QUOTE(Šarlatanė @ 2012 05 13, 21:11)
kai aš visą gyvenimą buvau tiksliukė ir tik gal prieš mėnesiuką staigiai atsirado potraukis atskleisti meniškąją pusę, nors niekada gyvenime nerankdarbiavau, tai...
Bet aš vis tiek noriu pasirodyti kam nors, o dėl vieno, kito darbelio skolintis fotoaparatą kažkaip nelabai verta, tai tenka draugauti su tuo, kas yra
Šarlatanė , smagus man toks požiūris ,
kūrybinis procesas turi kelis etapus- norą daryti, sugalvojimą ką daryti , pati darymo procesą ir pasirodymą ką esi padaręs
ir negalima numenkinti to pasirodymo , nes tai baigiamasis kūrybos procesas, kai kūrėjas sulaukę savo darbo įvertinimo ..., nes jei tik laikys darbus savyje , pradės "virti savo sultyse"
kadangi aš tikrai nesu minimalizmo megėja , dauguma maniškių darbų perkrauti
, tai man verinys savo gausa patinka , na yra į ką kaip aš sakau "akis paganyti" , pažiūrinėti kas ten įlieta
..., gal būt pasiūlyčiau , kad margumo būtų mažiau pakeisti kaspinuką į vienspalvį
fotografamimas... galima šiek tiek ir šią situacija, belaukian fotoaparato pagerinti , -reiktų pabandyti fotografuoti ant lygaus fono pvz. ant paprasčiausio balto popieriaus -kontrastas bus didesnis tarp fono ir darbo ...ir dar prisiminti , kad yra nuotraukų koregavimo programos
, kur galima nuotrauką pašviesinti, suteikti kontrasta ir pan. , nereikia pradžiai tam mandrų programų , galima išsiversti ir su paprasčiausia microsoft pakete esančia