Įkraunama...
Įkraunama...

Granthamo mamytės renkasi čia, 3 tema

Sveikos, oi Vida laukiam mes jusu laukiam, tikiuosi nepersigalvosit.
Na kaip ar jau pasidavet Kalediniam bumui dovanas supirkot, mano merginos kur nori zaislu tai oi kaip kisene paplonins, taip laukiu akciju jiems bet kazkaip nesulaukiu.
Kadangi siemet nelabai svesim Kaledas tik draugam ir ju vaikam is Lt uzsakiau vardinius siuvinetus ranksluoscius, tikiuos patiks. Sake mano merginom atsius stalo irankius ant rankeneliu islipdytais mylimais personazais, oi tai bus dziaugsmo merginom, turbut net maistas skanesnis bus biggrin.gif
O va pas maniskes tai noru labai daug, tik gaila, kad Kaledu senelis vienas. Didzioji mano mergina viena diena sako: "man Kaledu senelis galetu IPad atnesti",vos nenuvirtau nuo kedes blink.gif as tokio zaisliuko neturiu, o cia vadinas siuolaikiniai vaikai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Dolyte pagaliau uzsidejo nauja liniuote thumbup.gif nestuke.gif

Toj naujoj parduotuvej dar nebuvau, nes vis praeinu kita puse gatves biggrin.gif Reikes uzeit eglutei blizguciu paziuret, nes jau noriu eglute pasipuost. Dovanu dar nepradejau pirkt, kazkaip man pastoviai jos lieka paskutinei minutei doh.gif

Rytoj vaziuojam i Nottinghama su maziuku, i ligonine pas chirurga konsultacijai. Tikiuosi kazka profesionalesni sutikti nei cia rolleyes.gif

Vandalisa ir Vida/d, jus teises laiketes Lietuvoj ar cia? g.gif
Atsakyti

QUOTE(*Magnolija* @ 2012 12 05, 22:23)

Rytoj vaziuojam i Nottinghama su maziuku, i ligonine pas chirurga konsultacijai. Tikiuosi kazka profesionalesni sutikti nei cia  rolleyes.gif

Vandalisa ir Vida/d, jus teises laiketes Lietuvoj ar cia?  g.gif

sveikos,
O kodel reikia pas chirurga?
As siandien uzregistravau kitam penktadieniui tiem 3 skiepam,kaip as bijau jo,ne kiek del reakcijos,bet skausmingi 3 duriai doh.gif
As laikiausi LT 1999m .i UK teises pasiketem gal pries 4-5m
Atsakyti
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 12 05, 22:23)
Sveikutes smile.gif

Dolyte pagaliau uzsidejo nauja liniuote  thumbup.gif  nestuke.gif

Toj naujoj parduotuvej dar nebuvau, nes vis praeinu kita puse gatves biggrin.gif Reikes uzeit eglutei blizguciu paziuret, nes jau noriu eglute pasipuost. Dovanu dar nepradejau pirkt, kazkaip man pastoviai jos lieka paskutinei minutei  doh.gif

Rytoj vaziuojam i Nottinghama su maziuku, i ligonine pas chirurga konsultacijai. Tikiuosi kazka profesionalesni sutikti nei cia  rolleyes.gif

blush2.gif isdrysau uzsideti liniuote

Ir as dar nebuvau naujoj parduotuvej, tik siandien pro sali pravaziavom. Kazin ar ji nustebins kuo nors, ko nera kitose parduotuvese smile.gif

Pranesk, ka suzinosi is chirurgo g.gif

QUOTE(vida/d @ 2012 12 05, 22:49)
sveikos,

As siandien uzregistravau kitam penktadieniui tiem 3 skiepam,kaip as bijau jo,ne kiek del reakcijos,bet skausmingi 3 duriai  doh.gif

Nestresuok taip del skiepu,maziukas irgi stresuoti prades, juk viskas persiduoda ax.gif Gi skiepai tik BAC ir viskas wink.gif

Mes eglute puosim tik per Kucias, dar vis laikomes lietuvisku tradiciju, ner ko skubeti smile.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

QUOTE(vida/d @ 2012 12 05, 22:49)
sveikos,
O kodel reikia pas chirurga?
As siandien uzregistravau kitam penktadieniui tiem 3 skiepam,kaip as bijau jo,ne kiek del reakcijos,bet skausmingi 3 duriai  doh.gif
As laikiausi LT 1999m .i UK teises pasiketem gal pries 4-5m

Del kirksnies isvarzos unsure.gif operuos greitu metu sake. Lauksim laisko dabar su data unsure.gif

