Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Uranija5 @ 2012 02 28, 19:35)
Oi merginos, grožių pridėjot  wub.gif nebevardinsiu atskirai  biggrin.gif
Porą valandų prie kompiuterio nebuvau, o jau naują temą pradėjot  thumbup.gif
Vilnietės, gal šiandien buvot Ermitaže? Ar yra gėlių atvežta? Nes buvau sekmadienį, tai tokia nykuma..  verysad.gif
Bet iš kitur naujokę pasiėmiau  ax.gif

user posted image

oi koks cimbidis grazus thumbup.gif
Atsakyti
lerika ačių už temukę,labai graži... 4u.gif
oi merginos kokios plepios thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(tviga @ 2012 02 28, 16:24)
o aš vis neprisiruošiau savo raibuoliukės pilnai išsiskleidusios parodyt, tai dabar rodau kol nenužydėjo  biggrin.gif

labai graži..... wub.gif thumbup.gif

QUOTE(rrine @ 2012 02 28, 16:34)
įdedu , ką radau tik gėlėse, berods kkunigundos tokia buvo irgi g.gif  jaučiu bus pašalę, ale kai pigi - neatlaikiau lotuliukas.gif

oi kaip gražu... wub.gif

QUOTE(Uranija5 @ 2012 02 28, 19:35)
Bet iš kitur naujokę pasiėmiau  ax.gif

wau,kokia spalva wub.gif gražuolė... thumbup.gif

na o čia mano naujokė...paprasta,bet tokios norėjau kai bene kunigundos pamačiau...
user posted image
user posted image
Atsakyti
uranija grazus naujokas 4u.gif

evers-man sitas geltonas dendrobiumas irgi nerealus, bet man toks po akim niekada nepasimaiso smile.gif
Atsakyti
Lerikytei 4u.gif
Visų labai gražios gėlytės wub.gif o aš su dendrobiumais nedraugauju schmoll.gif ,labai man jie gražūs,bet nemoku jų augint biggrin.gif
Na štai-prasiskleidė mano naminukė mylimukė wub.gif
user posted image
Ir dovanėlė toliau skleidžias wub.gif
user posted image
Atsakyti
oi oi oi kokių grožybių čia prirodėt user posted image,viena už kitą gražesnės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
na stai mano siandienos pirkinys, paprastute, bet man labai grazi ir ilgai noreta gelyte, du ziedstiebiai, dar ir pumpuriuku yra, kurie skleisis, ziedu daug ir jie dar ilgai dziugins thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 28, 23:46)
na stai mano siandienos pirkinys, paprastute,

na nėra tokia jau paprastutė biggrin.gif spalvą ir margumą turiu galvoje-man labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 02 28, 23:09)

na o čia mano naujokė...paprasta,bet tokios norėjau kai bene kunigundos pamačiau...

nepasakyčiau, kad paprasta, graži ji man labai, ir gan sunkei ją prižiūrėti ax.gif ne visiems pavyksta 4u.gif
Atsakyti
Uranija5, evers, ~Sandrita~, janudi, gražuliukės visų gėlytės wub.gif wub.gif wub.gif

Ir visai nepaprastos, ir neprastos thumbup.gif
Atsakyti
gražus cimbidis ir falenopsiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2012 02 28, 22:46)
na stai mano siandienos pirkinys, paprastute, bet man labai grazi ir ilgai noreta gelyte, du ziedstiebiai, dar ir pumpuriuku yra, kurie skleisis, ziedu daug  ir jie dar ilgai dziugins thumbup.gif 

Kaip mano biggrin.gif kai pirkau buvo tokia daugiau bordo,va kaip tavo-daugiau tos spalvos,balto pamėtant,o jau kelintas žydėjimas namie-kitoks smile.gif labai man ji patinka,dėl prastumo-pasikuklinai tongue.gif

QUOTE(Kkunigunda @ 2012 02 28, 23:08)
ir gan sunkei ją prižiūrėti ax.gif ne visiems pavyksta 4u.gif

o kas sunkaus? biggrin.gif kaip ir visų kitų Phal
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2012 02 29, 00:46)
Kaip mano biggrin.gif kai pirkau buvo tokia daugiau bordo,va kaip tavo-daugiau tos spalvos,balto pamėtant,o jau kelintas žydėjimas namie-kitoks smile.gif labai man ji patinka,dėl prastumo-pasikuklinai tongue.gif
o kas sunkaus? biggrin.gif kaip ir visų kitų Phal

šiaip kalbu ne apie falenopsius, o apie hibridinio dendrobio Stardust priežiūrą smile.gif šiaip dendrobiai ir falenopsiai jei nežinot labai skiriasi, skiriasi ir jų priežiūra smile.gif tad dendrobio priežiūra, turiu nuvilti biggrin.gif tikrai ne tokia pat kaip kitų falenopsių biggrin.gif
Atsakyti