Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(janudi @ 2012 02 29, 21:30)
Ikkuna, fanelopsi hieroglyphica turi?

Taip, orchidejos.lt parvežė. Su keikiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 02 29, 16:03)
Norejau paklaust, o jus kai vedinat kambarius (tarkim kai nera minuso), tai paliekat orchidejas ant palanges?  g.gif

Aš visas nukeliu nuo lango,pastatau gerokai šone,kad negautų skersvėjų-jau esu prisižaidus kažkada....Palieku tik vasarą ir langą ir orchidėjas...
QUOTE(anika1 @ 2012 02 29, 17:14)

Ar nepastebėjai,kokia kaina,nes šiandien nepapuoliau į tą Maximą,kai akcija buvo pražiopsojau,o kai užtikau,jau24Lt.kainavo doh.gif
Man kaip už tokią kainą kažkokios silpnokos irgi pasirodė,žiedeliai tik gražūs.

Tu pala iš Mrj?Šiandien maximoj orch.po 14,99 berods,tai tikrai bent 5 mačiau smile.gif draugė irgi nusipirko biggrin.gif
Na o čia nuoroda merginai kuri gavo įspūdingą cimbidį bigsmile.gif PASAKA thumbup.gif CIMBIDŽIO AUGINIMAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 02 29, 16:02)
taip ir vėdinu, nieko nekilnoju nei vasarą, nei žiemą (žinoma žiema tik vos vos langą praveriu ir labai trumpam)

Ir nenumeto pumpuru, zydi?

Kauno Ermitaze is tiesu nieko gero, grizau tik su kiminais, albai gera kaina gavos papildomai Aciu kortele panaudojus.
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 02 29, 22:39)
Taip, orchidejos.lt parvežė. Su keikiu  thumbup.gif

As irgi is ten pirkau, bet mano kazkaip stovi vietoje g.gif labai jau letai dideja viena isorine saknyte ir viskas... na, gal pagaliau pavasari pajus ir pajudes 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

janudi, kaip prižiūri? Manosios šaknys stovi vietoje, tačiau keikis sparčiai auga ir švieži lapukai, bei tas naujas lapas.

Neįsivaizduoju, kaip reiks keikį atskirt, nes jis tiesiai iš motininio augalo išlindęs blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikkuna: 01 kovo 2012 - 08:57
QUOTE(Merii @ 2012 02 29, 20:03)
culture (auginimo sąlygos): K= cold (vėsiamėgis), T=temperate (arba Intermediate, t.y. vidutiniškos, W= warm (šiltamėgis)
http://www.orchidspecies.com/

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2012 03 01, 09:57)
Labukas  4u.gif

janudi, kaip prižiūri? Manosios šaknys stovi vietoje, tačiau keikis sparčiai auga ir švieži lapukai, bei tas naujas lapas.

Neįsivaizduoju, kaip reiks keikį atskirt, nes jis tiesiai iš motininio augalo išlindęs  blink.gif

o kodel reikia butinai skirt? labai grazu kai zydes du augalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiduodu iš Senukų ir Ermitažo - Senukuose lavonėlių kaugės - augalai be šaknų ir gatavai krentančiais lapais doh.gif O vat Ermitaže du stelažai naujų gėlyčių - didžioji dalis įprastinių, pro kurias praeinam nesustoję, bet buvo ir kažkieno norimų geltonam fone su vyšninėm dėmėm. Buvo du augalai - vieno žiedai midi, o kito sakyčiau prie mažų g.gif mano turimas tai didžiažiedis - neatsilieka dydžiu nuo didžiažiedžio baltojo, kurio ir lapai, ir žiedai milžinai thumbup.gif

O aš kasiau kasiau ir iš vidurio iškapsčiau mano akim kiek retesnį phalaenopsį (aišku matytas n kartų, bet vis tiek kažkaip akin krito) - džiugiausia, kad didžiuliais žiedais thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 01, 18:06)
bet buvo ir kažkieno norimų geltonam fone su vyšninėm dėmėm. Buvo du augalai - vieno žiedai midi, o kito sakyčiau prie mažų g.gif mano turimas tai didžiažiedis - neatsilieka dydžiu nuo didžiažiedžio baltojo, kurio ir lapai, ir žiedai milžinai thumbup.gif

Nu grazi labai taviske naujoke, o geltoname fone su bordo taskais as labai norejau 4u.gif bet noriu dideliais ziedais, maziukais Kauno ermitaze maciau, bet kad ten beveik visas bordo ir to geltonumo vos vos belike, lauksiu, kol rasiu toki augala, apie kuri svajoju smile.gif Zadejai prie saves esancioje parduotuveleje vis uzmesti aki, ten, kur saviske pirkai, pameni mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2012 03 01, 09:57)
Labukas  4u.gif

Stovi ant siaurines palanges, laistau, kai saknys tampa pilkos, kartais papurskiu, tai tiek, mano auginimas nieko neypatingas 4u.gif gal todel ir stovi vietoje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 03 01, 18:18)
Nu grazi labai taviske naujoke, o geltoname fone su bordo taskais as labai norejau 4u.gif

Zadejai prie saves esancioje parduotuveleje vis uzmesti aki, ten, kur saviske pirkai, pameni mirksiukas.gif

Dėkui wub.gif Kad tu nori tai pamenu, bet lyg dar kažkuri norėjo - sakau gal vilnietė g.gif

Ir kad žadėjau mūsų pardėj pažiūrėt atsimenu, bet kol kas nėr atvežtų tokių nė brangių, tai nėra kieno ir nukainavimo laukt verysad.gif

O maniškė šaunuolė - pirkau gi tik su likusiais dviem žiedeliais, tai tie du žiedeliai kuo puikiausiai toliau ir žydi - galvojau numes per savaitę ar dvi, o ana vis dar žydi - nuo sausio mėnesio tie žiedukai jau ir pavasario sulaukė thumbup.gif

...................

pasaulio pabaiga tikrai bus lotuliukas.gif persodinau naujai pirktą phalaenopsį ir pirmą kartą parduotuvinę gėlę radau pasodintą į nuostabios kokybės stambų naują substratą ir nei kiminų , nei porolono gabaliukų ar kitokių "čiūdų", kurie pasidarę jau kaip privalomas substratas prekybcentriuose parduodamoms orchidėjoms doh.gif Tiesiog graži šviežia pušies žievė ir netgi neužmirkusi - matyt iš gero tiekėjo gavo paskutinius augalus ir dar nespėjo nugalabyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 01 kovo 2012 - 18:23
QUOTE(janudi @ 2012 03 01, 17:18)
Stovi ant siaurines palanges, laistau, kai saknys tampa pilkos, kartais papurskiu, tai tiek, mano auginimas nieko neypatingas 4u.gif gal todel ir stovi vietoje... g.gif

Pabandyk palepinti šiltu vandeniu - aš kasdien apipurškiu maloniai šiltu virintu vandeniu, patinka jai bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.orchidejo...index.php?id=87 4u.gif
Atsakyti