio tikrai nepirksiu... čia neseniai mačiau kaip autobuse vienas toks ant šono nuvirto kartu su vaiku jame  blink.gif

As ir musu mokykloje pastebejau kas neseniai "issiluksteno",kitos dar vaiksto smile.gif
Vis dar nesulaukiau savo dirzo,tikiuosi ryt atnes jau,nes labai laukiu.Tas ir nervina ,kai internetu perki,nes negali is karto pasiimti ir naudoti biggrin.gif
Atsakyti
Su mamyčių diena visas!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 05 06, 19:35)
Su mamyčių diena visas!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jungiuosi ir as prie sveikinimu!!!!
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2012 05 06, 21:08)
Jungiuosi ir as prie sveikinimu!!!!

Ir as bigsmile.gif

Kada galim susimatyti visos? Siulykite dienas. Man tinka treciad ir ketvirtad.
Atsakyti
sveikutes,niekur nedingus as tiesiog neturiu ka parasyt ydomaus tai ir nerasau smile.gif bet pasistengsiu pasitaisyt ir uzsukt dazniau smile.gif
pas mane kaip ir nieko naujo dirbu vis dar bulvytese,kartasi ispuola grafikas taip kad vaiko nematau 5 dienas o vyra tik kelias min i diena smile.gif,noriu keist darba bet pokolkas nieko naujo nepasiulo o atsisakyt dabar darbo bulvytese rizikinga nes nesinori vel menesi be darbo sedet : ) beja ryt eisiu testa sprest apie bakterias higiena prie maisto o pasiruost nieko neduoda tenka ten skaityt ir atsikinet,penktadiei buvau su deimante agenturoi tai aisku nejo normaliai su ja susikaupt tai tik 57 procentus atsakiau teisingai,tai a teks ryt eit o kai viska atsakysiu teisingai gausiu sertifikata kad islaikiau 1 lygi ir toliau dirbsiu buvytese biggrin.gif
kazkaip daugiau kaip ir nieko naujo,ai persidaziau plaukus galit fb pamatyt biggrin.gif
Papildyta:
beja turbut zinot kad galima cia i namus uzsisakyt lietvisku patiekalu,tai pabandem paragaut cepelinu tai likom labai patenkinti ir didziu ir skoniuvalgem 2 dienas biggrin.gif
Papildyta:
beja maciau tave magnolja ana savaite su berniuku smile.gif nu zinok pukiai atrodai is nugaros isvis nesimato kad laukies bet is priekio matosi grazus pilvukas ,turbt tik kelis kilus priaugus ,nes kaip buvau kudute taip ir likai nors ir laukies biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Man tinka susimatymas rytoj ryte 10-11val. Kaip kitoms?

QUOTE(ciornyta @ 2012 05 07, 18:19)
tai a teks ryt eit o kai viska atsakysiu teisingai gausiu sertifikata kad islaikiau 1 lygi ir toliau dirbsiu buvytese biggrin.gif 
kazkaip daugiau kaip ir nieko naujo,ai persidaziau plaukus galit fb pamatyt biggrin.gif
Papildyta:
beja turbut zinot kad galima cia i namus uzsisakyt lietvisku patiekalu,tai pabandem paragaut cepelinu tai likom labai patenkinti ir didziu ir skoniuvalgem 2 dienas  biggrin.gif
Papildyta:
beja maciau tave magnolja ana savaite su berniuku smile.gif nu zinok pukiai atrodai is nugaros isvis nesimato kad laukies bet is priekio matosi grazus pilvukas ,turbt tik kelis kilus priaugus ,nes kaip buvau kudute taip ir likai nors ir laukies biggrin.gif

Mano drauge irgi laike ta testa.. sedejo pusdieni, kol gavo kiek reikejo proc., nes ten gali kiek nori kartu bandyt.

Maciau tavo foto fb smile.gif Graziai atrodo, bet idomu kaip gyvai smile.gif

Aciu aciu, as kazkaip ir nesijauciu nescia kol kas biggrin.gif Turbut del darbo nelabai daug ir priaugu kol kas, nes viska isvaikstau ax.gif Pirma karta tai apie 20kg priaugau blink.gif

Vida/d, kaip tavo dirzas? Ar patenkinta?

Man ketvirtadieni i ligonine pas kazkoki konsultanta reikia, bet net neisivaizduoju ka ten darys... ar galiu su vaiku eit, ar geriau ieskot kur ji palikt. Gal kas zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 05 08, 12:28)
Sveikos  smile.gif  Man tinka susimatymas rytoj ryte 10-11val. Kaip kitoms?
Mano drauge irgi laike ta testa.. sedejo pusdieni, kol gavo kiek reikejo proc., nes ten gali kiek nori kartu bandyt.

Aciu aciu, as kazkaip ir nesijauciu nescia kol kas biggrin.gif Turbut del darbo nelabai daug ir priaugu kol kas,  nes viska isvaikstau  ax.gif Pirma karta tai apie 20kg priaugau  blink.gif
Vida/d, kaip tavo dirzas? Ar patenkinta?

Man ketvirtadieni i ligonine pas kazkoki konsultanta reikia, bet net neisivaizduoju ka ten darys... ar galiu su vaiku eit, ar geriau ieskot kur ji palikt. Gal kas zinot?  g.gif

Sveikos,jei ryt ,tai gal ir galeciau po 10 val ateiti,jei kam tiktu,nes as 9.40 turiu appoitmenta pas gyd.,tai is karto i miesta eiti galeciau.
Su dirzu lengviau vaikscioti,siandien nuejau i poliklinika,po to i Morrisona ir grizau,tai visai nieko jauciausi.siaip,tai jis toks gremozdiskas biski,nes su metalinem juostelem nugaroje,kad nugaros kruvis butu mazesnis,tai siek tiek nepatogumo priduoda.
Pas ta konsultanta (nepamenu pavardes tikslai lyg Husemeyer g.gif )gali eiti su vaiku drasiai,jis bent jau man ,tik paklausinejo apie bedas,surase ir viskas,nieko labai rimto ten jis ten nedare smile.gif O jei ka ir sumastytu,tai uz palos vaikas pasedetu.Pamenu,kai kazkada ejau ,kad gimdos kaklelio vezio testa daryti,tai ejau su vaiku,nes nebuvo kur deti,tai pasedejo ant kedes uz sirmos
Siandien jau oras panasesnis,tai smagu thumbup.gif
Atsakyti
ech o as ryt negaliu dirbsiu nuo 6 ryto iki 6 vakaro nrs siaip turejau popietu dirbt,bet tikiuosi kad ketvirtadieni jau normaliai bus popietu tai palaukit ir manes neplanuokit ant rytojaus biggrin.gif
na va o as islaikiau testa iztrukai pusantrosvalandos ,na ir ka gavau kontrakta et kiek supratau agenturini kontrakta ,turesiu pastovu darba jei uzsidarys fabrikas ar kazkas atsitiks jie man mokes 4 savaites ismoka na ir taipp visokiu pliusu smile.gif
Atsakyti