Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika (III tema)

QUOTE(Miško uoga @ 2012 04 05, 08:27)
Man truputį vyras paporino man, kad tokia techninė derva gali būti labai toksiška. Gali reikėti dirbti su specialiomis kaukėmis ir labai gerai vėdinamoje patalpoje.. Pas mane tokių sąlygų nebūtų  unsure.gif Dėl to šią akimirką susilaikau dėl to savo 1 kg  blush2.gif  unsure.gif
Ar turi ta derva kokią markę? reikia pagooglinti apie jos toksiškumą  4u.gif

nu ir man jau idomu! nenoreciau nusinuodyt smile.gif
Atsakyti
Pavasars jau kaip ir prasideda, tai maisyti dervos galima ir i balkona iseiti arba bent jau langus atsidaryti smile.gif Nematau dideles bedos smile.gif
Atsakyti
o kažin kaip stingimo procesas? maišyti tai maišyti, bet gal ir laikyti reikėtų ne patalpoje?
ir jei oras vėjuotas tai irgi ne pačios geriausios sąlygos dirbt lauke ax.gif
būt gerai, kad ta derva būt netoksiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 05 balandžio 2012 - 07:37
Kai dideliais kiekiais su ja dirba, tai labai smirdi, bet kaukiu nereikia, nenusinuodysi. Su mazais kiekiais ne taip baisu, bet zinoma, geriausia butu vedinamoje patalpoje. as dirbau prie praviro lango, taip pat ir dziovinau ja. Kai sudziusta, nebelieka jokio kvapo. Mase stingti pradeda po 30-40min, jei silciau, tai gali po 20min.
As is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
man tai briedas kazkoks, pvz paskutini karta derva sustingo, bet pavirsius toks biski lipnus... ka daryt - dar uzliet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 04 05, 09:11)
man tai briedas kazkoks, pvz paskutini karta derva sustingo, bet pavirsius toks biski lipnus... ka daryt - dar uzliet?  ax.gif

matyt proporcijos nesigavo tinkamos, uzliek dar karta biggrin.gif man irgi taip yra buve 4u.gif
Atsakyti
agnera_jewellery , jei teplus paviršius gavosi, per daug kietiklio pasitaikė , kietiklio dozavimas dažna problema , bent jau man biggrin.gif
aišku galėjo ir dervos per didelis santykis būti, tada labai ilgai kietėja , bet paprastai po 3-4 parų sustingsta
žodžiu problema proporcijose smile.gif
sluoksnį ant viršaus gali drąsiai dėti - paprastai sutvarko situacija smile.gif

gundinsiuos ir aš 1kg. geramike dervos smile.gif , kadangi pavadinimas neaiškus tai toks bus kodinis vardas biggrin.gif , nors vis gi vardą , bent jau skaičiukų tai tikrai ji turi ..., būt įdomu jį sužinoti...

kad toksiška ji tai ,matyt, taip ..., bet visos jos turi toksiškumo , net ir spec., juk vis tiek gaminamos iš tos pačios chemijos ..., na , bet gi papuošalų liejimo fabrikėlio nieks čia nesiruošia atidaryti biggrin.gif

tai dar keli klausimai geramike :
-per kiek laiko galima tikėtis tą dervą gauti ?
-jei nesi iš Vilniaus , ar butu galima susitarti , kad dervą būtų atsiusta siuntiniu, ar per autobusu siuntas ?
- na o trečia klausimą, finansinį- kaip ,kada apmokėti , tai jau per až prašome smile.gif
Atsakyti

1. geramike 2kg
2. Rene 1kg
3. Bjauruska1 kg.
4. Nuotaikinga 1 kg
5. kristucia 1kg (Kaunas)
6. agnera 1 kg
7. Miško uoga 1 kg - abejojanti biggrin.gif
8. Taniuxs 1kg (Kaunas)

Taigi tuoj vasara, vedinsim ir nenusinuodinsim. Kaisiosim visus augalus is eiles issisiepusios ir negaila , kad nesigaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siulau prie vardu uzsirasyti miestus Pvz i Kauna atsiusti viena deze su buteliukais ir po to susitikus issidalinti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2012 04 05, 09:29)
Taigi tuoj vasara, vedinsim ir nenusinuodinsim. Kaisiosim visus augalus is eiles issisiepusios ir negaila , kad nesigaus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Siulau prie vardu uzsirasyti miestus Pvz i Kauna atsiusti viena deze su buteliukais ir po to susitikus issidalinti  biggrin.gif

tu teisi 4u.gif eisim lauk dirbt biggrin.gif neabejoju jau biggrin.gif

1. geramike 2kg
2. Rene 1kg
3. Bjauruska1 kg.
4. Nuotaikinga 1 kg
6. agnera 1 kg
7. Miško uoga 1 kg (Kaunas)
8. Taniuxs 1kg (Kaunas)
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš vis paskaitinėju neakivaizdžiai ir man jau bręsta noras išbandyti dervą biggrin.gif
Žinoma, bijausi toksinių medžiagų, jau ir taip nuodijuosi ir mano šeimai kliūna unsure.gif , bet galvoju, gal balkone išeis pažaisti su derva mastau.gif.

1. geramike 2kg
2. Rene 1kg (Klaipėda)
3. Bjauruska1 kg.
4. Nuotaikinga 1 kg
6. agnera 1 kg
8. Taniuxs 1kg (Kaunas)
Atsakyti
tai gi į sąrašą neįsirašiau biggrin.gif ,nors aš ne mieste gyvenu biggrin.gif

1. geramike 2kg
2. Rene 1kg
3. Bjauruska1 kg.
4. Nuotaikinga 1 kg
6. agnera 1 kg
8. Taniuxs 1kg (Kaunas)
9. aliete (Utena)

Rene mirksiukas.gif , jei liesi ne po daug ,po pora darbelių , tai to kvapo beveik nepajusi ..., juk vidutiniškai darbui užtenka iki 5ml dervos, tai gi nedidelis kiekis ir nuo jo baisingo kvapo nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aliete: 05 balandžio 2012 - 09:55
Del Kauno - karts nuo karto ten vaziuoju, tiksliau vaziuoju pro Mega, tai kauniskem galeciau uzvezti, jei neskubu ax.gif

Aliete, bet gi nemaisai po 5 ml? Bent jau as iskart kokiu 10 ml ar dar daugiau sumaisau... ax.gif

1. geramike 2kg
2. Rene 1kg
3. Bjauruska1 kg. (Vilnius)
4. Nuotaikinga 1 kg
6. agnera 1 kg
8. Taniuxs 1kg (Kaunas)
9. aliete (Utena)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 05 balandžio 2012 - 10:06