O mes eisim antruju skiepu 20d., jei nesutaps su operacijos data g.gif

QUOTE(Dolyte @ 2012 12 05, 23:12)
blush2.gif  isdrysau uzsideti liniuote

Ir as dar nebuvau naujoj parduotuvej, tik siandien pro sali pravaziavom. Kazin ar ji nustebins kuo nors, ko nera kitose parduotuvese smile.gif

Mes eglute puosim tik per Kucias, dar vis laikomes lietuvisku tradiciju, ner ko skubeti  smile.gif

pagaliau isdrisai biggrin.gif

sako, kad nieko naujo toj parduotuvej, bet is neturejimo ka veikt uzsuksiu kada smile.gif

kokie jus saunuoliai smile.gif o man norisi jau puostis, kai tokios tamsios dienos...
Atsakyti
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 12 06, 22:20)
Labas  ax.gif
Del kirksnies isvarzos  unsure.gif  operuos greitu metu sake. Lauksim laisko dabar su data  unsure.gif

O mes eisim antruju skiepu 20d., jei nesutaps su operacijos data  g.gif
pagaliau isdrisai  biggrin.gif

sako, kad nieko naujo toj parduotuvej, bet is neturejimo ka veikt uzsuksiu kada  smile.gif

kokie jus saunuoliai smile.gif o man norisi jau puostis, kai tokios tamsios dienos...

unsure.gif console.gif O kaip jie pastebejo?
As buvau vakar uzejus,bet kad kazko butu ko nebutu buve tai nera.Yra biski drabuziu,namu -buities viskas,dar audiniu yra bei visokiu siuvimo,mezgimo priemoniu.
Mes vakar pasipuosem egle.Tokia man grazi ta egle,kad ir be zaislu ji man labai grazi smile.gif
Ar kaledu seniui raset su maziais laiskus?Musu senis pirmaja dovana nupirko jau smile.gif
Dovydas gavo zinute nuo senio su labai graziu video.Ir jus galit saviskiams sukurti cia : http://www.portablenorthpole.com/home
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 07 gruodžio 2012 - 17:31
Laba,

Aciu Vida uz nuoroda su kaledu senio video thumbup.gif , mano merginos visa vakara negalejo atsistebet, kiek visokiu emociju buvo. Dabar net visa mokykla zinos, kai papasakos savo draugem koki laiska gavo is kaledu senio.
Magnolija jums stiprybes, su daktarais.
Mes dar nesipuosem, man ir kazkaip anksti,bet taip laikas kai bega tai gal tikrai jau gruodzio pradz. reiktu puostis, nes ziurek cia papuosim ir vel nupuosk.
O as einu bandyt kept imbieriniu sausainiu, jauciu kai pakvips namai Kaledom, tik dar sniego truputi reiktu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Atrodo svenciu maratonas prasidejo, siandien jau mokykloj spektaklis buvo, rytoj visa mokykla vaziuoja i Newarka ziuret spektaklio ir t.t.

QUOTE(vida/d @ 2012 12 07, 16:23)
unsure.gif  console.gif  O kaip jie pastebejo?

Dovydas gavo zinute nuo senio su labai graziu  video.Ir jus galit saviskiams sukurti cia : 

As pati pastebejau mazdaug pries pusantro menesio...

Sukuriau ka tik dickiui smile.gif Rytoj parodysiu, tai jau nustebs biggrin.gif

QUOTE(vandalisa @ 2012 12 10, 19:53)
Magnolija jums stiprybes, su daktarais.

Mes dar nesipuosem, man ir kazkaip anksti,bet taip laikas kai bega tai gal tikrai jau gruodzio pradz. reiktu puostis, nes ziurek cia papuosim ir vel nupuosk.
O as einu bandyt kept imbieriniu sausainiu, jauciu kai pakvips namai Kaledom, tik dar sniego truputi reiktu.

Aciu smile.gif

Mes dar eglutes nepasipuosem, jau sakiau gal si savaitgali prisiruosim biggrin.gif

Dolyte, kaip tau pilvukas nesiojasi? nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Magnolija* @ 2012 12 12, 21:09)
Sveikos smile.gif Atrodo svenciu maratonas prasidejo, siandien jau mokykloj spektaklis buvo, rytoj visa mokykla vaziuoja i Newarka ziuret spektaklio ir t.t.
As pati pastebejau mazdaug pries pusantro menesio...

