Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(NikeZ @ 2012 03 28, 15:37)
LABA gal galite pagelbet turiu phanelopsis orchideja ..... lapus leidzia viena pomkito grazus kieti dideli o stiebo jau tuoj metai bus kaip nematau  doh.gif ka daryti ? ismest negaliu isrdis neleidzia ,tai p ja priziuriu o ji niekaip  doh.gif

tema klausimams apie priežiūrą čia, būtinai perskaitykite pirmąją žinutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 03 28, 15:57)
tema klausimams apie priežiūrą čia, būtinai perskaitykite pirmąją žinutę smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Dendrobium parishii laukiam žiedelių 4u.gif
ir štai visas krūmelis 4u.gif
auginamės 4 auginukus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
o aš nagus griaužiuos, nunyko dendrobis victoria reginae, gaivinau gaivinau ir nieko. Geriausi paprastučiai.
Kažin kas bazėse darosi, nieks nieko neinformuoja unsure.gif
Šiandien iš Senukų dvi raibuoles parsinešiau, lb įdomi kaina, viena dešimt, kita keturiolika, skirtumo neįžvelgiau jokio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 kovo 2012 - 17:45
QUOTE(Kkunigunda @ 2012 03 28, 18:32)
Dendrobium parishii laukiam žiedelių 4u.gif
ir štai visas krūmelis 4u.gif
auginamės 4 auginukus 4u.gif

šiaip man gražūs tie dendrikai,bet va tie jų "stagarai" doh.gif biggrin.gif jei dar gerai "sulapoja" kiti auginiai,tai majį pikis,galima kentėt,o jei ne? biggrin.gif Linkiu sulaukt žiedelių 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 03 28, 19:44)
šiaip man gražūs tie dendrikai,bet va tie jų "stagarai"  doh.gif  biggrin.gif jei dar gerai "sulapoja" kiti auginiai,tai majį pikis,galima kentėt,o jei ne? biggrin.gif Linkiu sulaukt žiedelių  4u.gif  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
o man jie labai patinka wub.gif na ziedeliu grozis atperka viska wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2012 03 25, 15:12)

QUOTE(borjomi @ 2012 03 25, 18:19)

QUOTE(Ela... @ 2012 03 26, 10:41)

QUOTE(mumrikas @ 2012 03 26, 23:40)

QUOTE(Orfeja @ 2012 03 27, 12:40)

QUOTE(eliss @ 2012 03 28, 13:20)

QUOTE(Kkunigunda @ 2012 03 28, 18:32)

bigsmile.gif wau merginos žodžių pritrūko... thumbup.gif thumbup.gif wub.gif o jau gausa gražių gražiausiu žiedų...man po ligos kaip tik tokia dozė...kaip vitaminai veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 03 28, 18:44)
šiaip man gražūs tie dendrikai,bet va tie jų "stagarai"  doh.gif  biggrin.gif jei dar gerai "sulapoja" kiti auginiai,tai majį pikis,galima kentėt,o jei ne? biggrin.gif Linkiu sulaukt žiedelių  4u.gif  mirksiukas.gif

As tokios pat nuomones apie juos, bet va viena nesenai vistiek parsitempiau namo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 03 27, 19:14)
va kokia,taip,kvepėjo smile.gif švelniu citrusu,ryte aštriau(arba kai saulės daugiau)

wub.gif Gražumėlis good.gif

Mumrikai, nuostabi orchidėjų šeimynėlė thumbup.gif , baltai užpavydėjau ax.gif
Smalsu būtų pamatyti visas visas... bigsmile.gif photo.gif

Noriu ir aš savuoju dendrobiu pasigirti. Prieš mėnesiuką gausiai žydėjęs, vėl pasipuošė žiedais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 28 kovo 2012 - 19:54
QUOTE(Tina* @ 2012 03 28, 21:20)
As tokios pat nuomones apie juos, bet va viena nesenai vistiek parsitempiau namo  doh.gif

ne visi jie gi stagarai biggrin.gif
kaip vat
user posted image
ir
user posted image
ir pan 4u.gif
Atsakyti
O dendrobium nobile pakartotinis zydejimas buna ant senu zydejusiu stiebu? g.gif
Atsakyti
Šiandien "kukliai" apsiprekinau - vat kiek miniukų "liežuviukių" apturėjau rolleyes.gif Visi sprindžio aukščio, o aukščiausia gal pusantro thumbup.gif

Visa šauni kompanija kartu

user posted image

Ir po vieną

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 28 kovo 2012 - 23:08