Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Merii @ 2012 03 01, 19:05)

kok atkainis ir pristatymo kaina?
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 03 01, 19:44)
kok atkainis ir pristatymo kaina?

taigi, kad parašyta gana aiškiai
Papildyta:
Turėčiau pinigų, tai pasiimčiau visų po viena falenopsių iš Elegant serijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 03 01, 19:53)
taigi, kad parašyta gana aiškiai
Papildyta:
Turėčiau pinigų, tai pasiimčiau visų po viena falenopsių iš Elegant serijos  verysad.gif

nepatebejau doh.gif
o kokia situ kaina?
http://www.elegant-o...arinalohae.html
Atsakyti
MeLady, manęs neklauskite, aš ne ką daugiau žinau už Jus. Tik, kad pasidalinau informacija ir tiek.
Aš pati jų visų noriu, tik... ne visi norai įmanomi. Tikriausiai kaina priklausys nuo pačio augalo.
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 03 01, 21:01)

Parašyta orchidejos.lt puslapyje mirksiukas.gif :

Dėl Elegant Phalaenopsis kainų rašyti info@orchidejos.lt
Atsakyti
Na jau tu uzsakymu kiek, reik papildomai kur isidarbint, kad norus patenkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 01, 22:04)
Na jau tu uzsakymu kiek, reik papildomai kur isidarbint, kad norus patenkint  doh.gif

Vat ir aš susimąsčiau kaip dabar būt gerai kokį aukso puodą rast lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 01, 23:13)
Vat ir aš susimąsčiau kaip dabar būt gerai kokį aukso puodą rast  lotuliukas.gif

kol aplink sklypą neužstatyta tvorą perkelk 10 metrų į šoną-oranžerijai bus kaip tik biggrin.gif ,gali prireikt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 03 01, 20:04)
Pabandyk palepinti šiltu vandeniu - aš kasdien apipurškiu maloniai šiltu virintu vandeniu, patinka jai  bigsmile.gif

ne tik saknis, bet ir lapus purski, ta prasme visa gelyte?
reikes pabandyti, aciuks uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2012 03 01, 22:58)
kol aplink sklypą neužstatyta tvorą perkelk 10 metrų į šoną-oranžerijai bus kaip tik  biggrin.gif ,gali prireikt  thumbup.gif

sakai g.gif biggrin.gif gal ir gera idėja, bet tada reik dar kokį nusenusį bevaikį milijonierių giminaitį amerikėj rast, kuris tik ir tesvajoja palikimą man užrašyt lotuliukas.gif

ne visai žiedai, bet jau visai į juos pakeliui biggrin.gif Ir su bręstančiais pumpuriukais man siderea japonica labai graži ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 02, 00:09)
kuris tik ir tesvajoja palikimą man užrašyt

ne visai žiedai, bet jau visai į juos pakeliui

neužmiršk ''pusseserės'' biggrin.gif

labai dailus augaliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 01, 21:59)
ne tik saknis, bet ir lapus purski, ta prasme visa gelyte?
reikes pabandyti, aciuks uz patarima 4u.gif

Manoji pasodinta į laaaaabai smulkų substratą. Mirkau vazoniuką tada, kai pajudinus sieneles substratas lengvai traška. Na, ta prasme, kol vazoniuko vidus minkštas ir neskleidžia garso, tol šaknim vandens neduodu. Bet pilnai išdžiūt neleidžiu. Ot makalynę parašiau, ane? biggrin.gif

Mirkau šiltesniame nei kūno temperatūros vanduo. Vazoniuko pilnai neleidžiu apsemt, prisigeria augalas kiek jam reikia, įstačius palaikau vandeny neilgai, gal 5-10 minučių. Tokiu pat vandeniu kasdien apipurškiu, labai šiltas maloniai, gal kokie 38 laipsniai. Sakyčiau labai greit apsiprato pas mane, per kelias savaites parodė augimo požymius.

Sakau, gal taip ir žiedų kada sulauksiu biggrin.gif
Atsakyti