Laba diena, tikiuosi del rytojaus niekas nesikeicia?
QUOTE(Dolyte @ 2012 03 27, 17:41)
Laba diena, tikiuosi del rytojaus niekas nesikeicia?
Sveikos,
pas mane lyg ne.
Tai meetas rytoj,George centre esancioje kavineje 10.00val
QUOTE(vida/d @ 2012 03 27, 17:52)
Sveikos,
pas mane lyg ne.
pas mane lyg ne.
Taip.
Labas
Dolyte, įmesk logopedės nuorodą Beje, kaip ta nauja agentūra? Kokius darbus siūlo?
Dolyte, įmesk logopedės nuorodą Beje, kaip ta nauja agentūra? Kokius darbus siūlo?
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 03 30, 10:44)
Labas
Man sitas puslapis patinka. Tik ilgai krauna
Agentura normali As neturiu su kuo palyginti. Apie darbus nieko neklausinejau, nes pasakiau ko as noriu, tai dave forma uzpildyti ir atsiusti cv reikia. O tada jau prades siulyti kazka rimciau - tikiuosi
Na ir oras, kad subjuro
Noreciau suorganizuoti karta per savaite lietuviu vaikams playgroup. Kaip jus manot ar imanoma tai padaryti su musiskiais?
Labas, na ryt ar pas mane pasikavint atvarot merginos ar pas ka nors atvaziuot i svecius ir kitos prisijungiat, turiu skruzdelyno likusio tai pasikavintumem .
Dabar vaikam atostogos galetu vaikai kiemelyje pazaist, jeo blogas oras tai kambaryje. Tai laukiu minciu del pasikavinimo .
QUOTE(Dolyte @ 2012 03 31, 18:34)
Noreciau suorganizuoti karta per savaite lietuviu vaikams playgroup. Kaip jus manot ar imanoma tai padaryti su musiskiais?
Situo klausimu linkiu dideles kantrybes ir sekmes.
QUOTE(vandalisa @ 2012 04 01, 20:51)
Labas, na ryt ar pas mane pasikavint atvarot merginos ar pas ka nors atvaziuot i svecius ir kitos prisijungiat, turiu skruzdelyno likusio tai pasikavintumem .
Dabar vaikam atostogos galetu vaikai kiemelyje pazaist, jeo blogas oras tai kambaryje. Tai laukiu minciu del pasikavinimo .
Sveikos,
as,tai nezinau.Is ryto apsipirkti maisto reikes,nes namie nieko doro valgomo nera Sestad.buvom baseine,po to vakarienes kas MacDonalde,kas Fish and chips,siand.is likuciu dariau,o ryt tai reikia apsipirkt....
kazkokia ne nuotaika vakare uzejus...
Labas rytas Kur ta vasara dingo
Aciu uz nuoroda
Del playgroup idomu, idomu. Reiketu susitikus pakalbet Siaip tai viskas imanoma, pati zinai, reikia tik uzsispyrimo, kantrybes ir darbo idet.
Nedirbciau, tai kavinciaus su jumis nors kasdien O dar kai skruzdelynas gundo
Ar buvo susitikusios pas ka nors?
Mano vaikui nera atostogu si karta.. eis po tris dienas per savaite i darzeli. Jau prisisedjom namie per tas ligas, dabar reikia atidirbt
QUOTE(Dolyte @ 2012 03 31, 17:34)
Man sitas puslapis patinka. Tik ilgai krauna
Aciu uz nuoroda
Del playgroup idomu, idomu. Reiketu susitikus pakalbet Siaip tai viskas imanoma, pati zinai, reikia tik uzsispyrimo, kantrybes ir darbo idet.
QUOTE(vandalisa @ 2012 04 01, 20:51)
Nedirbciau, tai kavinciaus su jumis nors kasdien O dar kai skruzdelynas gundo
Ar buvo susitikusios pas ka nors?
Mano vaikui nera atostogu si karta.. eis po tris dienas per savaite i darzeli. Jau prisisedjom namie per tas ligas, dabar reikia atidirbt
Laba diena,
labai tikiuosi, kad po Velyku ateis tikrasis pavasaris. As tiek prisisodinau per ta savaite, kai buvo silta, kad dabar nervas ima - kad gali viskas susalti
Kada kavutes?
SU Sv. Velykom!!!
labai tikiuosi, kad po Velyku ateis tikrasis pavasaris. As tiek prisisodinau per ta savaite, kai buvo silta, kad dabar nervas ima - kad gali viskas susalti
Kada kavutes?
SU Sv. Velykom!!!
Visu jusu seimas su Sv.Velykomis!!!!
SU SV VELYKOM MELOSIOS
Sveikutes, su praejusiom sventem Kaip atsventet?
Mes tupim namie jau savaite... su vejaraupiais Gerai nors tiek, kad lengvai prasirgo. Bet i darzeli dar negaliu vest, tai ir i darba neinu Jau nepamenu kada is namu islindus buvau
Jau tas musu intikas.. kada nori, tada atsiranda. Telefonu nieko nesutvarko, tik saskaita suryja. Siandien turi ateit i namus. Na jei nesutvarkys, tai nebezinau, turbut koki complain teks rasyt
Ar kas nors einat sekmadieni i svente?
Mes tupim namie jau savaite... su vejaraupiais Gerai nors tiek, kad lengvai prasirgo. Bet i darzeli dar negaliu vest, tai ir i darba neinu Jau nepamenu kada is namu islindus buvau
Jau tas musu intikas.. kada nori, tada atsiranda. Telefonu nieko nesutvarko, tik saskaita suryja. Siandien turi ateit i namus. Na jei nesutvarkys, tai nebezinau, turbut koki complain teks rasyt
Ar kas nors einat sekmadieni i svente?