Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Mano paskutiniai pirkinukai - ypač pigūs, nes ""nukauti" su 25% nuolaida - už abu 23lt thumbup.gif

Geltonas miniukas

user posted image

Čia spalva išsikraipė, nes jis ryškiai geltonas

user posted image

O už pasufleravimą, kad Ermitaže yra dėmėtalapių phalaenopsiukų didžiulis dėkui Uranijai wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Dar ir raibuolę ilgalapę už 12lt pagriebiau, bet ji dar nepersodinta ir nepasiruošusi pozavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 23, 00:24)
Manoji belina plum plum po lapa po lapa, nesupratau kas jai  unsure.gif sveikiausi, graziausi stangrus lapai, grazios saknys. Patyriau soka  blink.gif dar taip nebuvo ir nesuprantu nuo ko taip atsitinka... jei uzsilenks visiskai - daugiau jokiu belinu  schmoll.gif trecia karta jau nebepirksiu  doh.gif

Aš irgi į ją dairiausi, bet kai pasiskaičiau, kad ji mėgsta didelę aplinkos dregmę, susilaikiau...
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 23, 00:09)
Mano paskutiniai pirkinukai

geri pirkiniai, ypac taskuotalape thumbup.gif ziurinejau ir as ja Ermitaze neseniai, ir dabar galvoju, kodel nenusipirkau? nesuprantu g.gif
Atsakyti
Mumrikai, jau geltonas miniuuuuukas ..... wub.gif
Beje, aciu visoms uz mano marges komplimentus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2012 03 23, 10:15)
geri pirkiniai, ypac taskuotalape thumbup.gif ziurinejau ir as ja Ermitaze neseniai, ir dabar galvoju, kodel nenusipirkau? nesuprantu  g.gif

dėkui wub.gif tai dar jų bus ir tikriausiai dar yra - turint noro galima "sumedžiot " biggrin.gif

QUOTE(Pumma78 @ 2012 03 23, 10:43)
Mumrikai, jau geltonas miniuuuuukas .....  wub.gif

ačiū wub.gif Man patiko, kad jis sodriai geltonas, ne "išblyškėlis", o ir kompaktiškas - orchidėjų skaičiui didėjant šitas pasirinkimo kriterijus darosi vis svarbesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 03 23, 01:09)
O už pasufleravimą, kad Ermitaže yra dėmėtalapių phalaenopsiukų didžiulis dėkui Uranijai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif kad tik žydėtų ir džiugintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrek96 @ 2012 03 23, 08:57)
Aš irgi į ją dairiausi, bet kai pasiskaičiau, kad ji mėgsta didelę aplinkos dregmę, susilaikiau...

Manai, kad del dregmes trukumo taip? g.gif bet tada butu gal bent jau apvytus unsure.gif o dabar idealios bukles taip nutiko... as galvoju gal pasalus buvo, bet tada ir meduza gaistu, nes kartu atvaziavo. Zodziu nieko nesuprantu, dar taip nebuvo mano praktikoj.
Atsakyti
Gal kas Kaune gražių miniukų matė? O gal geriau parodos palaukt, jaučiu ten bus pasirinkimas ką įsigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 03 21, 20:38)
mano naujokes
zaliuke

na ir gražuolės.man tai antra išvis kerinti.... wub.gif thumbup.gif

QUOTE(GabiSima @ 2012 03 22, 16:45)
Pasidziaugsiu ir as sulaukusi savo gimtadienio proga mylimiausios spalvos zieduko

geltona man labai patinka... thumbup.gif

QUOTE(mumrikas @ 2012 03 23, 01:09)
Mano paskutiniai pirkinukai - ypač pigūs, nes ""nukauti" su 25% nuolaida - už abu 23lt  thumbup.gif
Dar ir raibuolę ilgalapę už 12lt pagriebiau, bet ji dar nepersodinta ir nepasiruošusi pozavimui  biggrin.gif

bigsmile.gif na čia net nenuostabu,kad gražuolės,jau ipratinai mus biggrin.gif
o jau raibuolės kaina tai man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 03 22, 23:24)
Manoji belina plum plum po lapa po lapa, nesupratau kas jai  unsure.gif sveikiausi, graziausi stangrus lapai, grazios saknys.

o neištraukėt iš kiminų? Manai kol kas nekrenta lapai, tik tokie "pasigarankščiavę", žiūrėjau googlėj, tai visur pnš.
Galiu drąsiai teigt, aplamai su rūšiniais lepūnais sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 03 23, 19:34)
  bigsmile.gif  na čia net nenuostabu,kad gražuolės,jau ipratinai mus  biggrin.gif
o jau raibuolės kaina tai man patiko  thumbup.gif

dėkui wub.gif raibuolė ne tik kad pigi, bet ir tikra "salota" - ilgiausias lapas 50cm blink.gif Kitos turimos keturios daug trumpesnės, o apie rūšines nekalbu - jos visiški nykštukai lyginant su šia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2012 03 23, 18:55)
o neištraukėt iš kiminų? Manai kol kas nekrenta lapai, tik tokie "pasigarankščiavę", žiūrėjau googlėj, tai visur pnš.
Galiu drąsiai teigt, aplamai su rūšiniais lepūnais sudėtinga.

Istraukiau. Bet sakau dregmes stygiaus ar pertekliaus jam tikrai nebuvo. Na dabar visiems sakysiu jog bellina nerealus lepuzas.
Atsakyti