Kiekviena derva turi savo kodus, kurie rodo jos skiedimo su kietintoju (mes tik kietintoją ir žinojom (realiai iki šiol tik su epoxy dervomis dirbdamos) proporcijas. Ant kiekvienos pakuotės, o jau kur kur, bet ant didelių "techninių" pakuočių tie kodai tikrai yra, ir pasakius kodus, nusimanantys diedai mums būtų iššifravę kokios tai dervos, ir ar jos mums tinka išvis pagal charakteristikas papuošalams. O išsiaiškinusios būtume tikrai jos net nepirkusios... (bent jau aš tai tikrai ne). Informacija buvo "įslaptinta"...
Taip kad nereikia lia lia...
Mergina simpatiška labai, ir fainutė, bet ne kvailutė... Paklausti tėvelio tikrai galėjo kodo: nuo taros nurašyti raides ir skaičius daug mokslo nereikia, ir telefonu sudiktuoti, bet neklausė, nes googlas ir Baltarusijoje veikia, ir ten mes matyt būtume radusios kad ta derva kainuoja visa 20 kg kanistrė tiek , kiek gal iš mūsų už 2 kg gavo. Niekas nesitemptų per sieną tos smarados, jei ji nebūtų daug pidesnė, nes ir Lietuvoje visokios yra, ir tokiomis pat techninėmis charakteristikomis, tik kainos skiriasi.
Išfasavo irgi į šiai dervai netinkamą plastikinę tarą, nes kibiriukas kainuoja iki lito, bet ir čia "užsidirbo" dvigubai už abu indelius (tokius kibiriukus pirkau draugės tėčiui medui pilstyti, ir juos pirkau Šiaurės miestelyje, netoli merginos namų kaip tik yra tas sandėlys, kur juos parduoda, todėl abiejų indų kainas netyčia žinau).
Tai tokios lyg ir "smulkmenos", bet nemalonios...
Jei ta derva mums bent tikusi būtų, gal tokie dalykai nebūtų užkliuvę... Dabar kaip bebuvę, bet mes jaučiamės apgautos.
Nuotaikingos vaiko būrelyje , ar pas automobilininkus pigiau gausis
na šito pasakyti negaliu, nes reikia aiškintis būtent charakteristikas...
Man svarbiau jau ne 3 litų skirtumas, bet kad tiktų rankdarbiavimui, va kodėl eisiu kalbėti su tuo būrelio vadovu. Ir jis pasiūlė, kad atsineščiau kažką užlieti pabandymui. Eksperimentuoti ir jam įdomu pasidarė.
Žmogus dirba su vaikais daug metų, nuo sovietmečio išbandė kalnus visokių dervų, ir prisimena laikus kai tos dervos buvo tik gal išvis kelių markių, o dabar iš didelės gausos jau renkasi kas tinka mažiems daiktams daryti (modeliukams).
O automobiliai dideli, ir užmaišyti reikia didelius kiekius.
Jis sakė, kad jei tiks ir patiks savybės, man duos tiesioginius adresus kur ir po kiek jie perka tą dervą. Taip kad rinktis sakytis arba ne - spręsti bus mums.
O man po viso šito "balagano" vis labiau noras kyla iš UK atsisiųsti Crystal resin didesnę pakuotę ir spjauti į visas technines smirdančias nesąmones...