Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

mano naujokes
zaliuke
user posted image
ir is elegant serijos nukainuota naujoke paemiau uz 26lt,o kainavo 89lt
user posted image
Atsakyti
Geras pirkinukas,išsivaizduoju ,kokia antroji gėlytė graži,turbūt ir žiedai labai dideli,ir nupigintos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2012 03 22, 12:33)
Geras pirkinukas,išsivaizduoju ,kokia antroji gėlytė graži,turbūt ir žiedai labai dideli,ir nupigintos  thumbup.gif

tai kad tenai tokiu daug dar buvo like
Atsakyti
QUOTE(MeLady @ 2012 03 21, 20:38)
ir is elegant serijos nukainuota naujoke paemiau uz 26lt,o kainavo 89lt
[url=http://www.part.lt/perziura/480693fcc3680d8032437f9ffa192dce290.JPG][img]

čia gal Senukuose jau jas nukainavo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 03 22, 13:36)
čia gal Senukuose jau jas nukainavo?  mirksiukas.gif

taip
Atsakyti
Kokie grazus ziedukai aplinkui thumbup.gif jei galeciau, nesustodama prisipirkciau orchideju ir visus kampus papuosciau wub.gif MeLady is elegant serijos labai grazi Jusu gelyte 4u.gif
Pasidziaugsiu ir as sulaukusi savo gimtadienio proga mylimiausios spalvos zieduko
user posted image
Atsakyti
MeLady, labai labai gražūs gėliukai wub.gif Pas mus jau apvytusiais žiedais ir nukainuotos iki 50lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 20, 22:22)
Gal mano "deguto saukstas" nepagadins dziugios sioje temoje vyraujancios nuotaikos> pries trejeta metu nusipirkau grazi zydincia orchideja, kuri perzydejusi eme ir sublogo, stai taip>
user posted image
user posted image
atskyriau mano akimis ziurint sveikesne augalo dali>
user posted image
bet abi jos man atrodo silpnos ir nelaimingos.....
Gal patartumete kas cia per liga ir kaip su ja kovoti?
Is anksto dekinga savo ir abieju orchideju vardu  ax.gif

Negi taip ir nesulauksiu jokio patarimo iš orchidėjų mylėtojų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 22, 17:12)
Negi taip ir nesulauksiu jokio patarimo iš orchidėjų mylėtojų verysad.gif

Cia ne prieziuros tema, eikite ČIA
Atsakyti
Puikiai žinau kur yra bendra sergančių augalėlių priežiūros tema. Atsiprašau jei to paties pasiteiravau ir tiesiogiai pas orchidėjų mylėtojas...........
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 03 22, 17:22)
Puikiai žinau kur yra bendra sergančių augalėlių priežiūros tema. Atsiprašau jei to paties pasiteiravau ir tiesiogiai pas orchidėjų mylėtojas...........

Yra ne šiaip sergančių augalų, o orchidėjų priežiūros tema - ten taip pat renkasi orchidėjų mylėtojos, tik ten daug greičiau galima gaut patarimą doh.gif Šita tema vadinasi "Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema", tai prie ko čia ligos ir patarimai g.gif Aišku nieks nepyksta ir čia išvydę klausimus apie ligas, bet todėl ir neatsako, kad ne tam ši tema skirta ax.gif
Atsakyti
Manoji belina plum plum po lapa po lapa, nesupratau kas jai unsure.gif sveikiausi, graziausi stangrus lapai, grazios saknys. Patyriau soka blink.gif dar taip nebuvo ir nesuprantu nuo ko taip atsitinka... jei uzsilenks visiskai - daugiau jokiu belinu schmoll.gif trecia karta jau nebepirksiu doh.gif
Atsakyti