Nea, cia kaip tik i Kauna reiks gabenti
QUOTE(Aruna @ 2012 04 10, 09:31)
Oho, merginos, operatyviai čia. Jau darbų pasipils.
Taniux
Norėjau jungtis, bet pagalvojau, kad 1 kg daugoka man.
Taniux
Norėjau jungtis, bet pagalvojau, kad 1 kg daugoka man.
tai, Aruna, gali gi puse kg. imti , gaunasi apie 400ml. , pigu
man tai norisi "pasitaškyti" , tai kilogramas kaip tik
pasirodysiu sages , pavasarinės
Alietiskos sages
Aliete, aš visada žaviuosi VISAIS darbeliais! Visada apaikčioju
QUOTE(aliete @ 2012 04 10, 11:47)
tai, Aruna, gali gi puse kg. imti , gaunasi apie 400ml. , pigu
nu nerealiai!!! Aisku kaip profesionaliai musu tai tik maza pastabele, kad zibutes kazkokios pavargusiai liudnos... bet pats darbelis, sukinuku gausa mane suzavejo
dėkavojam už pagyrimus sagėm
o, žibutes tai sunku gerai išdžiovinti , kad ryškios spalvos neprastu, šitos kiek "vintažinėmis" patapo ..., mano pastebėjimais labai svarbu , kokiu oru jas nuskini , jei pasitaiko saulėta , tai geriau būna ..., bet , kai skyniau pirmasias , tai apniukusios , dregnos dienos buvo...
man dar baisingai nesiseka su alyvų žiedais - na niekada dar nepavyko išdžiovinti , kad švelni alyvinė spalva išliktu , visada nuruduoja ..., dar iki alyvų žydėjimo toli , bet vis tą norą alyvų turėti atsimenu ...
o, žibutes tai sunku gerai išdžiovinti , kad ryškios spalvos neprastu, šitos kiek "vintažinėmis" patapo ..., mano pastebėjimais labai svarbu , kokiu oru jas nuskini , jei pasitaiko saulėta , tai geriau būna ..., bet , kai skyniau pirmasias , tai apniukusios , dregnos dienos buvo...
man dar baisingai nesiseka su alyvų žiedais - na niekada dar nepavyko išdžiovinti , kad švelni alyvinė spalva išliktu , visada nuruduoja ..., dar iki alyvų žydėjimo toli , bet vis tą norą alyvų turėti atsimenu ...
Reikia pameginti su lygintuvu padziovinti, bent jau as taip vaskuoles dziovinau ir spalva praktiskai nepakito. Gelytes reikia tarp popieriaus ideti (geriau imti bent kelis skuoksnus popierinio ranksluocio) ir lygintuvu pakaitinti. Isdziuna tikrai greit. Pabaigai dar i kyga kokia idedu, kad galutinai isdziutu.
Del alyvu, tai keista... Matyt man pasiseke Dziovinau kygoje ir spalva issilaike. Kazkada rodziau
Cia dar su titanu uzpylus buvau.
O as labai jau laukiu naujos dervos... Vakar pabaigiau Crystal resin, tai dabar jau badas.... Beja, man ji i pabaiga kazkodel pabalo ir atsirado kazokiu nuosedu epoksidinej... Bet ipylus kietiklio ir gerai ismaisius nuskaidredavo...
Cia dar su titanu uzpylus buvau.
O as labai jau laukiu naujos dervos... Vakar pabaigiau Crystal resin, tai dabar jau badas.... Beja, man ji i pabaiga kazkodel pabalo ir atsirado kazokiu nuosedu epoksidinej... Bet ipylus kietiklio ir gerai ismaisius nuskaidredavo...
O Dieve kur as įsilindau Visai netyčia vakar vakare radau pirmąją jūsų temą ir praradau ramybę. Negalėjau nueiti miegoti kol neperskaičiau visų Kaip gražu, kaip gražu viskas ir kaip nagai niežti pačiai ką nors pabandyti.....
Jurgel, uzuojauta... Dabar jau nieko kito nelieka, tik imti derva i rankas ir kurti
Tai jau taip. Savaitgalį jau suplanuota kelionė į miestą, dervos pirkti ir rėmeliu Pradžioj iš senukų pasibandysiu, kad pajusčiau kas čia per daiktas yra
Bet kokius jūs grožius kuriat, niekaip dar negaliu atsigauti
Bet kokius jūs grožius kuriat, niekaip dar negaliu atsigauti