erzinu , pries 3m rinkau kriaukles iki siol neturejau kur panaudot
QUOTE(Malibu @ 2012 05 29, 11:37)
[[/img]
zavus auksiukas man tai viduryje noretusi sviesiu gelyciu
auryte2, grazu, tik is arciau nufotografavus islindo burbuliukai Na, gal cia taip ir uzmanyta buvo
Malibu, labai tvarkingas darbelis, dailus, bet man gal to aukso daugoka...
Panos, atejau su klausimu... Radau kur galima nusipirkti tokiu remeliu sagems
Beda ta, kad maziausias kiekis - 50 vnt. Vieneto kaina iseitu apie 1 lt. Ar atsirastu norinciu tokiem remeliam? Man uztektu kokiu 20-25 vnt, tai likusius mielai kam nors perleisciau uz savikaina. Jei kas susidometu - brukstelekit i az
Malibu, labai tvarkingas darbelis, dailus, bet man gal to aukso daugoka...
Panos, atejau su klausimu... Radau kur galima nusipirkti tokiu remeliu sagems
Beda ta, kad maziausias kiekis - 50 vnt. Vieneto kaina iseitu apie 1 lt. Ar atsirastu norinciu tokiem remeliam? Man uztektu kokiu 20-25 vnt, tai likusius mielai kam nors perleisciau uz savikaina. Jei kas susidometu - brukstelekit i az
QUOTE(Bjauruska @ 2012 05 29, 15:25)
auryte2, grazu, tik is arciau nufotografavus islindo burbuliukai Na, gal cia taip ir uzmanyta buvo
cia dar neigudusios rankos ir prasciausia mase
Sagiu pagrindai visi rezervuoti, laisvu nebeliko
o vargeli tas smalsumas mane prazudys.. ilindau laisva minutele turedama cia pas jus ir apakau nu kokie super darberliai , seile istyso, ekrana nuseiliojau ir nagus niezti... oi liga arteja.. pabandysiu manau prie progos sia technika.. tik va jei netureciau formeliu gal kuom jas pakeiciat?
laba diena pamirsau
laba diena pamirsau
Bjauruska , ženkliukus darysi ? , pagrindai man rodos tokie lyg skirti ženkliukams
drugelių priskrido
Malibu , jau pastebėjau , kad mėgsta vadinamųjų prabangių spalvų derinius - auksinės , perlų su kristalų žibėjimų ... , tokia prašmatni sagė
auryte2 , verinukas gražuolis , tie žalvariniai drugeliai tarp grandinėlių gražiai skamba , o ir įlietas popierinis drugelis fainuolis ,net su ūsais su titan sunku dirbti- reikia kantriai ir ilgai maišyti , kad praskaidrėtų ir dingtu burbuliukai ..., nors man kartais tie titan duodami burbuliukai visai patinka , su kitą derva norėdamas burbuliukų gali neišgauti
kriauklių lobynas , ten tą veduoklinė ,plokščia tikrai tiktu įliejimams
ech , aš taip pat turiu įvairių kriauklių ir dar sraigių kiaukutų , bet taip ir neprisiruošiu rimtam panaudojimui , o ir rimtos idėjos panaudojimui neturiu
*Terra* -liga gali būti sunkios formos ,
jei daugiau pasiskaitinėsi šias temas , pamatysi , kad liejama ne tik į formeles
galima sakyti yra trys pagrindinai darbo su derva būdai :
1. liejimas į įvairus remelius ( pirktinius ir pačių pasidarytus)
2. liejimas į lanksčios plastmasės ir silikono formelės
3. dervos sluoksnių liejimas/ apliejimas objekto nenaudojant formų
drugelių priskrido
Malibu , jau pastebėjau , kad mėgsta vadinamųjų prabangių spalvų derinius - auksinės , perlų su kristalų žibėjimų ... , tokia prašmatni sagė
auryte2 , verinukas gražuolis , tie žalvariniai drugeliai tarp grandinėlių gražiai skamba , o ir įlietas popierinis drugelis fainuolis ,net su ūsais su titan sunku dirbti- reikia kantriai ir ilgai maišyti , kad praskaidrėtų ir dingtu burbuliukai ..., nors man kartais tie titan duodami burbuliukai visai patinka , su kitą derva norėdamas burbuliukų gali neišgauti
kriauklių lobynas , ten tą veduoklinė ,plokščia tikrai tiktu įliejimams
ech , aš taip pat turiu įvairių kriauklių ir dar sraigių kiaukutų , bet taip ir neprisiruošiu rimtam panaudojimui , o ir rimtos idėjos panaudojimui neturiu
jei daugiau pasiskaitinėsi šias temas , pamatysi , kad liejama ne tik į formeles
QUOTE(aliete @ 2012 05 30, 13:11)
skaiciau visa sita tema, aiskiau pasidare bet kai pabandysiu tada klausimu bus kruva
Aliete, o sage butinai turi buti prabangiam remelyje? Manau viskas labiau priklauso nuo to, kas jame bus ilieta
Vaišinu karšta "Etiopijos kava"
QUOTE(Ri Art @ 2012 05 30, 13:35)
Vaišinu karšta "Etiopijos kava"
Nors kavos nemegstu, bet sita "skani"