Sukuriau ka tik dickiui smile.gif Rytoj parodysiu, tai jau nustebs biggrin.gif
Aciu smile.gif

Mes dar eglutes nepasipuosem, jau sakiau gal si savaitgali prisiruosim biggrin.gif
Dolyte, kaip tau pilvukas nesiojasi?  nestuke.gif  smile.gif

Labas vakaras wink.gif
o man dar nelabai jauciasi,kad sventes arteja g.gif gal kas namai dar nepapuosti. Bet mes vis tiek niekur neskubesim. Reikia SB dar dovanele nupirkti, supakuoti, va tada man jau prasideda svenciu laukimas biggrin.gif
Matukui jau uzsakem krepsinio kamuoli su lanku ir stovu.
Ka Jus ruosit Kaledoms? Niekaip nesugalvoju ar mesa daryti ar zuvi kokia? doh.gif

Pilvukas auga, auga. Dar nesugalvojau ka apsirengti i svente blush2.gif Nenoriu, kad labai isrysketu, vis tiek kazkas fotkins, paskui des nuotraukas i FB, o negalima kad pamatytu MB tevai, jiems tai turi buti staigmena iki gruodzio 28d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryža_blondinė @ 2013 01 16, 09:24)
Atsiprašau, kad rašau bet gal kam bus aktualu  4u.gif

Jau apsidziaugiau,kad naujoke prisijunge,o cia spamas ziuriu per visas temas doh.gif
Sveikos,
kaip gyvenat po svenciu?
Beja, Su Naujais metais!!!!
Dolyte,kaip pilvinukas ?
Jetau, as siandien susimasciau ir siek tiek mityba koreguosiu,nes baisu jau darosi.Po gimdymo buvau numetus svori iki 67kg.t.y.like apie 3 kg buvo iki nestukinio svorio.Dabar 71kg blush2.gif cool.gif doh.gif +4kg per puse metu blink.gif doh.gif[COLOR=yellow] Edu tikra to zodzio prasme,po 2 maziausiai porcijas,tai ko noret,bet ir apetitas pas mane nezmoniskas.....
maitinu pilnu tempu dar maziu,tai dietintis negaliu,tik saldumynus,bulkas ir aplamai porcijas reikia mazinti.
Antra savaite eina,kaip primaitinima pradejom.Dabar bulve+cukinija valgom.Siandien morkytes jau idesiu biski.Nelabai didelis noras valgyti,bet valgom smile.gif dar nupirkau toki maisiuka spec kur vaisius galima ideti ir ciulpia kudikis,tai obuoliukas patinka,kartais duodu.O siaip daugiau nieko...
Buvom pirmad.svetis,tai +650g /6sav.Viso:7820g
Buvau tokiom akim blink.gif ,kai pasakiau kuo po truputi primaitinam,tai ji sako jau 6 men.ir duoti beveik viska.Kiausini,jogurta ,varske ir t.t.,bet TOPAS buvo,kai pasake,kad duoti paciam bandyti su saukstuku valgyti ir (!)pvz ant maitinimo kedutes staliuko padeti ir duoti paciam bandyti valgyti darzoves virtas garuose didesnius gabaliukus mega_shok.gif Sakom gi gali uzsptingti,nes neprates dar.Sako jo 6men refleksas tam jau puikiai issivystes ir nera ko bijoti.na,ijungiau durniu ir mintyse nezinojau ar juoktis ar verkti smile.gif
Magnolija,kad tavo svoris ??? blush2.gif Sorriukas,uz nekuklu klausima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 16 sausio 2013 - 12:17
Auuu,ar yra gyvuuuu biggrin.gif
Paziurejau pirmaji puslapi,tai lygiai metai,kaip sitoje temoje sedim biggrin.gif
Kaip besilaikot? Kaip planuojat Velykas svesti? Dolyte,kaip laiukaisi?Jau nedaug belikiko iki susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2013 03 24, 21:43)
Auuu,ar yra gyvuuuu  biggrin.gif
Paziurejau pirmaji puslapi,tai lygiai metai,kaip sitoje temoje sedim biggrin.gif
Kaip besilaikot? Kaip planuojat Velykas svesti? Dolyte,kaip laiukaisi?Jau nedaug belikiko iki susitikimo wub.gif

Labas labas,
kaip keista, kad dar kazkas prisimine apie sia tema ax.gif

Velykom nieko neplanuojam, sedesim namie, kepsim kalakuta, kazkokiu salotu pasidarysim ir viskas. Ai, dar kiausinius dazysim. Atsivalgysiu ir galesiu ramiai laukti gimdymo pradzios biggrin.gif

Kaip tu laikaisi? Kaip tavo mazylis?
Atsakyti