Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

user posted image

MANIAKĖMS - BAZIŲ ADRESAI:

KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena

user posted image

Floriada

GĖLIŲ PARDUOTUVĖS:

user posted image

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

user posted image

KLAIPĖDOS RAJ.:
Orchidėja

Orchidėjų priežiūros tema

user posted image

AUGINTOJŲ ALBUMŲ NUORODOS!
Lorute
Tina*
J*G*
Evaja
Raun'a
Pokahonta*
Sokejuke86

user posted image

Sena tema

2012 gegužės 18-19-20 dienomis Kaune PLC "Mega" organizuojama kasmetinė egzotinių augalų paroda. Parodos tema pažintinė - parodomoji. Todėl kviečiame visus aktyviai dalyvauti.
Šiai parodai esame pasiruošę parodyti ne tik žydinčius, bet ir įdomius nežydinčius augalus. Parodoje stengsimės augalus pristatyti nedidelėmis kompozicijomis, kurios padės atskleisti spalvas, raštus, formas, augimo būdus. Kiekvienam norinčiam suteiksim galimybę pristatyti savo asmenines kolekcijas.

Lietuvos orchidėjininkų draugijos nariai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 28 vasario 2012 - 15:13
Aciu Lerikyte uz naujus namucius 4u.gif

ir dekoju uz pagyras 4u.gif Geltoniuke, tiesiog atgaiva akims, tokia apniukusia diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 02 28, 16:14)
Aciu Lerikyte uz naujus namucius  4u.gif
ir dekoju uz pagyras  4u.gif Geltoniuke, tiesiog atgaiva akims, tokia apniukusia diena  thumbup.gif

grazuole naujoke wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lerikyte, kokios gražios gėlytės temos pradžioje wub.gif

o aš vis neprisiruošiau savo raibuoliukės pilnai išsiskleidusios parodyt, tai dabar rodau kol nenužydėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 02 28, 06:24)

o aš vis neprisiruošiau savo raibuoliukės pilnai išsiskleidusios parodyt, tai dabar rodau kol nenužydėjo  biggrin.gif

bigsmile.gif Grazi, tokia forma lapu idomi smile.gif
O musu orchideju sajunga balandi ruosia paroda, tai as galvoju buti savanore teiseju pagalbininke. Butu visai idomu paziuret kaip jie vertina gelytes ir kaip nusprendzia laimetojus blush2.gif
Atsakyti
Aciu, Lerikyte 4u.gif

tviga, labai grazus paphiopediliumas wub.gif
Atsakyti
Ačiū , lerikyte už tokius spalvingus namučius 4u.gif

Nila, koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif

Tviga thumbup.gif

įdedu , ką radau tik gėlėse, berods kkunigundos tokia buvo irgi g.gif jaučiu bus pašalę, ale kai pigi - neatlaikiau lotuliukas.gif
user posted image

Woman, tokią man žadėjai? g.gif
Atsakyti
visu gelytes tiesiog thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
merginos,patarkit kur galeciau internetu isigyti zemes fenelopsiams ir dedrodiumam?pas mus mieste nera.arteja pavasarys,reikes persodint visas gelytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tviga @ 2012 02 28, 16:24)

o aš vis neprisiruošiau savo raibuoliukės pilnai išsiskleidusios parodyt, tai dabar rodau kol nenužydėjo  biggrin.gif

groziu grozis wub.gif

QUOTE(rrine @ 2012 02 28, 16:34)

Nila, koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tviga thumbup.gif

įdedu , ką radau tik gėlėse, berods kkunigundos tokia buvo irgi g.gif  jaučiu bus pašalę, ale kai pigi - neatlaikiau lotuliukas.gif

ai nai nai kokia zavuole wub.gif

Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2012 02 28, 16:38)
visu gelytes tiesiog thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
merginos,patarkit kur galeciau internetu isigyti zemes fenelopsiams ir dedrodiumam?pas mus mieste nera.arteja pavasarys,reikes persodint visas gelytes 4u.gif

Jonavoj nėra maximos?
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=1

ačiū , lerikyte
Atsakyti
Kadangi as kartais linkus i ekstremumus, uzsimaniau stipriausiai kvepiancios brassios doh.gif Ar tiesa, kad tai yra verucosa?
Atsakyti
QUOTE(rrine @ 2012 02 28, 17:34)

Nila, koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tviga thumbup.gif

įdedu , ką radau tik gėlėse, berods kkunigundos tokia buvo irgi g.gif  jaučiu bus pašalę, ale kai pigi - neatlaikiau lotuliukas.gif

Taip tokia pati gražuolė thumbup.gif greičiausiai baigianti žydėti, nes keli žiedeliai, visa kekė jų turėtų būti, kai pirkau kai kurios buvo taip pat smarkiai apvytusios 4u.gif
na tas jos raudonumas tiesiog viliojantis, foto neina išgauti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tviga @ 2012 02 28, 17:24)

nuostabus žiedelis 4u.gif
na nelabai jos auga pas mane, greičiausiai trūksta šviesos, 1 turiu pasilikusi, na žiūrėsim gal kada ir mums pavyks pasirodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 28 vasario 2012 - 15:47