QUOTE(voriukai @ 2012 04 02, 09:12)
Is patirties galiu pasakyti , kad kiekvienas pardavejas siulydamas savo preke, sakys, kad pati nuostabiausia ir pati pati geriausia
Siek tiek apie prekes kokybe byloja ir kaina. Jei kaina labai zema, tai kokybes neieskom- ekonominis variantas. Nes reikia suvokti , kad medziagos , darbas, transporto kastai ir PVM o dar pardaveju antkainiai tai kai pradedi sumuot ir mastyt apie tai , tai susimastai is kokio s... turi buti pagamintas gaminys , kad jei kaina nerealiai maza. Ar tokio gaminio noreciau savo vaikui?
Reikia nuspresti kiek galite ivestuoti i ciuzini , o po ta jau ieskoti atitinkancio gaminio ir tikrai rasit.
Teko kokosinį - grikinį čiužinuką "išrinkti", kad išskalbti užvalkalą, kai pamačiau iš ko jis pagamintas....

paprastas porolonas (statybinis, net nežinau, kaip kitaip jį pavadint, pats pats paprasčiausias), ant jo užklijuotas kažkokiais klijais (!!!) sutvirtintas kokoso pluoštas

Nei aš pati ant tokio gulėčiau, nei aš ant jo savo vaiką guldyčiau. Nesuprantu tik, kodėl taip masiškai juos perka, ir kur tokiuose čiužinukuose visi mato "natūralumą". Klijuose, tarp kurių yra ir šiek tiek kokoso pluošto? Paprastam porolone?

gal aš ir nieko čiužiniuose nesuprantu, bet užteko šito gėrio vidų pamatyt
Papildyta:
QUOTE(Doli @ 2012 04 27, 17:25)
Labutis visoms mamytems, mes isigijome Baby de luxe ciuzinuka... na ji panaudosiu po geru dvieju menesiu, bet man tiko jo savybes aprasytos, ir kaina. Kai isbandysim, galesiu daugiau pakomentuoti si savo pirkini.
O kur pirkot? Kur labiau apsimoka jį pirkti? Internete žiūrėjau, kainos internete visur vienodos. Ir kaip jis viduj? Internete niekur neparodyta, koks ten jo vidus, o parduotuvėse turbūt įpakuotas?