QUOTE(Šarlatanė @ 2012 05 15, 22:58)
Na, ir dar klausimukas, jei galima:
Kokio storumo vielą geriausia naudoti rėmelių gaminimui?
Bei kokio storumo viela geriausiai tinka tokiems dalykam, kaip žiedelių, adatėlių išsilankstymui ir pan.?
Dabar esu užsisakiusi gatavų, bet manau pačiai pasigaminti tuos dalykus iš vielos apsimokiau gaunasi.
Kokio storumo vielą geriausia naudoti rėmelių gaminimui?
Bei kokio storumo viela geriausiai tinka tokiems dalykam, kaip žiedelių, adatėlių išsilankstymui ir pan.?
Dabar esu užsisakiusi gatavų, bet manau pačiai pasigaminti tuos dalykus iš vielos apsimokiau gaunasi.
visokiems išsilankstymams tinka 0,8mm storio viela
o remeliams palankstyti geriau storesnės , 1,00mm , 1,2mm ,nes liejimui norisi iškilesnės briaunos ... gali būti dar storesnės , bet čia susidursi su lankstymo problema
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 05 16, 07:15)
Klausimas - o yra koks nors budas i derva ilieti nedziovinta augala? Ar dregme vis vien paveiks taip kad nesustings?
sustingti sustingsta , bet neišdžiuvęs augalas " išmeto" dervą baltais plėmais..., na taip mano bandymuose buvo
kiek pamenu lyg taniux sakė , kad užliejo neuždžiuvusią gėlę nepilnai , ir padžiuvus baigė lieti ...
pasirodysiu tulpių žiedlapius , šiaip ne taip aš juos įveikiau , kiek sluoksnių net neklauskite , nes pati nesuskaičiuoju , spalva taip pat kiek "susivalgė", bet man tai netrukdo, nes struktūra žiedlapio išryškėjo