QUOTE(*Magnolija* @ 2012 04 11, 13:01)
Sveikutes, su praejusiom sventem Kaip atsventet?
Mes tupim namie jau savaite... su vejaraupiais Gerai nors tiek, kad lengvai prasirgo. Bet i darzeli dar negaliu vest, tai ir i darba neinu Jau nepamenu kada is namu islindus buvau
Jau tas musu intikas.. kada nori, tada atsiranda. Telefonu nieko nesutvarko, tik saskaita suryja. Siandien turi ateit i namus. Na jei nesutvarkys, tai nebezinau, turbut koki complain teks rasyt
Ar kas nors einat sekmadieni i svente?
Mes tupim namie jau savaite... su vejaraupiais Gerai nors tiek, kad lengvai prasirgo. Bet i darzeli dar negaliu vest, tai ir i darba neinu Jau nepamenu kada is namu islindus buvau
Jau tas musu intikas.. kada nori, tada atsiranda. Telefonu nieko nesutvarko, tik saskaita suryja. Siandien turi ateit i namus. Na jei nesutvarkys, tai nebezinau, turbut koki complain teks rasyt
Ar kas nors einat sekmadieni i svente?
Sveikos,
Gerai,kad jau baigiat sirgti.maniskis pamenu gal 1.5m buvo,kai susirgo.MB tuo metu UK jau buvo,mes vieni,bet nesunkiai,tik labai isbertas buvo
As vakar ir siand.Belton line tam communitte centre buvau,nes vakar musu GAIN nariu meetingas,o siand.vaikam GAIN organizavo Velyku svente,bet nuobodu buvo.maniskis vos isbuvo,nes karsta ir nusibodo...
O kokia svente sekmadieni??
Orai nekokie,tai as ,tik iki parduotuves daugiau niekur