Laba pavakare.
Nuostabūs visų darbeliai jau vien tuom kad išskirtiniai, ir kartais net norint kito tokio sukurt nesigautu.
O kad jau užsukau, tai pasirodysiu. Darbo su derva čia nedaug, bet jau senai kirbejo mintis ją panaudoti tokiam tikslui.
Taigi Jūsų teismui "Gėlių pieva"
LeeLu, labai grazus darbas Tik neiziuriu, kur ten derva panaudota
Gil visiskai teisi Viduriukyje dervoje ilieta detale. Na, tipo pasidariau kabasoniuka ir tada jau jis apvertas puostas ir t.t. Todel ir sakiau kad darbo su derva cia minimaliai
Aga, tai buvau gerai pagalvojus, kad vidutine gelyte ilieta, bet toks skaidrumas ir jokio blizgesiuko - suklaidino Tikrai grazu
LeeLu , labai jau dailus vėrinys , puikiai sukomponuota visuma
o , aš šiom dienom žaidžiau su gintaru , iš vienų senu karolių dariau keturis vėrinius , vėriniai buvo vieno sprendimo tik skyrėsi jų centrinės dalys , pakabukai ,
čia fragmentas visų keturių su pakabukais
o,čia vienas iš keturių su tulpės žiedlapiu
o , aš šiom dienom žaidžiau su gintaru , iš vienų senu karolių dariau keturis vėrinius , vėriniai buvo vieno sprendimo tik skyrėsi jų centrinės dalys , pakabukai ,
čia fragmentas visų keturių su pakabukais
o,čia vienas iš keturių su tulpės žiedlapiu
Aliete, labai grazu Ypac tas tulpes ziedlapis...
Laba diena.
Aciu uz pagyrimus
Bjauruska, skaidrumas ir grazumas nuotraukoj. Gyvai matosi kad yra siek tiek oro burbuliuku, bet jie tokie maziukai, kad isiziuret reik
Aliete, labai grazus paskutiniai verinukai, ir ideja superine O tulpiu ziedlapis tai visai be zodziu, labai puikiai jis cia gaunas
Aciu uz pagyrimus
Bjauruska, skaidrumas ir grazumas nuotraukoj. Gyvai matosi kad yra siek tiek oro burbuliuku, bet jie tokie maziukai, kad isiziuret reik
Aliete, labai grazus paskutiniai verinukai, ir ideja superine O tulpiu ziedlapis tai visai be zodziu, labai puikiai jis cia gaunas
Sveikos merginos, nenoriu teršti šios temos, todėl įmetu nuorodą į savo postą kitoje temoje. http://www.supermama...;#entry55887940 Būčiau dėkinga, jei pareikštumėte savo nuomonę.
QUOTE(Malibu @ 2012 05 28, 11:00)
Sveikos merginos, nenoriu teršti šios temos, todėl įmetu nuorodą į savo postą kitoje temoje. http://www.supermama...;#entry55887940 Būčiau dėkinga, jei pareikštumėte savo nuomonę.
jau kaip dejau nuomone tai dejau
as ebay tokio turto uzgriebiau