Gil, labai gražu, o spalva, kaip tik švelni su paslaptimi
Gil, pasidalink - o ką ten įliejai?
QUOTE(Nuotaikinga @ 2012 05 05, 10:25)
Gil, pasidalink - o ką ten įliejai?
Ten tulpės žiedlapis.
Gil - nežinojęs neatspėtum kas ten yra.
Pažiūrėjau spalvotas dervas. Įdomus reikalas, tik jos aišku tinka kai yra ryškiai išreikšta forma. Paderinus su skaidriais galima visai įdomių dalykų sukurti
Pažiūrėjau spalvotas dervas. Įdomus reikalas, tik jos aišku tinka kai yra ryškiai išreikšta forma. Paderinus su skaidriais galima visai įdomių dalykų sukurti
QUOTE(Gil @ 2012 05 07, 10:35)
Aš dar bandžiau šviestis, kokiais klijais ar kitaip vadinama priemone tept popieriukus, kad jie impregnuotųsi ir negražiai nepermirktų užlieti. PVA gal neblogai, jei ploną sluoksnį tept, bet gal kažkokių dekupažinių klijų būna, kurie tam geriau tinka?
Esu dar visiška naujokė ir darbas su ice resin man dar tik pirminėje eksperimentavimo stadijoje, tai galbūt patarėja iš manęs ne kokia, bet... Aš naudoju šitą priemonę popieriaus skiautelėms nuo resino persigėrimo apsaugoti:
Tik tą popieriaus skiautelę reikia kelis kartus pakartotinai gerai ištepti su šia priemone ir leisti gerai išdžiūti, kitaip koks kamputis vis tiek gali persigerti.
Ir dar norėčiau paklausti kelių klausimų:
1) Kokiu būdu jūs pragręžiate skylutes savo darbeliuos, kad juos būtų galima pakabinti? Kokį grąžtą naudojate ar ką?
2) Kaip apgludinate negražius kraštelius?
Čia tik keli mano pabandymai iš visų. Atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, fotografavau su telefonu. Foto aparatą dar tik planuoju kada nors įsigyti...
QUOTE(Šarlatanė @ 2012 05 07, 12:40)
Ir dar norėčiau paklausti kelių klausimų:
1) Kokiu būdu jūs pragręžiate skylutes savo darbeliuos, kad juos būtų galima pakabinti? Kokį grąžtą naudojate ar ką?
2) Kaip apgludinate negražius kraštelius?
1) skylutės pragręžiamos grąžteliu , tam tinka plonas , berods jis vieno milimetro grąžtelis , jei nera pačio grąžtuvo , tai grąžtelį galima paklijavus įsistatyti į kokį pagrindą ir gręžti rankomis ..., procesas ilgesnis, bet pragręžti tikrai galima, dervą gan lengvai pasiduoda
2) liejinio krašteliai apdirbami smulkiu švitriniu
gaila, kad nuotraukos prastokos ..., neina visų grožių įžiūrėti...bet tas centrinis liejinukas rodos įdomus
Gil , popieriui impregnuoti visai tinka purškiamas sintetinis lakas
o, pva kartais gali duoti užliejus baltumus
QUOTE(aliete @ 2012 05 08, 13:51)
ateinu pasigirti
ne kiek auskarais , kiek nuotrauka ... man ji tikrai patinka
ne kiek auskarais , kiek nuotrauka ... man ji tikrai patinka
ir gerai kad giriesi - nugi fain
o tikrai - gėlytes nedžiovinusi liejai?
Atrodo tai kaip "tikros"
Aliete, grazu, kaip ir visada
O as cia toki verinuka sumeistravau
O as cia toki verinuka sumeistravau