Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (III tema)

aciuks.gif
Atsakyti
Ri art super wub.gif einu dabar kavos pasidaryt, skaniai atrodo 10 balu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malibu @ 2012 05 29, 10:37)

Koks netiketas vaizdelis, labai grazu ir miela, toks siltas ir sauletas.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 30, 13:31)
Aliete, o sage butinai turi buti prabangiam remelyje? smile.gif Manau viskas labiau priklauso nuo to, kas jame bus ilieta smile.gif

aišku , kad ne ..., čia gal daugiau ne apie prabangumą pagrindo kalbu ,o apie pačia formą ...na ženlkiukišką man tokia forma biggrin.gif...nežinau man vaizduotė kažkaip prie tokios formos "piešia " ale reklaminį įliejimą ,na pvz. kokios firmos logotipą blush2.gif

Ri Art skani kava thumbup.gif
pirmu žvilgsnių užmačius nuotrauką , parašo violetine gelytę priskyriau liejiniui biggrin.gif , ale tiktu prie kavos rudumo toks nedidelis violetinis akcentas

mergaitės tėma į pabaigą bigsmile.gif
kas užvedinės naują ?
nepamirškime temos pavadinimą pakeisti , atsiminant aptarinėjome , kad nelabai tinka tik vienos dervos pavadinimas- ice resin ...gal vadinam - įvairios dervos liejiniai ... na , kad apibendrintai daugiau būtų...gal dar kas kokių pasiūlymų turite ?

Atsakyti
Jetau, atrodo neperseniausiai temele atidaryta, o jau 50 psl prirasem blink.gif Kazkas lyg paveldejo teise nauja tema kurti? hihihi.gif
O del pavadinimo, gal vadinti tiesiog - DERVOS LIEJINIAI? Juk daugumoj uzsienyje naudoja tik zodi resin, tai gal ir mes padarom ta pati?
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2012 05 30, 13:11)
auryte2 , verinukas gražuolis , tie žalvariniai drugeliai tarp grandinėlių gražiai skamba  mirksiukas.gif , o ir įlietas popierinis drugelis fainuolis ,net su ūsais  smile.gif su titan sunku dirbti- reikia kantriai ir ilgai maišyti , kad praskaidrėtų ir dingtu burbuliukai ..., nors man kartais tie titan duodami burbuliukai visai patinka , su kitą derva norėdamas burbuliukų gali neišgauti  biggrin.gif

dekui uz komentarus hi.gif , is esmes man be galo patinka rutuliukai, burbuliukai, kamuoliukai doh.gif bandysim gerint technika

Ri Art super kavukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 30 gegužės 2012 - 14:04
Dėkui už kritiką ir pagyrimus. Iš tiesų, paskutiniu metu persimečiau į aukso ir žalvario spalvą, sidabras šiuo metu netraukia, bet tuoj parodysiu liejinukus ir sidabro rėmeliuose. Aliete, tulpių lapai įlieti nuostabiai, tačiau "įpakuoti" akmenėliai tame vėrinyje ne mano skonio. Už tai dievinu tavo vielučių raitaliojimus ir kitus karoliukų jungimo būdus.
Kavos auskarai puikūs, šaunuolė RiArt
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 30, 14:27)
Jetau, atrodo neperseniausiai temele atidaryta, o jau 50 psl prirasem  blink.gif Kazkas lyg paveldejo teise nauja tema kurti? hihihi.gif
O del pavadinimo, gal vadinti tiesiog - DERVOS LIEJINIAI? Juk daugumoj uzsienyje naudoja tik zodi resin, tai gal ir mes padarom ta pati?

man -DERVOS LIEJINIAI thumbup.gif , trumpa ir aišku smile.gif

QUOTE(Malibu @ 2012 05 30, 15:18)
Aliete, tulpių lapai įlieti nuostabiai, tačiau "įpakuoti" akmenėliai tame vėrinyje ne mano skonio. Už tai dievinu tavo vielučių raitaliojimus ir kitus karoliukų jungimo būdus.

ten gintaro gabalėliai ax.gif ..., man gintaras patinka ..., bet gi susiduri su problema - vien tik gintaro vėriniai pabodę, asocijuojasi su gintarais nuo Palangos tilto biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti